selam kızlar daha önceden de okuyanlar vardır konularımı ama bilmeyenler yorum yapsın gene anlatırım
kısaca eltimle aramız hiç yok ve ben nişanlıyım henüz en son kvdem zorla beni onlara yolladığında beni resmen kovmaktan beter etti konu şu
bayram sabahı onlar kvdeme kahvaltıya gideceklermiş ama düşününce şuna sinir oldum o masada ben hariç herkez olacak eltim kaynım çocukları nişanlım hben hariç bu gün nişanlımla konuşurken dedimki bayramda nasıl yapalım dedim oda bayram sabahı bize geliyorlardedi bende bi an siz ailecek bayramlaşın dedim o da sen kendini aileden görmüyormusun sende o evin kızısın dedi bende tamam o zaman bende gelirim kahvaltıya dedim 1.bu sizce yanlış mı yaptım
2.si zaten eltimin davranışından ötürü kaynımın evine bayramlaşmaya gitmeyeceğiz en azından orda kaynımla bayramlaşırım o arada onlara gitmeden bayramlaşmış oluruz sizce nasıl düşünmüşüm
yani meydanı eltime bırakmak istemed,m açıkçası kızlar birde ona karşı nasıl davranayımm ? saolun şimdidenn
iyi de davet edilmemişsin, kendini davet ettirmişsin.. üstelik henüz nişanlısın, meydan şu an zaten eltinin.. sen şimdilik eltinin olduğu her yerde olabilecek misin? hayır.. bırak onlar seni davet etsin, biraz resmi dur.. kaldı ki eltin sana o sabah "oo Buse sende mi geldin" dese bozulmayacak mısın?[/QUOTE
konu zaten bayram sabahlarından açıldı yani zaten nişanlım sende geleceksin diye daha öncesinde söz etmişti o lafı söylemesi benim işime gelir çünki bu durumda her zaman ki gibi gene haklı duruma düşerim ki bu lafın altında da ben kalsam nişanlım kalmaz
iyi de davet edilmemişsin, kendini davet ettirmişsin.. üstelik henüz nişanlısın, meydan şu an zaten eltinin.. sen şimdilik eltinin olduğu her yerde olabilecek misin? hayır.. bırak onlar seni davet etsin, biraz resmi dur.. kaldı ki eltin sana o sabah "oo Buse sende mi geldin" dese bozulmayacak mısın?[/QUOTE
konu zaten bayram sabahlarından açıldı yani zaten nişanlım sende geleceksin diye daha öncesinde söz etmişti o lafı söylemesi benim işime gelir çünki bu durumda her zaman ki gibi gene haklı duruma düşerim ki bu lafın altında da ben kalsam nişanlım kalmaz
valla konu sahibi sen işi savaşa çevirmişsin bile.. ne diyeyim gazan mübarek olsun..
o lafı kahvaltıya gitmemek için bahane olarak kullanabilirsiniz diye dedim ben zaten,öyle olduğundan değil.
valla konu sahibi sen işi savaşa çevirmişsin bile.. ne diyeyim gazan mübarek olsun..
ama çok zor dönemler geçirdim yani daha bu tür şeyler yaşamak için çok erkendi inan ben aslında yırtıcı bir insan değilim ama diğer şekilde davranınca millet daha çok üzerime geliyor
zaten nişanlım stedi gitmemi evet davet taş yerinde ağar fakat aramızda eltimle sorunlar geçti bu sefer kaçmış gibi olurum o sanıyor ki tek gelin benim tek ben değerliyim sanıyor ve zaten onlara bayramda gitmeyeceğım bi kaynımla bayramlaşırım o kadar
Nişanlıyken evlilik moduna girmek ne derece doğru bilemicem :26:
Yani daha şimdiden yüzgöz olmuşsunuz herkesle.
Bayramda meydanı eltinize bırakmama lafına kadar gelmiş öfkeniz, ki evlendiğinizde neler olur Allah bilir.
Bu aile çatışmalarını bi kenara bırakın da eşinizle mutlu olmaya bakın olur mu? Yoksa 3. şahıslar yüzünden aranız çok bozulur
nişanlım biliyor aile yapımızı yalancı durumna düşerdim
siz demişsiniz bende gelirim o zaman kahvaltıya diye öyle yazıyor konunuzda ona dayanarak çağrılmadığınız yere gitmeyin dedim ve ekledim önceki konularınıza bakarak çağrılsanız bile gitmeyin , o mu değerli sizmi diye bir yarış olamaz kimseye kendinizi ispatlamak zorunda değilsiniz .....
biz ne desek boş siz kafaya koymuşsunuz meydanı bırakmam diye zaten gideceksiniz ve sonra huzursuz olucaksınız buna emin olun . gitmesenizde nişanlınızı huzursuz edeceksiniz arkamdan ne dedi ne yaptı diye diyeee ... ben hala karşınızdaki kim olursa olsun o benim nişanlım en yakınım diye düşünmeyin biraz ağır olun derim
"ben olmazsam arkamdan atıp tutucak" demişsiniz,peki siz o gün olmasa bile yanında olmadığınız bizaman istediği lafı söylemez mi sanıyorsunuz.insan yeter ki istesin.kaldı ki o kişi kvnizin resmi gelini yani istediği zaman evine gider yada telefonla söylemek istediğini yine söyler.yani demek istediğim daha şimdiden bu kadar kendinizi kasmaya gerek yok ilerde gerçek anlamda yıpranan siz olursunuz.ayrıca ben yorum yazan diğer arkadaşa da katılıyorum.taş yerinde ağırdır.biraz kendi değeriniz bilin şimdiden bu entirikalar içinde kaybolupi kişiliğinizi kaybetmeyin...
ben bekarım ama ben nişanlı olsam ailem olmadan katılmazdım, ailem de izin vermezdi zaten tek başıma,ancak aile halinde olurdu ziyaret, siz nişanlısınız sonuçta hala,daha aile içine tam karışmamışsınız, nişanlınız yemekte tek olunca ne oluyor...
Herkesin fikri, örf ve ananeleri farklıdır tabii ama olması gereken budur, erkek tarafı telefon açıp kız tarafını bayram yemeğine çağırır veya en azından kızın ailesine gelinlerini kahvaltıda görmek istediklerini, ailenin izin verip veremeyeceğini sorarlar.
Arada resmiyet olması, iki ailenin birbirini sayması yüz göz olunmaması için bazı geleneklerin uygulanması iyidir.
ama daha öncesinde de bayram konusu açıldığındada artık biz aileyiz sende geleceksin hayatım diye konuşmuştu bana 2 şekilde de huzursuzluk fakat eltim normail biri değil
peki bu elti ile aradaki prolem ne ki iş meydan muharabesine kadar gitmiş;???
yani seni ilk gördüğünde mi evden kovmak için çabaladı?
kusura bakmayın ama şu anda sizde pek normal davranmıyorsunuz öfkenize yenik düşmeyin, ne desinler istiyorsunuz ;
a) buse de ne çirkefmiş daha nişanlıyken herkesi birbirine kattı
b) buse ne kadar asil ne kadar ağır bir kız eltisi ona ne laflar soktu ne çirkeflikler yaptı da onun seviyesine inmedi
bir düşünün derim bence b şıkkı kulağa daha hoş geliyor, bir de size tavsiyem sadece nişanlınızla değil ailesiyle de evleniyorsunuz onları sevmeye en azından hoş görmeye çalışın ilerleyen yıllarda en güzel günlerimi neden 3. şahıslar için heba ettim diye düşünmezsiniz en azından
bence çok doğru bir karar vermişsin.sen kendini çektikçe o kendini bişey zannedecek. git güzelce yap kahvaltını kaynına samimi davran kaynanana samimi davran. o da çatlasıııınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?