Ablamlara gidecek olsam eşim her fırsatta ailenin yanına gidiyorsun ben gidemiyorum deyip psikolojik baskı yapar diye gitmiyorumSiz neden gidemiyorsunuz ablaniza
Yapar mı yaptı mı?Ablamlara gidecek olsam eşim her fırsatta ailenin yanına gidiyorsun ben gidemiyorum deyip psikolojik baskı yapar diye gitmiyorum
Gitmesine bir şey demiyorum ama sadece bir kaç hafta sonra olsa daha iyi olur dedim,benim kırıldığım şey bana missileme yaomasiydihaksızsınız bence.yani adam haklı 10 senedir çocuk bekleyen yeni doğum yapmış kardeşine ziyarete gitmemesi için bir sebep yok ortada.aylarca yatıya gitmiyor ya da gitmiyorsunuz , hayırlı olsun ziyaretine gidilecek.bunun tüp bebeğe engel olacak bir şeyi de yok . bir bilet parasıyla mı tedaviniz duracak.adam haklı bir cevap vermiş ayrıca.
Şimdi şöyle anlatayım daha önce ikimizin ailesine 2 saat uzaklıkta bir yerdeydik,esim polis memuru ben öğretmen,yaz döneminde ailemin yanına gidip bir hafta on gün kaldığım oluyordu o zamanlar her fırsatta sen gidiyorsun işte ailenin yanına diyordu,annem babam için söyleyen eş muhtemelen ablamlar için de der.Yapar mı yaptı mı?
Bursa-İst ve Bursa-Elazığ bilet fiyatları çok mu farklı ki?
Şu erkekler ne tuhaf ya türlü türlü huyları var.boşa dememisler iyi olsa adı koca olmazdi gonca olurdu diye.Ablamlara gidecek olsam eşim her fırsatta ailenin yanına gidiyorsun ben gidemiyorum deyip psikolojik baskı yapar diye gitmiyorum
Şimdi şöyle anlatayım daha önce ikimizin ailesine 2 saat uzaklıkta bir yerdeydik,esim polis memuru ben öğretmen,yaz döneminde ailemin yanına gidip bir hafta on gün kaldığım oluyordu o zamanlar her fırsatta sen gidiyorsun işte ailenin yanına diyordu,annem babam için söyleyen eş muhtemelen ablamlar için de der.
Gitmesine bir şey demiyorum ama sadece bir kaç hafta sonra olsa daha iyi olur dedim,benim kırıldığım şey bana missileme yaomasiydi
Hayır mesafe açısından dedim,istanbul yakın,Elazığ uzak diye,üstelik maddiyatta değil bizimde tedavi sürecimiz olacak,cok değil bir kaç hafta ertelemesini söylemiştim sadece.Bursa-İst ve Bursa-Elazığ bilet fiyatları çok mu farklı ki?
Bazen izinler kapatılıyordu polislerin hepte yaz dönemine denk gelmişti mecburen gidemediği olmuştu,ben de kısa aralıklarla gidip dönüyordum çok kalmiyordumee o da gideydi.
Kardeşim doğum yapsa heleki 10 yıl sonra dogum yapsa eşim deil kimse tutamaz.Fikrinizi solemeden once empati yapın.Merhaba hanımlar
Kizlar bir sorum olacaktı.Acaba ben mi yanlış düşünüyorum, eşime kırıldım açıkçası sizinde fikirlerinizi almak istiyorum.
Eşimin kız kardeşi hamile (10 yıldır bekliyordu) Allah nasip ederse Ocak gibi doğum olacak eşim şimdiden gitme planları yapıyor,biz Bursa'dayiz onlar Elazığ'da,üstelik bizde tüp bebek sürecindeyiz yani muhtemelen Ocak gibi başlarız(bu ay başlayacaktık ama yumurtalar tedavi için uygun değildi),maddi anlamda çok gider oluyor haliyle, bende hemen ocakta gitmesen bizim durumumuz netlessin sonra bakarız,eşim de "tamam o zaman sen de ablanlara gitmek istediğinde hatırlatırım" dedi,cidden çok kırıldım,üstelik benim ablamlar İstanbul'da yakınlar yani.(ama gidemiyorum tabiki). Ben eşime gidemezsin demedim sadece olan durumu anlattım,bana böyle cevap vermesi beni kırdı açıkçası.
Sizce hakli miyim kirilmakta?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?