maddi anlamda çok gider oluyor haliyle
benim ablamlar İstanbul'da yakınlar yani.(ama gidemiyorum tabiki).
Ayy olayı nereye bağladiniz ya ne bileti Allah askina
Malesef beraber gidemeyiz ancak on beş tatilde olur o zamanda zaten doğum olmuş olur,ben bu süreçte kendim için çok rapor aldığım için o da sıkıntı oluyor okulda.Siz eşinizle beraber gidecek misiniz ?
Bence gitmek istemesi çok normal ve istiyorsa gitmeli . Zaten ne kadar kalacak ki , en fazla birkaç gün içinde döner sanırım . Böyle önemli günlerde aileler mümkünse bir arada olmalı .
Kaldı ki sizi üzmemek için gitmezse içinde hep burukluk kalacak . Sonrasında kısmetse siz hamile kalınca da sizi yanlız bırakıp gitmesi daha zor olabilir .
Evet, bekar. Dugunde de 50 tl takmisti )) Parasinda degilim de insan bi gelir yegenini gormez mi. 1-2 kere bisey almak icin geldi, eliboş. Kizim 2 yaşinda, eve gelenin eline bakar bişey getirdi mi diye. Kizim da dunya tatlisi, gorenin gozu kalir. Bi insan hic mi yegenim diyip kucagina alip sevmez, opmez, cebinden bisey cikarip vermez. Tuhaf.Eşinizin abisi bekar mı ? Bazı erkekler evlenmeden bu gibi durumların önemini kavrayamayabiliyorlar .
Kesinlikle haklısınız , kişilerin aile yapıları çok önemli . Eşinizin açısından bakmaya çalışın . Madem eşiniz gitmek istiyor , gitsin . Eşiniz mutlu olursa , endişeli olsanızda siz de mutlu olursunuz eminim :)Malesef beraber gidemeyiz ancak on beş tatilde olur o zamanda zaten doğum olmuş olur,ben bu süreçte kendim için çok rapor aldığım için o da sıkıntı oluyor okulda.
Sanırım benim aile baglarim çok kuvvetli olmadığı için,daha önce ablam dört yılın sonunda yegenimi doğurdu gitmemistim,yani benim bağlar kuvvetli olmadığı için esnek düşünüyorum bir kaç hafta sonra gitse ne olacak diyorum
Evet, bekar. Dugunde de 50 tl takmisti )) Parasinda degilim de insan bi gelir yegenini gormez mi. 1-2 kere bisey almak icin geldi, eliboş. Kizim 2 yaşinda, eve gelenin eline bakar bişey getirdi mi diye. Kizim da dunya tatlisi, gorenin gozu kalir. Bi insan hic mi yegenim diyip kucagina alip sevmez, opmez, cebinden bisey cikarip vermez. Tuhaf.
Benim abim bekarken ablamlara boş gitmezdi. Yegen de evde oldugunda işten eve elibos gelmezdi hic.
Haklisiniz, bazi erkekler galiba evlendikten sonra biseylerin farkina varmaya basliyor
Haklisiniz, kv de oyledir. Gercekten cok soguk bir aile. Aslinda zoruma gitmez de, bu sehirde hic bir akrabam, arkadasim yok. Turkiyede bir tek ablam var. Oyuzden yakin akrabalardan sogukluk gorunce zoruma gidiyoKonu sahibi önceki mesajında yazmış aile bağları diye ... biraz bekar olması , biraz yapısı biraz da aile bağı çok kuvvetli olmadığından olabilir .
Çocuk bu bekliyor haliyle ama ne diyelim amcası en kısa zamanda farkına varırda meleğinize hakettiği ilgiyi gösterir umarım .
Şükür beni anlayan biri çıktı:))Buradaki yorumlardan kirilmakta haksız olduğumu fark ettim,dedigim gibi sanırım aile baglarimla alakalı,eşimi de anlamam gerekirdi.Kesinlikle haklısınız , kişilerin aile yapıları çok önemli . Eşinizin açısından bakmaya çalışın . Madem eşiniz gitmek istiyor , gitsin . Eşiniz mutlu olursa , endişeli olsanızda siz de mutlu olursunuz eminim :)
çok haksızsınız, aynı durumda kendi ablanız olsa birkaç hafta öteler miydiniz?Merhaba hanımlar
Kizlar bir sorum olacaktı.Acaba ben mi yanlış düşünüyorum, eşime kırıldım açıkçası sizinde fikirlerinizi almak istiyorum.
Eşimin kız kardeşi hamile (10 yıldır bekliyordu) Allah nasip ederse Ocak gibi doğum olacak eşim şimdiden gitme planları yapıyor,biz Bursa'dayiz onlar Elazığ'da,üstelik bizde tüp bebek sürecindeyiz yani muhtemelen Ocak gibi başlarız(bu ay başlayacaktık ama yumurtalar tedavi için uygun değildi),maddi anlamda çok gider oluyor haliyle, bende hemen ocakta gitmesen bizim durumumuz netlessin sonra bakarız,eşim de "tamam o zaman sen de ablanlara gitmek istediğinde hatırlatırım" dedi,cidden çok kırıldım,üstelik benim ablamlar İstanbul'da yakınlar yani.(ama gidemiyorum tabiki). Ben eşime gidemezsin demedim sadece olan durumu anlattım,bana böyle cevap vermesi beni kırdı açıkçası.
Sizce hakli miyim kirilmakta?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?