sizce doğru bir karar mı veriyorum :(

egeveada

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2012
1
0
36
Ankara
bir süredir devam eden bir ilişkim var ve evlenmeye karar verdik. sevgilim evlenmeyi çok istiyor ama benim bu kararı vermem çok zor oldu. ben üniversite mezunuyum ve çalışıyorum sevgilim lise mezunu ve bir yerde çalışıyor. bu durum benim çok zor karar vermeme sebep oldu. çünkü hayallerimdeki evlilik bu değildi kariyer ve maddiyatın daha iyi olmasını isterdim. neyse onu sevdiğim için kabul ettim bu seferde ailem istemedi annemi ağlaya ağlaya ikna ettim babam içinde uğraşıyoruz. ama babam onun özel sektörde olmasını sorun olarak görüyo ya işten çıkarsa sen mi bakcaksın diyor, ya seni ilerde ezmeye kalkarsa aranızdaki kariyer farkından diyor. korkuyorum mutsuz olmaktan. doğru bir karar mı verdim bilemiyorum. aklım mı kalbim mi?

Sana boşver evlen yada ayrıl nabcaksın onunla diyemeyiz sen karar verebilirsin bu duruma .. Hayattan beklentilerin farklıysa ; evlenip keşke diyeceğine şimdiden bitirebilirsin.. Ama bu zamana kadar bu durum seni pek rahatsız etmedi, aranızdada kültür maddiyat beklentiler uçurum yaratmıyorsa kalbini dinleyebilirsin :31:

Back
X