Merhabalarr
Ben 21 sevgilim 22 yaşında. Ben bu aralar kendimi evlilik konusuna çok kaptırdım. Belki de çevremde ki herkes evleniyor, yaşıtlarım arkadaşlarım çocuk sahibi oluyor diye bilmiyorum.Çeyizimi hazırlamaya başlamak istiyorum. Kendimi evde kalmış hissediyorum bazen

Neyse fazla uzatmayayım demiştim 3 yıllık bir ilişkim var ve artık ciddi adımlar atmak istiyorum. Bu zamana kadar hiç ailesi ile tanışmadım annesi babası ayrılar birde çekiniyorum.
Kendimi böyle evlenmeye meraklı bir insan gibi de göstermek istemiyorum ama şimdi sözlensek nişanlansak falan ancak evleniriz ayrıca kendisi okuyor üniversite bitirdi şimdi bir üniversite (2 yıllık bunlar) daha okuyacakmış neyse okuluna karışmıyorum ne haddime.
Bilemiyorum ya erkenmi davranıyorum acaba. Onun böyle birşey düşündüğümden haberi yok . Bazen arada ben 4 sene sonra evleniriz falan diyorum o kadar sürmez diyor.
Askerlik olayı da var aslında ama kısa dönem yada bedelli yapma derdinde. Ona düşüncelerimi direkt mi söylesem , ima mı etsem. Görüşlerinizi rica edebilirmiyim