sizce dogru mu hayir demeli miyim?

:( dusununce insan uzuluyo
Bir de kendi telefonu yeniymis. Yani mantığı ne olabilir ki? Sizin ondan güzel model almanıza mi bozuldu,onu mu layık görmedi?
Ne çirkin bir teklif.
Ben böyle ölücu insanın normalde hiç böyle davranmadigina inanmıyorum . Belki bu kadar açık söylemediği için siz anlamamissinizdir.
Benim arkadaşımın kocası çocuk için alınan etleri,organik sebzeleri yiyor mesela, "çocuk ne anlar karnım acikti yedim işte" diyor. Çünkü adama göre malın kalitelisinin kendi öz çocuğunun boğazından geçmesi bile gereksiz. Bulunca kendi yiyor. Tam sizin nişanlı da o Vibe var

hediye olan telefonun markasi onun eski telefonuyla ayni bu telefonda zorlaniyodu hep bundan dolayi oldugunu dusunuyorum
Yine de böyle bir teklif çok yakışıksız. Siz iyi niyetli düşünüyorsunuz ama durum onu yansıtmıyor. Dikkatli olun, farketmediğiniz örnekler olmuştur ve olacaktır..

Bir de kendi telefonu yeniymis. Yani mantığı ne olabilir ki? Sizin ondan güzel model almanıza mi bozuldu,onu mu layık görmedi?
Ne çirkin bir teklif.
Ben böyle ölücu insanın normalde hiç böyle davranmadigina inanmıyorum . Belki bu kadar açık söylemediği için siz anlamamissinizdir.
Benim arkadaşımın kocası çocuk için alınan etleri,organik sebzeleri yiyor mesela, "çocuk ne anlar karnım acikti yedim işte" diyor. Çünkü adama göre malın kalitelisinin kendi öz çocuğunun boğazından geçmesi bile gereksiz. Bulunca kendi yiyor. Tam sizin nişanlı da o Vibe var
ben de onu dusundum neden alinan bir seyde ikinci planda kalmam gerekir ki

Kendi aileniz sıkıntılı olabilir ama siz yine de nişanlınızın ailesiyle sınırsız bir yakınlık halinde olmayın derim.
tabi ki kotu de olsa insanin ailesi hep var oluyo oyle hissetsem de yansitmiyorum ama icimde oyle oldugunu biliyorum

ben de onu dusundum neden alinan bir seyde ikinci planda kalmam gerekir ki
Simdi gördüm açıklama mesajını.
"Yeni telefonuna alişamamis babasının alacagi eski telefonunun modeli" dedin ya.
Eskiden samsung kullanıyordu, sonra iphone'a geçti, babası da sana samsung mu alacak? Hani babasının aldığı daha alt kademe bir şeyse belki dediğin gibi iyi niyetli olabilir mi diyeceğim.
Ama mesela eski telefonu iPhoneyken model düşürüp Samsung'a geçtiyse ve babasınin sana alacağı iPhone 'e göz diktiyse bu daha kötü.

"Yeni telefonuna alişamamis babasının alacagi eski telefonunun modeli" dedin ya.
Eskiden samsung kullanıyordu, sonra iphone'a geçti, babası da sana samsung mu alacak? Hani babasının aldığı daha alt kademe bir şeyse belki dediğin gibi iyi niyetli olabilir mi diyeceğim.
Ama mesela eski telefonu iPhoneyken model düşürüp Samsung'a geçtiyse ve babasınin sana alacağı iPhone 'e göz diktiyse bu daha kötü.
onceden iphone kullaniyodu yani hep onu kullaniyodu simdi android babasi iphone alicak maalesef oyle...

Hediyeyi kabul etmende bir sorun yok bence, yine de eski telefonun köşede kalsın. Olur da ayrılma durumu olur, yada başına kakma durumu olursa tedbirli olmuş olursun. Ayrıca hediyeyi de nişanlına verme, telefonu yeniyse satsın kendisine kullanabileceği başka bir telefon alsın.

Hediyeyi kabul etmende bir sorun yok bence, yine de eski telefonun köşede kalsın. Olur da ayrılma durumu olur, yada başına kakma durumu olursa tedbirli olmuş olursun. Ayrıca hediyeyi de nişanlına verme, telefonu yeniyse satsın kendisine kullanabileceği başka bir telefon alsın.
ben de boyle dusunuyorum yani hediye bu kiyafet olsa baska bisey olsa neyse ama babasi zaten ihtiyacimin oldugunu biliyo dogum gunum icin alicak bir de boyle demesi yanlis geldi

Konuya gelirsek, ne niyetle söylerse söylesin size alınan hediye üzerinden plan yapıp, istersen benimkini al demesi hoş gelmedi bana. İstersen derken sanki siz ekstra iyilik yapıyor. Halbuki kendi sevmediği telefonunu siz vermek istiyor.
evet yani neden ikinci ele layik goreyim kendimi dogum gunum icin alinacak bir seyi neden takas edeyim

Fiyat olarak baktığını sanmıyorum sadece işlev olarak alışamamış olabilir.
Samsung'un iPhone ile fiyat olarak yarışır modelleri var Samsung Ultra S gibi, şuanda 28 bin küsür fiyatı var.

onceden iphone kullaniyodu yani hep onu kullaniyodu simdi android babasi iphone alicak maalesef oyle...
Yani o zaman kabul edilemez.
Kendi model düşürmüş, parası yetmemiş Samsung almış. Bedava iPhone görünce nişanlısından tirtiklama derdinde.
Eğer babası sana iki model daha düşük,kendi telefonundan değersiz bir iPhone alsa eminim ki böyle teklifte bulunmazdı.
Acı ama gerçek

Back
X