Sizce eşim mi haklı?

masal3487

💙💙💙💙
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2015
12.856
29.210
798
Merhaba hanımlar

Kizlar bir sorum olacaktı.Acaba ben mi yanlış düşünüyorum, eşime kırıldım açıkçası sizinde fikirlerinizi almak istiyorum.

Eşimin kız kardeşi hamile (10 yıldır bekliyordu) Allah nasip ederse Ocak gibi doğum olacak eşim şimdiden gitme planları yapıyor,biz Bursa'dayiz onlar Elazığ'da,üstelik bizde tüp bebek sürecindeyiz yani muhtemelen Ocak gibi başlarız(bu ay başlayacaktık ama yumurtalar tedavi için uygun değildi),maddi anlamda çok gider oluyor haliyle, bende hemen ocakta gitmesen bizim durumumuz netlessin sonra bakarız,eşim de "tamam o zaman sen de ablanlara gitmek istediğinde hatırlatırım" dedi,cidden çok kırıldım,üstelik benim ablamlar İstanbul'da yakınlar yani.(ama gidemiyorum tabiki). Ben eşime gidemezsin demedim sadece olan durumu anlattım,bana böyle cevap vermesi beni kırdı açıkçası.

Sizce hakli miyim kirilmakta?

haksızsınız bence.yani adam haklı 10 senedir çocuk bekleyen yeni doğum yapmış kardeşine ziyarete gitmemesi için bir sebep yok ortada.aylarca yatıya gitmiyor ya da gitmiyorsunuz , hayırlı olsun ziyaretine gidilecek.bunun tüp bebeğe engel olacak bir şeyi de yok . bir bilet parasıyla mı tedaviniz duracak.adam haklı bir cevap vermiş ayrıca.

Gitmesine bir şey demiyorum ama sadece bir kaç hafta sonra olsa daha iyi olur dedim,benim kırıldığım şey bana missileme yaomasiydi

Yapar mı yaptı mı?
Şimdi şöyle anlatayım daha önce ikimizin ailesine 2 saat uzaklıkta bir yerdeydik,esim polis memuru ben öğretmen,yaz döneminde ailemin yanına gidip bir hafta on gün kaldığım oluyordu o zamanlar her fırsatta sen gidiyorsun işte ailenin yanına diyordu,annem babam için söyleyen eş muhtemelen ablamlar için de der.

ee o da gideydi.

Gitmesine bir şey demiyorum ama sadece bir kaç hafta sonra olsa daha iyi olur dedim,benim kırıldığım şey bana missileme yaomasiydi

Niye bir kaç hafta beklesin? Maddi durum bir kaç haftada toparlaniliyorsa, demekki fazla hasar görmüyor.

Ortada 10 yildir bekleyen çift var. Siz 1 ay bile bekliyemiyorken onlar 10 yil beklemiş. Hali ile bebek çok özel. Elbette kiz ilk başta abisini görmek ister. Bende doğumun ertesi günü ablami görmek istedim.

Ve o misillemeyi siz empati yapin diye demiş eşiniz. Siz doğum ettiğinizde ablaniz kaç hafta sonra gelse ne düşünürdünüz?

Bursa-İst ve Bursa-Elazığ bilet fiyatları çok mu farklı ki?
Hayır mesafe açısından dedim,istanbul yakın,Elazığ uzak diye,üstelik maddiyatta değil bizimde tedavi sürecimiz olacak,cok değil bir kaç hafta ertelemesini söylemiştim sadece.

Once kendı aıle duzenım derım ben. Kısasa kısas cok yanlıs evlılıkte sogursunuz bırbırınızden dur sen gondermedın bende gondermeyım dur sen gıttın bende gıdeyım o an durum gıdememenızı gerektırmıstır gıdılmez ne buyutmus esınız. Once kendı bebegınız maddı ımkan sızınkıne yetıyosa once kendınızden baslayın bebek dogmus olacak nasılsa baska bı zaman gıdersınız

Kardeşim doğum yapsa heleki 10 yıl sonra dogum yapsa eşim deil kimse tutamaz.Fikrinizi solemeden once empati yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…