arkadaşların neden bu kadar üzerine geldiklerini anlayamadım. sen dertli olmasan bu bölüme konu açmazdın herhalde. anlattığın olaylarda ki konuşma şeklini,tavırları bilmediğimiz için hiç bir sorun yokmuş gibi konuşuyoruz bazen. oysa ki bi bakış bile çok sey anlatır bazen. bunu seninle yaşamıyoruz biz
ama bir de şöyle bir durum var zaten kaynıma bayramlaşmaya gitmeyeceğiz oda aradan çıkarçok haklısınız tavırlarda sözler kadar önemlıdır bencede
fakat karşı görüş olanlar bende dahil konu sahıbının
kendı zararına davrandığı görüşündeyiz
karşı tarafın (elti) tavrında zaten mantık yok
konu sahıbıde bu şekilde mantıksızca sadece hırslarına yenılıp davranırsa
ilişkisi daha en başında yıpranır ve sonra zor toparlarnır erkekler
ailelerine nekadar soğuk durursa dursun evlenınce işler değişir
ama sadece kahvaltıya gidecek bunda ne sakınca varki? aile yemeği olacakmış onunda gitmesi makbul olan değil mi? bence kendini çekerse eltisi kadar değerli olmucak hiçbir zaman... veee söylemeden geçemeyeceğim kaynanası tarafınde dertli olan beni son cümlenizle derinden yaraladınız...çok haklısınız tavırlarda sözler kadar önemlıdır bencede
fakat karşı görüş olanlar bende dahil konu sahıbının
kendı zararına davrandığı görüşündeyiz
karşı tarafın (elti) tavrında zaten mantık yok
konu sahıbıde bu şekilde mantıksızca sadece hırslarına yenılıp davranırsa
ilişkisi daha en başında yıpranır ve sonra zor toparlarnır erkekler
ailelerine nekadar soğuk durursa dursun evlenınce işler değişir
gitmeme kararı aldıysanız kaynınızla bayramlaşmanız pekte mühim bişi değilama bir de şöyle bir durum var zaten kaynıma bayramlaşmaya gitmeyeceğiz oda aradan çıkar
gitmeme kararı aldıysanız kaynınızla bayramlaşmanız pekte mühim bişi değil
ama sadece kahvaltıya gidecek bunda ne sakınca varki? aile yemeği olacakmış onunda gitmesi makbul olan değil mi? bence kendini çekerse eltisi kadar değerli olmucak hiçbir zaman... veee söylemeden geçemeyeceğim kaynanası tarafınde dertli olan beni son cümlenizle derinden yaraladınız...
yaralamak istemezdım ama ne yazıkkı durum böyle evlenınce erkeklrın ailelerı pek bi kıymetli oluyor genelleyemeyız tabıkı
bakın bı kahvaltının tabıkı kımseye zararı olmaz ama bu dşüncelerle gıdılıyorsa pek çok sorun olur eltıyle böyle bı yarışa ne luzum var şimdi bu rekabet tatlı gelir belki ama ilerlıyen zamanlarda çok yorucu olur bence yeterınce saygı gösterırse eltiden çok daha değerli olur eltide entrıka peşinde koşsun dursun kahvaltıda gergin gergin oturacakalırna öğleden sonra bı çikolata bişi alıp gitse hazır etlide yokken tatlı tatlı sohbet etse çok daha makbule geçer dıye düşünüyorum
daha "elti" bile olmadığınız biri yüzünden bu kadar gerilmenizin sonucunda nişanlınla aranda neler olabileceğini hiç düşündün mü ?
bu 3. dünya savaşı olursa daha kaç dünya savaşına şahit olabileceksiniz ?
sadece bugünü değil ileriki yıllarıda düşünmekte fayda var
savaşsız günler dilerim
Nişanlın peki onun bu davranışını biliyor mu
Canım eltin kaynın vs kayınvalideye bayram sabahı kahvaltıda gitmesi çok normal,sizde davetliyseniz gidersiniz,merak etme evlenince gitmeme gibi bir lüksün olmaz zaten ,ama benim takıldığım nokta meydanı eltime bırakmak istemiyorum noktası ,niçin kendinizi bir yarış içinde hissediyorsunuz?eltinin orada olması gayet normal ,sizin böyle düşünmeniz size çok zarar verir bence ,sevgiler.
yaralamak istemezdım ama ne yazıkkı durum böyle evlenınce erkeklrın ailelerı pek bi kıymetli oluyor genelleyemeyız tabıkı
bakın bı kahvaltının tabıkı kımseye zararı olmaz ama bu dşüncelerle gıdılıyorsa pek çok sorun olur eltıyle böyle bı yarışa ne luzum var şimdi bu rekabet tatlı gelir belki ama ilerlıyen zamanlarda çok yorucu olur bence yeterınce saygı gösterırse eltiden çok daha değerli olur eltide entrıka peşinde koşsun dursun kahvaltıda gergin gergin oturacakalırna öğleden sonra bı çikolata bişi alıp gitse hazır etlide yokken tatlı tatlı sohbet etse çok daha makbule geçer dıye düşünüyorum
Allah aşkına sizin oraya gitmenizde ki amaç eltinizin sizin hakkınızda konuşmasını engellemek ve meydanı boş bırakmamak değil mi?
E ohalde giderseniz arkanızdan daha fazla konuşacaklar.Davet edilmeden geldi,oğlumuza ne kadar meraklı vs diyecekler.
Yani arkadaşım ben anlayamıyorum tamam eltinizle aranızda problemler olmuş olabilir ama bu hırs ne? Bırakın kim ne yaparsa yapsın bugün kahvaltı yaparlar,yarın yemek yerler ve her toplantıya sizi çağırmayabilirler.Ne yapacaksınız koşa koşa baş köşeye mi oturacaksınız.Beni yanlış anlamayın iyiliğiniz için söylüyorum yarın birgün hepsi teker teker yüzünüze vurulduğunda hak vericeksiniz bize..
Velhasılkelam ben gitmeyin derim.
aslında bu bir savaş değil aslında gidip onu yok sayacağım her zaman ki gibi davranacağım yani onun istediğini vermeyeceğim laf dalaşına girip
canım ben savaş demedim zaten ,sizinkisi bir yarış ,eltin her zamanki gibi bayram sabahı aile kahvaltısında olacak ,kaynın ve eşinde tabiki ama sen daha nişanlıyken bile bunların hesabına girersen fatura ilerde sana kesilir,ayrıca eltiniyok sayman mümkün değil ,çünkü var ve senin girmek istediğin ailenin çoktan bir parçası olmuş,çok rahatsızsan seviyeni korursun ,yapabileceğin bu bence ,saygılar.
peki evlendikten sonra böyle bir davet olduğunda ve buse çağırılmadığında daha çok yaralanmaz mı? ben çok kırılırdım sahsen eşim dahil herkes beraber bir ben yokum. eğer o kahvaltıya gitmezse bi daha hiç gidemez o zaman asıl yarışa girmiş olurlar bence. ben bunu daha evlenmemiş biri olarak söylüyorum. kimseye akıl verme niyetinde değilim. evli ablalarım kardeşlerim daha iyi yol gösterir diye düşünüyorum buna sizde dahil.
ama evli değillerki durum çok başka ayrıca evli olunca zaten bırarya gelmemek için ne bahane bulsam dıye uğraşacak aramasınlar dıye bakıcak hem velevki oldu dıyelim eşini yalnızmı çağıracaklar şimdiki durumsa yahu adam o evde yaşıyor kahvaltıya katılmasınmı şimdi nişanlım burda değil dıye çok basıt bı durum fazla buyutluyor buse ne dersek dıyelim gıdecek o kahvaltıya bunu anladım ben ama görünen oki çokta pişman olucak daha bayram 2 hafta var bayram sabahı olan kahvaltı düşünülüyor bukadar ınce düşünülerek bır ömür geçmez ilerde kayınvalidede eltiden yana olursa gerektikçe görüşür olur bıter şimdiden eltıyle çatışınca dişli gelin demez saygısız derler eltinin foyasını çıkırıcam derken kendını aşağı çekecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?