gitmekle iyi yaparsın tabi meydanı boş bırakma kendini geri çekme.çok samimi olmadan iyi bayramlar de tamamdır.
senin ailen yok mu:44:
niye bayram sabahını ailenden ayrı geçiresin ki
evlenince zaten eşinin ailesinde olursun,hoş gerçi o zamanda hep ailenle bayram yapmak isteyeceksin
ben bekarım ama ben nişanlı olsam ailem olmadan katılmazdım, ailem de izin vermezdi zaten tek başıma,ancak aile halinde olurdu ziyaret, siz nişanlısınız sonuçta hala,daha aile içine tam karışmamışsınız, nişanlınız yemekte tek olunca ne oluyor...
o saatte benim ailem uyuyor olacakondan birde dediğim gibi maksat nişanlımı tek bırakmak istememem
kusura bakmayın ama kimi kimden sakınıyorsunuz...
ne demek nişanlımı yalnız bırakmak istemiyorum nişanlınız kendi evinde ailesiyle kahvaltı yapıcak yabancı bir yerde değil ki
henüz evli olmadıgınız ve bir eviniz olmadığı için orası nişanlının evi ve yabancılık hissetmeyeceği bir yer ayrıca davet edilmediğiniz yere gitmeyin neresi olursa olsun biraz ağır olun atalarımız ne güzel demişler taş yerinde ağırdır diye sizde biraz yerinizde durun ağırlığınızı koruyun hatta ben olsam eski konulara bakarak davet etseler bile bayram sabahı kahvaltıda ailemi yalnız bırakamam hoş olmaz derim
eltimle aramdaki sorunlar var acaba gitmezsem bu sefer durum değişecek meydanı boş bulup arkamdan atacak bi şekilde
evlendiğin zaman,bayram sabahını ailemle geçirmek istiyorum diye konu açarsan bunları hatırlatacağım sana
bırakın nişanlınız savunsun sizi ya da nişanlınız öyle bir duruş sergilesin ki, kadın ağzını açamasın,belki de adınız bile anılmayacak kahvaltıda,neden önyargı yaptınız ki, siz daha nişanlıyken ailesiyle laf dalaşına girerseniz,evlenince ne yapacaksınız,bence hiç karışmayın da, kahvaltıya da gitmeyin,düşündüm de ailem evden gizlice çıktığımı anlarsa kızar tek geldiğim için, aklım evde kalır, içim rahat etmez,ondan vazgeçtim gelmekten diyin bence...
benim ailem her zaman kararlarıma saygı duyarlar asla habersiz çıkmam ki geçen sene okuldan kaçar babama akşam okuldan kaçıp nerelere gittiğimi anlatırdım asla karışmazlar bilirler yanlış yola sapmayacağimi
yani sonuçta nişanlımın bensiz onlarla aynı sofraya oturmalarını istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?