Sizce eşim hakli mi???????

sutlubiber

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Mart 2023
38
15
3
37
Merhabalar kizlar, aslinda uzun zamandır buranın uyesiyim ama bu konu için yeni hesaptan yazıyorum.

Eşimle aramızda ona karşı güvenimi sarsacak olaylar yaşandı ve suan guven tazelemeye çalışıyoruz. Bugun bir konusmamizda, karşılıklı olarak konum takibi yapan program kullanalım mi diye sorduğumda, bunun cok gereksiz birsey oldugunu, kime sorarsam sorayim kimsenin boyle bir şeyi kabul etmeyeceğini soyledi.

Bende, eger kendine guveniyorsan niye bu seni rahatsiz etsin ki. Belki benim icin bir guven tazeleme araci olucak niye istemiyorsun ki?? Dedim.

Suan sizden ricam bu konuda bana dusuncelerinizi söylemeniz.

Güven cam gibidir kırıldımı asla telafisi onarımı eskisi gibi olmaz
Beni 24 saat izleyecek bir evlilikte ilişkide olmak istemem
Güven ile alakası yok onur kırıcı bir durum
EVlilikte sadakat problemi yaşanmışsa
Evliliğin devamı kabulleniş aski boşanmadır

Merhabalar kizlar, aslinda uzun zamandır buranın uyesiyim ama bu konu için yeni hesaptan yazıyorum.

Eşimle aramızda ona karşı güvenimi sarsacak olaylar yaşandı ve suan guven tazelemeye çalışıyoruz. Bugun bir konusmamizda, karşılıklı olarak konum takibi yapan program kullanalım mi diye sorduğumda, bunun cok gereksiz birsey oldugunu, kime sorarsam sorayim kimsenin boyle bir şeyi kabul etmeyeceğini soyledi.

Bende, eger kendine guveniyorsan niye bu seni rahatsiz etsin ki. Belki benim icin bir guven tazeleme araci olucak niye istemiyorsun ki?? Dedim.

Yani bir halt yediyse açık kart oynamasö lazim guven tazeleme niyeti varsa. Yoksa zaten normal bir insan durduk yere bunu teklif de etmez kabul de edilmez

Yapacak olan her türlü yapar. Gider kendine bi hat ve telefon alır, işini görür.

Güven pek tazelenmiyor maalesef.
Bu yoruma katılıyorum içinde varsa yolunu bulur. Yaparsa da zaten illaki Allah eline ayağına dolastirir sizin karşınıza çıkarır ama bence bir kere yapan büyük bir aydınlanma yaşamadığı sürece tekrar edecektir bu davranışına

Tek diyebileceğim güven sarsan olay yasandıysa bir daha yasanacaktır.

Bunu takip etmek zorunda mısınız, etsenız de etmesenız de yapacak olan yine yapacaktır. Huzursuz olacaksınız hep

Yapacak olan her turlu yapar. Guven olmayan bir iliskinin surmesi cok zor bir sure sonra psikolojiniz coker. Surekli ne yapiyor su an yalan soyluyor mu diye dusunursunuz. Istediginiz takibi yukleyin telefonuna bir ise yaramaz bosuna bu konuda tartismaniza gerek yok.

Kimse bir ilişkide bu şekilde denetlenmeyi normal karşılamaz. Bu şekilde bir ilişki de yürümez zaten.
Öte yandan güven çıktığı yere bir daha geri gelmez. Bu sebeple güven tazelemek mümkün değildir.
Affedilir, idare edilir, güven problemine rağmen devam edilir ya da yollar ayrılır. Kararı kendiniz vermelisiniz.

İstediğin kadar güven tazele miden bulanmış bir kere? Konum paylaşsa nolacak alır 2. Telefonunu gider. Ya da almaz. Böyle şeylerle ittire kaktıra bu iş yürümez. Ya kabul edecek affedip devam edeceksiniz ya da ayrılacaksınız. Affettiyseniz kabul ettiyseniz kabullenmişsiniz yapılanı zaten.

Arkadaslar kıymetli mesajlarinizi okudum ama surekli birseyleri düşünmekten kafayı yemiş haldeyim, herseyden birsey cikariyorum. Esim isi dolayisiyla cok sık sehir degistiriyor ve ben bu uygulamayı kullanmaktan daha cok tepkisini daha cok merak ediyordum. Benim beklentim, tamam canim sen istersen tabi ki indiririm hemen, yeter ki iste gibi bir cevapti. Belki bunu dese zaten gerek yok canim derdim ama kendini rahatsiz hissetmesi beni de rahatsiz hissettirdi 🤷‍♀️
Tabi ki isteyen her türlü yapar ama iliskimizin yeniden eskisi gibi olmasını isteyen biri, en azindan bir sure icin bile olsa bunu kabul edemezmiydi??

Arkadaslar kıymetli mesajlarinizi okudum ama surekli birseyleri düşünmekten kafayı yemiş haldeyim, herseyden birsey cikariyorum. Esim isi dolayisiyla cok sık sehir degistiriyor ve ben bu uygulamayı kullanmaktan daha cok tepkisini daha cok merak ediyordum. Benim beklentim, tamam canim sen istersen tabi ki indiririm hemen, yeter ki iste gibi bir cevapti. Belki bunu dese zaten gerek yok canim derdim ama kendini rahatsiz hissetmesi beni de rahatsiz hissettirdi 🤷‍♀️
Tabi ki isteyen her türlü yapar ama iliskimizin yeniden eskisi gibi olmasını isteyen biri, en azindan bir sure icin bile olsa bunu kabul edemezmiydi??
deliler gibi takipli ilişkiyi bende istemem kesinlikle
ama sizin olay biraz farklı tabii
ne yaptı da eşiniz bu kadar güveninizi sarstı?

oda ipleri baştan elinize vermek istemiyor işte
yani bunu kabul edersem daha neler isteyecek diye düşünüyor

eşimle aramızda hiç böyle bişey yok ama program yükleyeceğim dese kesinlikle istemem oda istemez

Back
X