- 11 Ocak 2018
- 546
- 401
- 53
- Konu Sahibi Melek Em19
30 net
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mesela nedir :)evlilik kendini hazır hissetmekle ilgili bence...ayrıca ben erken evliliğe karşı biri değilim, hatta birçok faydası bile var...
Ole ben 31 de anne oldum benim yasta boyu kadar cocugu olanlar var ozeniyorum bazen. Ama herkes kendi kaderini yasar:)) ozentim fiziksel olarak bazen yorulmam oluyo genelde.
Benimde 2 oglum var ama son tekne kazintim kiz olunca dunyaya bakisimi degistirdi cadi resmen:)) ilerde nelerle karsilasabileceklerini simdiden dusunuyorum, bende kiz erkek ayni. Ee tabii kiz olmadan bunu bilmiyodum.
Hemen evlenmeyecekseniz girmeyin o işlere. Ne anlıyorsunuz yıllarca nişanlı kalmaktan. Korkunç bir şey bence. Hem evli değilsin, hem kaynanan var. Oo yooo...Hemen evlenmek istemiyorum, ilişkide ki ciddiyetten bahsediyorum en azından ailesinden biri ile tanışmak gibi fazlamı istiyorum
Ilk bebede benimde enerji kulaklardan fiskiriyodu bazen:) gerci uyumazdi kusardi ha bire calisiyodum tum gun uykusuz cok gittim ise gozler sis: ( genede daha enerjik oluyosun bence :)26 yasinda anne oldum oglum 10 aylik olmak üzere enerjim yetmiyo yahu
biraz kisilikle ilgili 30 yasinda anne olan arkadasimin masallahi var ful enerji kadin
kiz erkek allah hayirli evlat versin hepimize, dedigin gibi kizi erkegi yok evladin ( ama kiz daha cok renk katiyo bence )
vicdanli merhametli dogruyu yanlistan ayirabilen ahlakli insanlar yetistiririz insallah
Ilk bebede benimde enerji kulaklardan fiskiriyodu bazen:) gerci uyumazdi kusardi ha bire calisiyodum tum gun uykusuz cok gittim ise gozler sis: ( genede daha enerjik oluyosun bence :)
Herkes kiz baska diyodu inanmiyoduk cocuk cocuktur diye:) ama bazi hareketleri goruyorum icim eriyo nasil anlatsamki..esim ayrim mi yapiyosun diyo bazen:) aslibda yapmiyorumda bicir bicir olusu ve krndisini sevdirmesi var. Bazen kendi kendine soleniyor kizim: hep diyolar simdiden baslamis ilerde iste kocalari niye
Geveze diyo kadinlara anlayin diye:)
Erkek evlatlarinizi bolca sevin kiz evlat zaten kendjnj sevdirir demis Rasulullah. Simdi anliyorum bunu.
Allahim saglik sihhat versinde.. kizda lazim erkekte:))
Insalkah Allahim kslbine gore versin, seninde evlat isteyen tum kadinlarinda:)allah acilarini gostermesin aynen dedigin gibi yaaaher harfine katiliyorum
insallah bana da bi kiz evlat nasip olur ikinciye cesaret edebilirsem
benim hayaller uc hayatlar bir olcak galiba
Erken gec bence herkesin yasanti sekline gorusune ve karakterine gore degisir. Bana gore en ideali 24:) ben öyle evlendim:) gayet de memnunum. Çok geç olmasını ben istemezdim ama 21 de bence erken bekarlık da ayrı bi güzel çnküMerhabalarr
Ben 21 sevgilim 22 yaşında. Ben bu aralar kendimi evlilik konusuna çok kaptırdım. Belki de çevremde ki herkes evleniyor, yaşıtlarım arkadaşlarım çocuk sahibi oluyor diye bilmiyorum.Çeyizimi hazırlamaya başlamak istiyorum. Kendimi evde kalmış hissediyorum bazenNeyse fazla uzatmayayım demiştim 3 yıllık bir ilişkim var ve artık ciddi adımlar atmak istiyorum. Bu zamana kadar hiç ailesi ile tanışmadım annesi babası ayrılar birde çekiniyorum.
Kendimi böyle evlenmeye meraklı bir insan gibi de göstermek istemiyorum ama şimdi sözlensek nişanlansak falan ancak evleniriz ayrıca kendisi okuyor üniversite bitirdi şimdi bir üniversite (2 yıllık bunlar) daha okuyacakmış neyse okuluna karışmıyorum ne haddime.
Bilemiyorum ya erkenmi davranıyorum acaba. Onun böyle birşey düşündüğümden haberi yok . Bazen arada ben 4 sene sonra evleniriz falan diyorum o kadar sürmez diyor.
Askerlik olayı da var aslında ama kısa dönem yada bedelli yapma derdinde. Ona düşüncelerimi direkt mi söylesem , ima mı etsem. Görüşlerinizi rica edebilirmiyim![]()
2 sene okul 1 sene de askerlik toplam 3 yıl. Aileler tanışırsa iş hızlı ilerler. Ya öğrenciyken evlenmek zorunda kalırsınız. Ya da 3 yıl beklersiniz. 3 yıl aileyle evlenmeden önce yüz göz olmak bence çok doğru değil. Yaşınız çok çok erken.Zaten 2 sene okulu bir sene de askerlik falan diye ayırsak aşağı yukarı yine 24/25 yaşında oluyor. Ben biraz ciddiyet istiyorum artık