Ben 18 yaşında bir kızım, şu ana iki kere flört denemem oldu ama pek ciddi şeyler değildi. Sonuncusunun üstünden de 1 yıla yakın zaman geçti zaten. Şimdi üniversiteye başladım ve kimseden hoşlanamıyorum, görünüşe göre benden hoşlanan da yok zaten. Neredeyse tüm arkadaş çevrem karşı cinsten birisiyle görüşüyor,konuşuyor flört ediyor falan falan. Tek dolaşan benim. Çok çok güzel biri sayılmam ama gerçekten çirkinlerin bile sevgilisi var. Türkiyenin en iyi üniversitesinde okuyorum, zekiyim de açıkçası. Esprili olduğumu söylerler hep müzik zevkim gayet güzel falan filan. Ancak olmuyor. Güzellik dışında kendimde sevmediğim tek şey çok çabuk gaza geliyorum ve bazen çok safça davranıp kendimi komik duruma düşürüyorum. Biraz kilom var ama boyum 1.77 olduğu için pek göstermiyorum, saçlarım uzun. Üniversitede 10 kişilik bir grup olarak takılıyoruz ve hep beraber olduğumuz için çok sınırlı bir ekip olduk yeni insanlarla tanışamıyoruz belki de sorun bu ancak yeni bir ortama girdiğimde de çok girişken olamıyorum, görünüşten dolayı kendime güvenim yok galiba o yüzden.Ben de artık duygusal bir şeyler yaşamak, sevildiğimi hissetmek istiyorum sizce sorun ne olabilir ve ben ne yapabilirim?