• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce eşim hakli mi???????

Arkadaslar kıymetli mesajlarinizi okudum ama surekli birseyleri düşünmekten kafayı yemiş haldeyim, herseyden birsey cikariyorum. Esim isi dolayisiyla cok sık sehir degistiriyor ve ben bu uygulamayı kullanmaktan daha cok tepkisini daha cok merak ediyordum. Benim beklentim, tamam canim sen istersen tabi ki indiririm hemen, yeter ki iste gibi bir cevapti. Belki bunu dese zaten gerek yok canim derdim ama kendini rahatsiz hissetmesi beni de rahatsiz hissettirdi 🤷‍♀️
Tabi ki isteyen her türlü yapar ama iliskimizin yeniden eskisi gibi olmasını isteyen biri, en azindan bir sure icin bile olsa bunu kabul edemezmiydi??

Gerçekten pişman, ciddi şekilde telafi vermek isteyen ve de tekrar güven kazanmak insan kabul etmeliydi diyorum. Güven kazanmak çok zor bir şey çünkü, lafla ver güvenini tamam yapmam bir daha demenin hiçbir anlamı yok, güven kazanmakta ciddi insan ekstrem şeyler yapmalı ve ekstrem önerilere evet demeli. Yoksa lafla mafla atarak tutarak güven kazanma olmaz. Bu adamın davranışlarına bakarak ayrıca pişman olduğunu ve sizi kazanmak istediğini hiç sanmıyorum bence. Kendisine bu şekilde söyleyin, bence evleri ayırın bir süre ayrılık denemesi yapın eğer çok istiyorsa, gerçekten telafie tmek istiyorsa sizi kazanacak adımmları gelir atar yoksam tekmeyi yer.

Bir programa seyirci olarak katılmıştım. Programdaki çiftler birbirlerini takip eden bir program kullandıklarını ama amaçlarının kontrol değil, işte işten çıktı geliyor çay koyayım gibi bir şey olduğunu söylemişti de tüm salon gülmüştü. Saçma çünkü, ensesine de çip takın da izleyin bari.

Ha güveniniz kırılmış, güveninizi kırmış. Tekrar kazanmak için kabul edebilir miydi belki ama ben tekrar kazanılacağını düşünmüyorum. Aksine iyice delirecek ve arka sokaktan eve gelse niye diye soracaksınız. O yüzden hiçbir anlamı yok, güven tazelemeyi başka türlü yapın.

Güveninizi böyle mi tazeleyeceksiniz? Her an nerede diye dedektif gibi takip ederek mi? Aklı başında kimse böyle bir şeyi kabul etmez.

Arkadaslar kıymetli mesajlarinizi okudum ama surekli birseyleri düşünmekten kafayı yemiş haldeyim, herseyden birsey cikariyorum. Esim isi dolayisiyla cok sık sehir degistiriyor ve ben bu uygulamayı kullanmaktan daha cok tepkisini daha cok merak ediyordum. Benim beklentim, tamam canim sen istersen tabi ki indiririm hemen, yeter ki iste gibi bir cevapti. Belki bunu dese zaten gerek yok canim derdim ama kendini rahatsiz hissetmesi beni de rahatsiz hissettirdi 🤷‍♀️
Tabi ki isteyen her türlü yapar ama iliskimizin yeniden eskisi gibi olmasını isteyen biri, en azindan bir sure icin bile olsa bunu kabul edemezmiydi??
yav bu tarz şeyler kişilik haklarına hakaret gibi bir şey adam neden kabul etsin
eğer sizi aldatmissa ve barismissaniz geçmişe çizgi çekeceksiniz.
adam sizin için taviz vermek istememiş (ben de asla vermem) ama siz onun için koskoca bir taviz vermişsiniz bu ilişkinin yürümesini istiyorsanız kendiniz o tavizi unutup sifirlayacaksiniz

psikiyatrist desteği alın.
eşiniz haklı asla ve asla hicbir şartta kabul etmem.

Ben katılmıyorum, şu anda adam akıllandığını ev rahat durduğunu göstermek için ne yapabilir mesela? (bana kalsa öyle bir yol yok ama konu sahibesi şansını deniyor işte) Aldattıysan , pişmanım rahat durucam da diyorsan karşı tarafa bir güvence sunmalısın. O da lafla olmaz, aldatmış gevşek birinin sözüne zaten hiç güven olmaz. Ya adam bu düzenlemeyi kabul eder, net şekilde uslu duracağını getirir konu sahibesinin önüne koyar ya da konu sahibesi boşanmalı.

Zaten farklı bir üyelikle ve ifşa olmayacağınız bir kullanıcı adıyla yazıyorsunuz o yüzden eşinizin telefonunda yakaladığınız şey neydi üstü kapalı da olsa yazarsanız cevaplar da ona göre şekillenir.
Güven yıkan dediğiniz şey belki size göre güven yıkan bir durumdur bu sebeple soruyorum, belki hiç takibe gerek olmayan veya eşinizden boş yere şüphelendiğiniz için tepki gösterdiği bir durumdur 🤷‍♀️

Gerçekten pişman, ciddi şekilde telafi vermek isteyen ve de tekrar güven kazanmak insan kabul etmeliydi diyorum. Güven kazanmak çok zor bir şey çünkü, lafla ver güvenini tamam yapmam bir daha demenin hiçbir anlamı yok, güven kazanmakta ciddi insan ekstrem şeyler yapmalı ve ekstrem önerilere evet demeli. Yoksa lafla mafla atarak tutarak güven kazanma olmaz. Bu adamın davranışlarına bakarak ayrıca pişman olduğunu ve sizi kazanmak istediğini hiç sanmıyorum bence. Kendisine bu şekilde söyleyin, bence evleri ayırın bir süre ayrılık denemesi yapın eğer çok istiyorsa, gerçekten telafie tmek istiyorsa sizi kazanacak adımmları gelir atar yoksam tekmeyi yer.
katılmıyorum Chery ya,
ben hiçbir şartta kabul etmezdim yani ne olursa olsun.
Gerçi aldattığım bir insanlada barışmam o kadar karakter noksanlığım yok çok şükür.
bı b*k yedin otur cezasını çek kimsenin gururu ile oynama derim kendime.
e karşı taraf karakterli biri değil belli ki.

Ben katılmıyorum, şu anda adam akıllandığını ev rahat durduğunu göstermek için ne yapabilir mesela? (bana kalsa öyle bir yol yok ama konu sahibesi şansını deniyor işte) Aldattıysan , pişmanım rahat durucam da diyorsan karşı tarafa bir güvence sunmalısın. O da lafla olmaz, aldatmış gevşek birinin sözüne zaten hiç güven olmaz. Ya adam bu düzenlemeyi kabul eder, net şekilde uslu duracağını getirir konu sahibesinin önüne koyar ya da konu sahibesi boşanmalı.
aynı anda birbirimize cevap yazmisiz kalplerimiz bir:KK19::KK200:

Bunun güvenle alakası yok, resmen takıntı bu. Siz sürekli birisi tarafından takip edilmek ister miydiniz? Mesela anneniz sürekli takip etse hoşunuza gider mi? Kötü bişey yapmasanız bile rahatsız olmaz mısınız? İstememesi çok normal. Eşimi çok seviyorum ve hayatta aldatmam fakat yine de her adımımı izlemek istese saçmalama derdim. Bunlar bi yana, aldatacak adam her türlü aldatır, telefondan bir konum uygulaması aldatmak isteyen adamı durdurmaz. Aldatacak olsa başka bi telefonla gider bi yolunu bulur. Bence eşinize bu takip meselesini bi daha açmayın.

Güvenmeyip takip etmek istediğiniz insanla neden evli kalıyorsunuz?

Merhabalar kizlar, aslinda uzun zamandır buranın uyesiyim ama bu konu için yeni hesaptan yazıyorum.

Eşimle aramızda ona karşı güvenimi sarsacak olaylar yaşandı ve suan guven tazelemeye çalışıyoruz. Bugun bir konusmamizda, karşılıklı olarak konum takibi yapan program kullanalım mi diye sorduğumda, bunun cok gereksiz birsey oldugunu, kime sorarsam sorayim kimsenin boyle bir şeyi kabul etmeyeceğini soyledi.

Bende, eger kendine guveniyorsan niye bu seni rahatsiz etsin ki. Belki benim icin bir guven tazeleme araci olucak niye istemiyorsun ki?? Dedim.

Suan sizden ricam bu konuda bana dusuncelerinizi söylemeniz.

Bu şekilde güven tazelenmez hepten paranoyak olursunuz. Affettiyseniz geçmişe bakmayacaksınız.

Bu şekilde güven yerine gelmez. Güven gittiyse ağzıyla kuş tutsada artık olmaz, içinizde her zaman bir şüphe olacak. Ayrıca yapacak olan kişi yedek bir telefon alır o şekilde de yapar

Konu sahibi böyle bir şey yapmasın tabi ki, sürekli bakacak , farklı bir yola girse şüphe edecek, deli gibi olacak iyice yapmasın tabi ki ama suçlu olan eşinin bence tamam demesi gerekirdi. Ben aldatsam ve çok pişman olsam eşimle çok barışmak istesem, o da böyle bir teklif sunsa tamam derim gibi geliyor, sonuçta birşeyleri telafi etmem gerekiyor değil mi?

deliler gibi takipli ilişkiyi bende istemem kesinlikle
ama sizin olay biraz farklı tabii
ne yaptı da eşiniz bu kadar güveninizi sarstı?

oda ipleri baştan elinize vermek istemiyor işte
yani bunu kabul edersem daha neler isteyecek diye düşünüyor

eşimle aramızda hiç böyle bişey yok ama program yükleyeceğim dese kesinlikle istemem oda istemez

Bundan bir kaç sene önce kizima oynasin diye telefonunu vermisti bende hamileydim, hic telefon karışma huyum yoktur ama bi bakayim dedim, yaşça büyük olan bir kadınla mesajını gördüm, çay resmi atmis kadin, geliyorken eti puf ta alirmisin diye birsey yazmıştı, esim de sen iste yeter ki dükkanı alirim yazmisti ve ben tabi bunu görünce şok oldum, ne olduğunu sordum hemen, yok iste kadin ona bir isi icin yardim edecekmis o yuzden gönlünü hoş etmek için yazmis vs filan dedi, bir şekilde gecistirdi.

İkinci olay
Esim proje amaçlı bir firma ile calisiyordu, karsi taraf kari koca olarak calisiyordu. Kadın hakkında surekli çirkin ve bakımsız olduğundan bahsediyordu, çocuklarına bakici bakıyormuş vs ama o çalışıyormuş ama bunu iyi birsey olarak soylemiyordu tabi, ben ve o bayan ayni meslekteniz ama ben cocuklarimi bakmak için calismiyordum, beni övüp onu yeriyordu.
Sonra bir gün telefonu bi açtım, kadin dogum gününden fotoğraflar atmış, kendisi ailesiyle, is arkadaşlarıyla ve tek olarak, eşimde yanindaki kizlar üzülecek simdi gibi seyler yazmisti, guzel oldugunu ima ederek. Esimle olan proje bitmişti sanirim, eşimde ona bir gün ofise beklerim sana hediyeni veririm gibi birsey demisti (tum detayları hatirlamiyorum) sonra kadin gecen senede gelmemiştin dogum günüme demisti, esim de o zaman bi yurt dışı ucusu lazim gibi birsey yazmisti. Bunu gece görmüştüm sabah kadar ne yapacağımı dusundum ve sabah esime herseyin bittiğini ve gideceğimi soyledim. Tabi bana bazi şeyleri yanlış anladığımı ve cok patavazsizca konuştuğunu filan soylemisti. Uzun bir sure affetmedim, ayaklarima kapandı ağladı vs bende bir şans daha verdim diyebilirim.

Arada baska seylerde var ama son olarak, abalmin dogum gunuydu, ben ablama cicek siparis etmiştim. Ablam bekar annemle kalıyordu, bende evimde tadilat oldugu icin annemde kaliyordum. Ablam isten eve elinde farklı ciceklerle geldi ama birinin kimden geldiğini söylemedi. Bende eşimle konusyorken onun alabileceginden suphelendim. Evet tabi ki alabilir ama bana söylemesi gerekirdi normalde ama soylememis ve ben onun aldığını yine öğrendim mesajla, şöyle bir şey yaziyordu. Dogum günün kutlu olsun, dünyanın en güzel en iyi doktoru. Belki normal ama artık benim gibi herseye şüphelenen biri icin hic normal degildi. Ona tabi ki sordum mesajı görmeden önce sana söylesem çiçek gonderecegimi hoslanmazdin o yuzden soylemedim dedi. Mesaji gördüm sonra bu ne dedim, bana cok yardimi dokundu o yuzden oyle yazdim filan dedi ama valla bıktım vallahi yıldım. Tam bunlar yasaniyorken anne mi kaybettim, ne yapacağımı cidden şaşırdım, kimseye bir derdimi anlatamadım.
Oyle iste şüphe içinde geçen, ne hissedeceğimi, soyleyecegimi bilemedigim zamanlar icerisindeyim...

Bu şekilde güven tazelenmez hepten paranoyak olursunuz. Affettiyseniz geçmişe bakmayacaksınız.
Adamı profesyonel yalancılığa da teşvik eder üstelik, siz her an konumuna bakarken şu saatte falanca yerde ne işin vardı sorusuna işiyle uyumlu bir yalan uydurmaya başlar, müşterilerle orada buluştuk, falanca proje için orada bulunmamız gerekti vs gibi, bu durumda işyerini sürekli arayıp eşimin bugünkü programı neydi diye teyit alamayacağınıza göre inanmak zorunda kalacaksınız veya belki adam gerçekten bir proje için x bir otelde toplantıya katılacak ama siz otele aldatmak için gittiğini sanacaksınız.

Niyeti olanı eve de kapatsanız yapacağını yapıyor, arkadaşların yorumlarına katılıyorum, güveniniz sarsıldıysa, eşiniz sizi aldattıysa boşanacaksınız, 1 ay veya 1 yıl konum takibiyle güven tazelenemez, aklınızda hep acaba mı sorusu olur.

Bende, eger kendine guveniyorsan niye bu seni rahatsiz etsin ki. Belki benim icin bir guven tazeleme araci olucak niye istemiyorsun ki?? Dedim.
Eğer eşinize ve kendinize güveniyorsanız bunu niye istiyorsunuz?

Güvenmiyorsanız niye takip etmek yerine ayrılmak üzerine konuşmuyorsunuz? Konum takip ile güvenin geri geleceğine inanmanız saçma.

Back
X