İlla falso verecektir takipte kalın.Merhaba arkadaşlar. Eşim 3 erkek arkadaşıyla bu hafta sonu Kıbrıs a gitti 2 günlük döndüğünde göğsünde ve bacağında çizik vardı sanki yanlışlıkla çizilmiş gibi değilde bariz çizilmiş gibi göğsünde ki kare yapmış gibi bir çizikti sol göğüste sordum ve duymamazlıktan gelip başka bişey dikkat çekmeye çalıştı şimdi ne düşüneceğim bilmiyorum tekrar soracağım ve kesin trip atacak ne düşüneceğim bilemedim bana akıl verin lütfen
Bir kere sormuşsun bidaha sorma soracaksanda açık açık ne halt yedin de oda zaten salaksa söyler aldattım diye. Yani kendi dile getirmeyecek yaptiysadaMerhaba arkadaşlar. Eşim 3 erkek arkadaşıyla bu hafta sonu Kıbrıs a gitti 2 günlük döndüğünde göğsünde ve bacağında çizik vardı sanki yanlışlıkla çizilmiş gibi değilde bariz tırnakla çizilmiş gibi göğsünde ki kare yapmış gibi bir çizikti sol göğüste sordum ve duymamazlıktan gelip başka bişey dikkat çekmeye çalıştı şimdi ne düşüneceğim bilmiyorum tekrar soracağım ve kesin trip atacak ne düşüneceğim bilemedim bana akıl verin lütfen
Öncelikle aldattıysa ve boşanmayacaksanız olayı kurcalamayın yazının devamını hiç okumayın.Merhaba arkadaşlar. Eşim 3 erkek arkadaşıyla bu hafta sonu Kıbrıs a gitti 2 günlük döndüğünde göğsünde ve bacağında çizik vardı sanki yanlışlıkla çizilmiş gibi değilde bariz tırnakla çizilmiş gibi göğsünde ki kare yapmış gibi bir çizikti sol göğüste sordum ve duymamazlıktan gelip başka bişey dikkat çekmeye çalıştı şimdi ne düşüneceğim bilmiyorum tekrar soracağım ve kesin trip atacak ne düşüneceğim bilemedim bana akıl verin lütfen
Kare de çok saçma cidden kazayla olcak bişey değil acaba üstünde satanist ayin mi yaptılarKaşırken olmuş olabilme ihtimali de olabilir dicem de kare gibi diyosun. İnsan kare şeklinde de kaşımaz ki kendini yaw. Yorumsuzum
Trip atıyorsa çok büyük ihtimal aldatmıştır, direkt yargılamaya başlamadan önce hareketlerini takip et ve kanıt bul inan bana seni şüpheye dusuruyorsa zaten bitirmen gerekiyor içinde bazı şeyleriMerhaba arkadaşlar. Eşim 3 erkek arkadaşıyla bu hafta sonu Kıbrıs a gitti 2 günlük döndüğünde göğsünde ve bacağında çizik vardı sanki yanlışlıkla çizilmiş gibi değilde bariz tırnakla çizilmiş gibi göğsünde ki kare yapmış gibi bir çizikti sol göğüste sordum ve duymamazlıktan gelip başka bişey dikkat çekmeye çalıştı şimdi ne düşüneceğim bilmiyorum tekrar soracağım ve kesin trip atacak ne düşüneceğim bilemedim bana akıl verin lütfen
Yani?? Eminsiniz yani ilk ve tek olduğuna. Bence siz kurcalamayın bu işi. Oldu da yakaladınız veya bir şekilde düştü önünüze. İki çocuğum var 7 senelik evliyim diye devam edeceksiniz belli ki. Asıl o zaman aptal gibi hissedersiniz.Bi kaçamak gibi görünüyor 1 kerelik
1 kereden birşey olmaz kafasındaysan bence kurcalama.Arkadaşlarından 1 biri bekar 2 si evli diyor evli olanları tanımıyorum ben ve 2 çocuğumuz var 7 senelik evliyiz eşim arada Seyehat eder ama ilk defa böyle bişey oldu ve sorduğum zaman çizdim diyor başka ne diyebilirşekilli çizmişsin diyorum cevap yok tırnak izine benziyor dedim tırnak sırtta olur falan diyor gayet sakin Bi kaçamak gibi görünüyor 1 kerelik bilmiyorum kendimi apyal gibi hissediyorum sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?