Arkadaşı niye söylesin size iyi misiniz? Evet ya aldattı seni eğlendik bir güzel demesini mi bekliyorsunuz?Arkadaşına aramızda kalsın diyerek Bi şeyler sormalı mıyım sizce evimize girip çıkıyor bunu soracak samimiyet var ama bilemiyorum işler iyice karışır mı net bişey bulmam gerek ama arkadaşının o an vereceği tepki de önemli anlaşılır belki de
Düşününce ne olacak? Tüh karım anladı bir dahakine daha dikkatli olayım der. Siz böyle bir şey yaptıysa pişman edeyim süründüreyim bir daha yapmasın diye düşünüyorsunuz sanırım.Ve hiç çıt çıkarmazsam iyice aptal konumuna koyacak beni saf bişey anlamıyor en azından anladığımı bilsin bu kadar rahat olmasın oda içten içe düşünsün
Çocuklarım var ve biri bebek nasıl ayrılırım ama onuda rahat ettirmek istemiyorum Bi bedeli olmalı ya yaptın otur oh olmamalı bilemiyorum utanmalı oda üzülmeli bilmiyorumOnun telefonunu al sakla o uyurken
Sabah olunca kapat kapıyı odada onu sorgula
O bekar olan arkadaşının adını söyle
Ben şüphelendim ve Xe sordum baskı yaptım ve o da itiraf etti
Beni nasıl aldatabildin
Midem bulanıyor şu an senden
Bide çizdim falan diyorsun yüzüme baka baka nasıl yalan söyledin diye ciddi duruşunu bozmadan onun itiraf etmesini sağlayabilirsin yem atarak
Bunu yaparken onu ses kaydına alabilirsin kanıt olarak
Sonrasında dava açarken yararlı olur
Ama bana ayrılmazsın gibi geliyor
Bir kaç tane daha kare çizdirsin ve sos oynayın madem
Nasıl ayrılırım kafasındaysanız hiç karıştırmayın bence. Daha da mideniz bulabilir zira.Çocuklarım var ve biri bebek nasıl ayrılırım ama onuda rahat ettirmek istemiyorum Bi bedeli olmalı ya yaptın otur oh olmamalı bilemiyorum utanmalı oda üzülmeli bilmiyorum
Siz de kocasız olmaz diyenlerdensiniz. Bir daha yaparsa, hatta nasıl olsa boşanma yok düzen bozulma yok diye devamlı yaparsa? Adama da gidin söyleyin madem. Çocuklarım var diye boşanmıyorum senden ama hiç olmazsa üzülmüş utanmış taklidi yap deyin.Çocuklarım var ve biri bebek nasıl ayrılırım ama onuda rahat ettirmek istemiyorum Bi bedeli olmalı ya yaptın otur oh olmamalı bilemiyorum utanmalı oda üzülmeli bilmiyorum
Çocuklarım var ve biri bebek nasıl ayrılırım ama onuda rahat ettirmek istemiyorum Bi bedeli olmalı ya yaptın otur oh olmamalı bilemiyorum utanmalı oda üzülmeli bilmiyorum
Sorgulamayın o zaman, boş yere yüzgöz olduğunuzla kalacaksınız bu gidişle, adam arsızlığa vuracak, gözünüze sokacak yediği haltları bu sefer, arada aba altından sopayı gösterin korku verin, bari haltı yerken kalbi pır pır atsın , zevk alamasın.Çocuklarım var ve biri bebek nasıl ayrılırım ama onuda rahat ettirmek istemiyorum Bi bedeli olmalı ya yaptın otur oh olmamalı bilemiyorum utanmalı oda üzülmeli bilmiyorum
Arkadaşlarından 1 biri bekar 2 si evli diyor evli olanları tanımıyorum ben ve 2 çocuğumuz var 7 senelik evliyiz eşim arada Seyehat eder ama ilk defa böyle bişey oldu ve sorduğum zaman çizdim diyor başka ne diyebilirşekilli çizmişsin diyorum cevap yok tırnak izine benziyor dedim tırnak sırtta olur falan diyor gayet sakin Bi kaçamak gibi görünüyor 1 kerelik bilmiyorum kendimi apyal gibi hissediyorum sadece
Telefonunda şifre var ve ben bilmiyorum WhatsApp Web için onu teli gerekiyor sanırım
Siz aldatsanız çocuklarım var nasıl boşanayım diyecek mi eşiniz? Eşiniz başkasıyla yatmışsa sizin namusunuza leke getirmiştir. Bu lekeyle onu kabul edebilecek misiniz? Kirlenmiş artık adam.Çocuklarım var ve biri bebek nasıl ayrılırım ama onuda rahat ettirmek istemiyorum Bi bedeli olmalı ya yaptın otur oh olmamalı bilemiyorum utanmalı oda üzülmeli bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?