• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce dogru mu hayir demeli miyim?

Ben olsam nisanlinizin teklifini kendisine iade eder, telefonu alirdim. Sanslisiniz ama. Benim ex kp, birakin nisanlilik doneminde hediye almayi, dugun takilarimi bile cebren geri almisti. (Haram olsun) Sizin mustakbel kayin aileniz bana duzgun insanlar sinyali verdi. Cunku sizi benimseyip ihtiyacinizi karsilamak istemisler. Aile cok onemli.

Yazıklar olsun bir kişi de alıntı yapmamış. ben size böyle mi yapıyorum :63:
Nişanlısının babası kıza hediye telefon alacakmış, nişanlısı da kıza demiş ki “sen benim telefonumu al, babamın aldığı telefonu da bana ver” :işsiz: Ne diyim bu hırboya diyor haksha

Resmen kayınpederin kiza hediye telefon almasini kiskanan uyeler var ya bukadarmi olur 😂 niyeti cok masum gelmedi banada belkide kendi babasi aldigi icin rahatlikla soyledi sen bir daha lafi gecerse yada telefon alindiktan sonra degisecektik derse ben tamam demedimki neden hediyemi sana vereyim baban beni dusunmus almis beni cok mutlu etti veremem kusura bakma de. Hayir yani alisamadiysa satsin yenisini alsin kocaman adam alisamamismis. Alisamamasi bile sacma :)

Kayinpeder adayinizin davranisi ince ama kimseden boyle telefon gibi takip edilebilitesi yuksek teknolojik cihazlari kabul etmem. Bu sebeple ikinci el ürün kullanmam. Kendi telefonunuzu yeni is bulunca yenilersiniz, hediye daha alinmamis simdiden lafini yapmak ucuz hareket.
alıntı için teşekkürler :KK200:
konu sahibi nişanlınız yüzsüzmüş

disari ciksak o karsilar param olmasa cebime koyar hediye alir cok ilgili su ana kadar sorguladigim tek davranisi bu oldu
Şu yorumunuzu görene kadar çakala bak diyordum ama para göz cimri biri değil gibi anladım bu mesajtan sonra. Belkide ikinizinde kullanım kolaylığı açısından böyle bir şey teklif etmişte olabilir. Telefonun modeli ne şuan ne kullanıyorsunuz. Yani android ile iphone arasında değiştirecekmisiniz telefonları

Resmen kayınpederin kiza hediye telefon almasini kiskanan uyeler var ya bukadarmi olur
Nesini kıskanacağım hanımefendi siz iyi misiniz? Nasıl bir düşünce yapınız var sizin? Kendi telefonumu kendim alabilecek durumdayım ben. Daha resmi olarak bile kayınpederim olmamış bir adamdan telefon kabul etmeyi doğru bulmuyorum. İhtiyaç duyarsam kendi paramla alırım.

İnsanlar bir şeyi eleştiriyor veya doğru bulmuyor diye o şeyi kıskanıyor olmuyorlar. Gerçekten ilginçsiniz.

Telefonu değiştirmeyin kayınpeder benim aldığım hediyeyi beğenmedi diye düşünebilir. Nişanlınıza da bunu söyleyin.

Nesini kıskanacağım hanımefendi siz iyi misiniz? Nasıl bir düşünce yapınız var sizin? Kendi telefonumu kendim alabilecek durumdayım ben. Daha resmi olarak bile kayınpederim olmamış bir adamdan telefon kabul etmeyi doğru bulmuyorum. İhtiyaç duyarsam kendi paramla alırım.

İnsanlar bir şeyi eleştiriyor veya doğru bulmuyor diye o şeyi kıskanıyor olmuyorlar. Gerçekten ilginçsiniz.
Niye ustunuze alindiniz? Evet gercekten kiskananlar var resmen yorumlardan belli. Bazilarida dogru bulmamis olabilir. Ama sizin dediginiz gibi de degil almak istemis alabilir resmiyet neden gereksin illa imzami atmak lazim arada o yakinlik varsa adam eli aciktir gelini olacak kizi seviyodur aliyodur yani herseyde duyar kasmayin ya kendim alabilirim falan evet bende kendim alabilirim ama kayinpederim alicam dese hayir demem icinden gelmis nevar bunda bukadar abartilacak

nisanliyim ve ailesini cok severim onlarda beni sever. bir suredir calismadigim icin maddi acidan zorluk cekiyodum telefonumu degistirmek istiyodum fakat onu da yapamadim ve kayinbabam bana hediye telefon alacak nisanlim da istersen o telefonu ben alirim benimkini sen alirsin dedi onun telefonu da yeni sayilir fakat dogru mu bunu demesi sizce ne tepki vermeliyim sonucta bana alinan bir hediyeyi takas etmek hos gelmiyor
Evlenmeyin demeye geldim soru bu olmasa da 😅

nisanliyim ve ailesini cok severim onlarda beni sever. bir suredir calismadigim icin maddi acidan zorluk cekiyodum telefonumu degistirmek istiyodum fakat onu da yapamadim ve kayinbabam bana hediye telefon alacak nisanlim da istersen o telefonu ben alirim benimkini sen alirsin dedi onun telefonu da yeni sayilir fakat dogru mu bunu demesi sizce ne tepki vermeliyim sonucta bana alinan bir hediyeyi takas etmek hos gelmiyor
Nişanlın pek açık gözmüş...Şimdiden böyle bir teklifle gelmesi hoş değil.Hatta bunu düşünmesi bile.Dogru değil tabi

Back
X