Sizce eşim mi haklı?

Sizin kardeşiniz 10 yıl sonr doğum yapıcak olsa, Nerde olsa giderdimiz sanırım. Bende yaşadığım için yazıyorum acaba bebek olayına mı üzüldünüz? Yani bnm olmadı onların oldu gibi falan. Bnde 5 yıl bekledimm ve hamile haberlerinden hiççççç hoşlanmazdım. Hele yürüyüşlerinden

Asla ama asla öyle bir düşüncem yok,yabancılar için biraz buruk hissetsemde aile bireyleri için geçerli değil bu duygum,üstelik o 10 yıldır ben 3 yıldır bekliyorum asla kendimi onunla kiyaslamam yani

Ayyy bende imrenerek bakıyorum.Ben nerde hata yaptımda hamileligim devam etmedi falan diye kendimi sucluyorum.Bak elin kızı da calisio karni burnunda ama saglikli yavrusu diorm; (

Yok artık, 10 yıldır beklenen yeğenine gidip bir doğum hediyesi takmayacak mi?
Hadi ablasının üçüncü çocuğu falan deseniz neyse de yıllardır özlemi çekilen bir bebek. Adamcağız nasıl heveslenmiştir...
Size misilleme yapar gibi konuşmasi yanlış ama bencilce bir istekte bulunmuşsunuz. O süreçte yalnız olmak istemiyorsanız çocuğu bir aycik erteleyebilirsiniz. Sonuçta Allah'ın emri değil hemen Ocak ayı da tedavi olmak...
Hem belki hamilelik süreciniz biraz zahmetli geçecek, o vakit hiç birakamayacak sizi . Bugün yarın diye diye... Sonra kendi bebesi doğacak falan... Belki de bebekliğini göremeyecek yeğeninin. Ne gerek var ki ertelemeye.
Bazı şeyler zamanında güzel.
Düğünler, cenazeler, doğumlar ertelenecek olaylar değildir bu kadar yakın akrabalar için. Fırsat yaratıp gidilmesi lazım gelir...

Bir polis ve bir öğretmen bilet parasını hesaplıyorsa daha da ne denir bilemedim ...

Bazen izinler kapatılıyordu polislerin hepte yaz dönemine denk gelmişti mecburen gidemediği olmuştu,ben de kısa aralıklarla gidip dönüyordum çok kalmiyordum

Yani gidebiliyordunuz sonuçta. Adam sizi kisitlamamiş. Sadece üzgünlügünü dile getirmiş. Ne var bunda? Insan elbette bu duygulari eşi ile paylaşmali.

Adam size ne dese, silah gibi kullaniyorsunuz ona karşi. Sizi biraz bencil buldum. En basit ben olsam mesela o yaz artik gitmezdim annemlere. Adamin tatili yok, ailesini özlüyor, yaninda olmaya çalişirdim.

Bu meseledede ablasinin yanina gitmesini isterdim. Gerekirse tedaviyi bir kaç hafta ertelerdim. Şurda ocaga daha az bir zaman kaldi. Bebeğin erken gelme durumuda var. Tedaviye daima başlanir, doğuma sadece 1 defa gidilir. Tüm ailesi orda olacak, atmosfer müthiş. Eşinizi o ortamdan mahrum etmeyin.

Tabiki hediyesini en güzel şekilde takicak,altinimizi aldık her şey hazır

Daha önce çalıştığım yer yatılı bölge okulu ve lojmanda kalıyorduk,dağ başında tek bir ev bile yoktu etrafta yazın tüm ogretmenler gidiyordu (çoğu bekar olduğu için) esimde sabah gidip akşam dönüyordu tahmin edersiniz ki ara ara bir yerlere gitme ihtiyacım olabilirdi,ha siz bu durumda bile eşimi yalnız bırakmazdim diyorsanız o sizin düşünceniz zaten konumuz bu da değil.

Siz eşinizle beraber gidecek misiniz ?
Bence gitmek istemesi çok normal ve istiyorsa gitmeli . Zaten ne kadar kalacak ki , en fazla birkaç gün içinde döner sanırım . Böyle önemli günlerde aileler mümkünse bir arada olmalı .
Kaldı ki sizi üzmemek için gitmezse içinde hep burukluk kalacak . Sonrasında kısmetse siz hamile kalınca da sizi yanlız bırakıp gitmesi daha zor olabilir .

Esimin erkek kardesi kizim dogdugunda aramadi bile abisini.1 ay sonra geldi 100 tl takti gitti. Cocuga 1 gofret bile almisligi yok. Esiniz ne guzel kardesini dusunmus, o kadar yolu gitmek istiyor.
Eşinizin abisi bekar mı ? Bazı erkekler evlenmeden bu gibi durumların önemini kavrayamayabiliyorlar .

Benim bir kız kardeşim var.Ve diyelim 10 yıl bebek hasretiyle yanıp tutuşacak. Ve 10 yılın sonunda da Allah bir bebek nasip edecek. Doğumuna değil Elazığ farklı bir kıtada mesela Amerika'da olsa bile giderdim.
Tedavi konusunda da kardeşim için doktorumla konuşup birkaç hafta erteletirdim, verecek ise Allah o zamanda verir.
Ayrıca anne olmuş kadının duası makbuldür derler. Hiç anne olmadım ama kuzenlerimden öyle duydum. Belki oraya gidince sizi görünce çok mutlu olup içten bir şekilde inşallah senin de bebeğin olur diyecek ve size de belki nasip olacak..
Bir de ''sonra bakarız'' gibi ifadeler geçiştirme anlamı taşır belki de eşiniz geçiştirdiğinizi düşündü ve alındı ondan o da size misilleme yaptı. O sözleri dedi.Bir de böyle bakmak lazım..
Bence beraber gidin bebişi sevin..Allah analı babalı büyütsün..
Size de nasip olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…