• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce eşim hakli mi???????

Lütfen ertelemeyin mümkün olan en kısa zamanda uzman yardımı alın çünkü bu şüpheyle hele de işin içinde ablanıza yazılan mesajlar gönderilen bir çiçek varken, eşinizin ne yaptığını sağlıklı bir şekilde değerlendirmeniz için psikolojik destek almanız önemli.

Ben yazdığınız ayrıntılar sonrası ikilemde kaldım, sizi analiz etmem gerekirse yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum, hatalı bir analiz olursa düzeltme yaparsınız😌

İlk çocuğu doğana kadar çalışan, ablası dahil çevresindeki genel kadın profili çalışanlardan oluşan, anne baba ve abladan oluşan sıcak sevgi dolu bir aileye sahip bir kadın profili canlanıyor gözümde, ilk bebekle beraber evde oturmak zorunda kalmışsınız, tabii eşiniz de iş gereği sık sık şehir dışına çıktığından tek kişilik evlilik ve ebeveynlik yapmaya başlamışsınız, o arada önce babanızın vefatı sarsmış sizi, bir süre sonra da annenizin vefatı, ki Allah sabır versin ikisine de Allah rahmet eylesin🙏

Çocuklarınız birken 2, ikiyken 3 olmuş, evde 3 çocuk onlarla ilgilenme rutin ev işleri derken, eşinizin evde olmaması sebebiyle sevildiğiniz değer verildiğinizi hissedememenin de verdiği ruhsal çöküşe, ebeveyn kaybı da eklenince hepten yalnızlığa boşluğa düşmüşsünüz sanki.

Belki de bu yüzden olayları doğru analiz edemiyorsunuz, belki bu yüzden ablanız bile eniştesinden çiçek geldiğini saklama gereği duyuyor bilmiyorum 🤷‍♀️

Belki eşiniz gerçekten aldatıyor onu da bilmiyorum, o yüzden dedim ikileme düştüm diye, aktif çatışan bir kadının birden bire 3 çocuk sahibi olması, eve kapanmak zorunda kalışı, anne babayı kaybetme ve eşin ihtiyacınız olduğu zamanlarda yanınızda olamaması sizde bir çöküntü yaratmış ama, bundan eminim, ruhunuzu iyileştirmek için asla psikolojik desteği ertelemeyin çünkü bu kadar şüpheyle hayatın içine de iş hayatı vs sebeplerle net olarak karışamadığınızdan daha büyük sorunlar yaşayabilirsiniz zira.
İlk hamileligime kadar çalıştım farkli sektorlerde evet, 2 uni mezunuyum. Hamileligim cok zorlu gectigi icin isi bırakmam gerekti. Sonrasinda da bir daha fiilen calisamadim, esime evden yardimci oldugum noktalar oldu. Annem ve babamda cok sevgi dolu merhametli insalardi. Baska kardeşlerimde var tabi, bir ablam sehir disinda yasiyor, abim ayni apartmanda ve kiz kardeşim var o da uzakta yine. Yakınımda olan abim ve ablam var, bu arada annemin vefatından kisa bir sure once abimin esi boşanmak istedi ve gitti, çocuklar babalarında kalmak istedi, kendi cocuklarim varken birde onlarin sorumlulugunu yüklenmiş oldum. Beni psikolojik olarak cok yıprattı.
Annemin vefatından daha önce aslinda anneme uzak bir yerde oturuyorduk ama esim cok fazla sehir disina çıktığı için annemin yanında yasamanin daha iyi olduğunu söyledi ve buraya taşındık. Ozellikle cocuklarim icin cok sevgi dolu bir ortamdi, maddi manevi her ihtiyaclari burada karşılanıyordu. Ama esimin evden uzakta olması beni cok yalnız hissettirdi. Sevgisiz ve ilgisizlik cok hissettim. Hep sevdiğini söyledi, çiçek cikolata vs gönderdi ama hissedemedim tam anlamiyla sevgiyi. Yasadigim gercekten bir ruhsal çöküş, hatta ablam bana psikolojik ilac yazdı rahatlarım ama kullanmak istemedim. Konusmak belki daha iyi olur diye dusundum bir uzmanla.
Hayatımda cok şey üst üste geldi. Ablamdan yana bir sıkıntı hissetmiyorum ama esim de bi herkesi mutlu etme çabası, herkese bi mavi boncuk dağıtma isteği var sanki.
Aslinda onunla bu konuları konuştuğumda ablam ile ilgili olanları yanlis anladığımı, diğerleri icinde yanlis yaptığını ama hic kotu bir niyeti olmadigini söyleyip, pismanligini belirtip af diledi. Bir daha olmayacak dedi, hatta psikolojik destek almaya başladı, bana da biraz daha sabret hersey cok daha iyi olucak dediği için bekliyorum aslinda. Azcık moralim bozuk olsa isini bırakıp gelir, sen ve cocuklarim hayatımda ki tek gerceksiniz, en değer verdiklerimsiniz der ama yine de bazi seyleri önemsemiyormus gibi geldigi icin bana hala içimde şüpheler var ve kendimi her olasılığı düşünmekten alıkoyamıyorum. İçimde tuta tuta yorulmustum, ilk defa birileriyle paylaşıyorum ve bu beni uzmana gitmek için cesaretlendirdi acikcasi, teşekkürler mune

Aile apartmaninda yaşıyoruz ve genelde ablamla birlikteyiz, eşiğinde saglik problemleri var, ablam da doktor ve çocukların fotosunu çekip atmis ona, sağlığına dikkat et, çoluk çocuğun var, babasiz kalmasınlar vs filan yazmis, beraber yasadigimiz icin sık görüşürüz
Ev sizin ailenizden o halde?

Bir programa seyirci olarak katılmıştım. Programdaki çiftler birbirlerini takip eden bir program kullandıklarını ama amaçlarının kontrol değil, işte işten çıktı geliyor çay koyayım gibi bir şey olduğunu söylemişti de tüm salon gülmüştü. Saçma çünkü, ensesine de çip takın da izleyin bari.

Ha güveniniz kırılmış, güveninizi kırmış. Tekrar kazanmak için kabul edebilir miydi belki ama ben tekrar kazanılacağını düşünmüyorum. Aksine iyice delirecek ve arka sokaktan eve gelse niye diye soracaksınız. O yüzden hiçbir anlamı yok, güven tazelemeyi başka türlü yapın.
İlişki testi miydi o bölümü hatırlıyorum

Benim eski erkek arkadaşım bikere elimden telefonu aldı bir şeye bakmak için ve konum takibi yapmış . Benim haberim yok. Ben de onun güveni kırmıştım. Ama ona rağmen dayanamadım . Odada yer değiştirsem mahallede gibi gösteriyordu. Sürekli arayıp hesap soran biri. İyi ki kurtuldum. İnsanı diken üstünde hissettiriyor. Bu arada ben o zamanlar aldatmak istesem aldatırdım. Gittiğim yerlere arkadaşımın evi, ya da annemle geldim derdim. Yapmak isteyen yapar.

Bu arada ablan neden söylemedi acaba çiçeği?

Yani ablanın neden bu şekilde davrandığı anlaşılabilir bence, adam y.vşak tiplerden belli herkese yılışıyor. Abla da görmezden gelmeyi seçmiş, arayıp senin kocan da bana çiçek yolladı nasıl desin :KK51: Konu sahibesi bile isteye böyle biriyle evli, abla da konu sahibesinin boşanmayacağını bildiği için karışmak istememiş.

Ya benim de korkum o katilsam ya sevmezsem çiftleri diye
Soruyu sabote etmeyeyim ama biz Ankara çiftlerini izlerken de pek eğlenmiyoruz Ankara'nın o resmi havası gibi oluyor çiftler. Onun dışında çoğu programı Mesut götürüyor zaten bence eğlenirsiniz 🤩

Takip programı ile olacak iş değil sizinki. Adam resmen gözü dışarda aldattı aldatacak geziniyor. Belki aldattı bile. Çünkü resmen yürüyor millete.
Güven için yapabilinecek bir şey yok ayrıpmanız hayırlısı olan

Yani ablanın neden bu şekilde davrandığı anlaşılabilir bence, adam y.vşak tiplerden belli herkese yılışıyor. Abla da görmezden gelmeyi seçmiş, arayıp senin kocan da bana çiçek yolladı nasıl desin :KK51: Konu sahibesi bile isteye böyle biriyle evli, abla da konu sahibesinin boşanmayacağını bildiği için karışmak istememiş.
Bende ablamin görmezden geldiğini dusunuyorum, diger olayları da kimse bilmiyor ama esimin konuşmayı çok seven ve patavatsız biri olduğunu biliyor tabi ki 🤷‍♀️

Evet ailemden kalan evde oturuyoruz

Eeee madem ev senin ablacım at evden gitsin? Biraz çalış biraz nafaka al geçinirsin, geçim parasınıın çoğu barınma zaten ev senine hayli hayli geçinirsin.

Gerçekten korkunç bir durumdasın. Adam ablana dahi yvşıyor, sen bu adamı besliyorsun bir de ailenin evinde oturtuyorsun :KK51: Hiç kanına dokunmuyor mu?

Bende ablamin görmezden geldiğini dusunuyorum, diger olayları da kimse bilmiyor ama esimin konuşmayı çok seven ve patavatsız biri olduğunu biliyor tabi ki 🤷‍♀️

Eşin konuşmayı seven biri değil konu sahibesi, yvşak biri önüne gelene yürüyen biri önce bunu kabullen.

Olabilir belki anlamamazlıktan geliyordur ama ben olsam hala o damada enişteye mesaj atmam sağlığına dikkat et zart zurt diye.

Merhabalar kizlar, aslinda uzun zamandır buranın uyesiyim ama bu konu için yeni hesaptan yazıyorum.

Eşimle aramızda ona karşı güvenimi sarsacak olaylar yaşandı ve suan guven tazelemeye çalışıyoruz. Bugun bir konusmamizda, karşılıklı olarak konum takibi yapan program kullanalım mi diye sorduğumda, bunun cok gereksiz birsey oldugunu, kime sorarsam sorayim kimsenin boyle bir şeyi kabul etmeyeceğini soyledi.

Bende, eger kendine guveniyorsan niye bu seni rahatsiz etsin ki. Belki benim icin bir guven tazeleme araci olucak niye istemiyorsun ki?? Dedim.

Suan sizden ricam bu konuda bana dusuncelerinizi söylemeniz.
Guveninizi sarstiysa ya devam etmeyin iliskiye ya da affedin. Arafta kalmissiniz. Bu ikiniz icin de iskence. Kontrolun sizde olmasi da sizi bir sure sonra tatmin etmeyecektir.

Olabilir belki anlamamazlıktan geliyordur ama ben olsam hala o damada enişteye mesaj atmam sağlığına dikkat et zart zurt diye.

Orayı ben sonraki sayfada okudum şaştım kaldım :KK51: Abla da saçmalamış bence, yvşayan adam insan niye foto atar hem de çoluk çocuğun fotosunu:ruh:allah akıl fikir versin

Eeee madem ev senin ablacım at evden gitsin? Biraz çalış biraz nafaka al geçinirsin, geçim parasınıın çoğu barınma zaten ev senine hayli hayli geçinirsin.

Gerçekten korkunç bir durumdasın. Adam ablana dahi yvşıyor, sen bu adamı besliyorsun bir de ailenin evinde oturtuyorsun :KK51: Hiç kanına dokunmuyor mu?
Emin olamıyorum acaba ben mi abartıyorum diye dusunuyorum bazen, emin olsam tabi ki hersey daha farklı olur

Back
X