• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce eşim mi haklı

acaba psikolojik bunalımda olabilir misin ben de ilk evlendiğim yıllar böyle olmuştum çünkü ailemden ayrıldım küçük bir ilçedeydim sabaha kadar oturuyor akşama kadar uyuyup iş güç yapamıyordum çok daha sonraları farkettim ki o zamanlar bunalıma girmişim çünkü saatlerce oturup ağlıyordum hiç bir şey canım istemiyordu çünkü yapmak için hiç bir amacım yoktu sonra kızım oldu kendime geldim hergün evi temizledim topladım sonra alıştım şimdi de yapıyorum yapıyorum iki küçük cadı arkamdan dağıtıyor gene bunalıma girmek üzereyim akşama kadar p.pomun üstüne oturmuyorum ama ev düzelmiyor neyse şimdi temizlik yapmam lazım arkadaşım sende kendine bir plan yap sabah kalkar kalkmaz yatağını topla kahvaltı yapmadan evleri topla sonra kahvaltını yap bulaşıkları kaldır sonrada sil süpür ohhh öğleden sonrada gez dolaş alışveriş yap evde oturmaktan canın istemiyor bence:)))

Bende aynı canımm yapıyorum yapıyorumm amaa bir günn düzenlii olmuyor 3 çocuk var benimde ama oğlan 1 buçukk yaşında ve koltuklarıı araba niyetine sürüyorrr
şimdii kaçgündür yazlık temizliğe kalkıştımm hergünn biryerlerii temizliyorummm

Evet esin hakli cunku o düzeni seviyorsa sende toplamaya temiz olmaya gayret gostermelisin.
Ben yemek yapmayi sevmem ama esimi sevdigim icin ona hergün yemek yapiyorum.
Hem temizlik imandan gelir.

gamyoncu hamileligin veridigi etki olabilirmi yoksa zaten boylemiydin,
her gun bi odani temizlesen yine temiz olur evin...

Konular
  • [h=3]
    icon1.png
    hanımlar burayaa hadi hadi gelin![/h]

hanımlar burya 5 dakika lütfen çok güzel bşr yöntem olmasa çağırmam haddım olmadan :16:

Canım bence eşinin ağzına laf vermemelisin.Eşim geçenlerde annenin evi ne kadar düzenli dimi deyince acaba dedim bizim evimizi düzenli bulmuyormu...En az annem kadar düzenli olmaya çalışırım.Ben evlenirken babam bana bir mektup yazmıştı.Orada demiştiki kızım evini,üstünü başını temiz tutki eşinin sana saygısı hep olsun diye.Hep aklıma gelir.İnan ev işi çok zor değil.Onu zorlaştıran biziz.Yapmaya yapmaya birikiyor sonra iin içinden çıkamıyoruz..Kolay gelsin.

yakşamlar arkadaşlar
kusura bakmayın yazdıklarınıza cevap veremedim
hastaneye gitmiştim
evet aynı anlattıklarınızı aklıma getiriyorum
ama niyeyse olmuyor
bu nedenden dolayı şu anda bir psikiyatriden yardım alıyorum zaten
bana yardımcı olan fikir veren yol gösteren arkadaşlarımdan
Allah razı olsun
artık bende değişmek istiyorum ve sizlerdende bana destek olmanızı rica ediyorum

gamyoncu hamileligin veridigi etki olabilirmi yoksa zaten boylemiydin,
her gun bi odani temizlesen yine temiz olur evin...

hamile değilim ki ben canım
daha doğrusu hamileydim ama kalbi durdu 2,5 aylıkken aldılar :14::14:
evet canım ya hep böyleydim
evlenmeden önce annemin zoruyla yapıyordum
evlendikten sonra karışan görüşen yok iyice saldım kendimi
ve şuanda bir uzmandan yardım alıyorum bakalım sonumuz ne olacak

yakşamlar arkadaşlar
kusura bakmayın yazdıklarınıza cevap veremedim
hastaneye gitmiştim
evet aynı anlattıklarınızı aklıma getiriyorum
ama niyeyse olmuyor
bu nedenden dolayı şu anda bir psikiyatriden yardım alıyorum zaten
bana yardımcı olan fikir veren yol gösteren arkadaşlarımdan
Allah razı olsun
artık bende değişmek istiyorum ve sizlerdende bana destek olmanızı rica ediyorum

depresyonda olabilirsin ,veya kansiz hic kan sayimi yaptirdin mi kansizlikta olablir. insallah düzelirsin.
bende depresif oldum mu elim kolum kalkmaz

hamile değilim ki ben canım
daha doğrusu hamileydim ama kalbi durdu 2,5 aylıkken aldılar :14::14:
evet canım ya hep böyleydim
evlenmeden önce annemin zoruyla yapıyordum
evlendikten sonra karışan görüşen yok iyice saldım kendimi
ve şuanda bir uzmandan yardım alıyorum bakalım sonumuz ne olacak

aaa cok uzuldum ya konularda hamileyim yaziyorduda,
ozur dilerim ya ALLAH TEKRARINI YASATMASIN:16:

canim temiz olmak her zaman iyidir yani,
ne biliyim hergun bir isini yapsan yine temiz olursun,
yemek yediniz hemen kalk bulasiklari yika mesela sonra yaparim deme,
aksamdan toz al sabah supur sil mesela,
dolaplarini birgun yapsan bi gun kapilari camlari yapsan yeter yani,
hergun bi isini yap ne demisler temizlik imandan gelir :16:

Sevgiyi kullanarak belki gayret gösterirsiniz diye demiştir.Biraz gayret edip düzenli olmaya temiz olmaya çalışın erkeklerin bir kısmı evde düzene önem verir dağınıklık ruhsal açıdanda sıkıntı verir.Düzen=huzur inanaın ilk başlarda belki zor gelecek size ama zamanla alışınca sizde devamlılığı sıkılmadan sağlıyacaksınızdır.

Birde size kolaylık olması için küçük evlerde oturmak daha iyi olur ev değişimi gibi düşüncelerinizde buna dikkat edin ne kadar küçükse o kadar az iş.:6:

Esin öyle davranmanı istemedigi icin konusmus gibi..Ama haksız mı hayır bence degil..Dagınık üsengec olabilirsin ama o evde yalnız sen yasamıyorsun biraz kendini zorlasan dip bucak temizlik yapmasanda evin toplu düzenli olması iyidir..Evi toplamak temizlik vs dinen de kadının görevi degildir ama altını cizerek yazılır yuvanın huzuru icin yapılması kadının evliligine gösterdigi özendir..Hic degilse imkanınız varsa yardımcı tutabilirsin.

bencede burda haklı haksız taraf yok:20: eşinin bence temiz titiz olmanı istemesi normal bir erkek evinde ilk önce yemek sonrada temizlik ister bence en kısa sürede kendine çeki düzen vermelisin

bu konuda haklı yada haksız taraf yok bence. Bende hiç toplamayı sevmem dağınığımdır. Dağınık olunca rahatlarım. Bi insan evini toplamıyorsa eşini sevmiyor diye bişey yok bence gayet normal bişey bu. Ne kadar istemesende toplamalısın ama sonuçta o evde sadece sen yaşamıyorsun ya da hiç içinden gelmiyorsa kendine bi yardımcı tutabilirsin böylece sorun ortadan kalkar .

ya ben aksıne temız olmasa ev yemek bıle yıyemem,televızyonn ızleyemem,hıcbısey yapamam.nasıl dayanıyorsunuz,hayret.ama ben de cok duzenlı degıldım bır ara,esı o kadar tıtız kı,benı duzelttı.esı eger dısıplınlı olsa duzene sokar onu bence.

Biz ne yazarsak yazalım, işini kolaylaştırmak için bir sürü öneri sunsakta konu sahibi değişmeyecek gibi geldi bana... çünkü bu konuyla ilgili daha öncede konu açmış ama değişen bişi olmamış :50:Bir kadının içinden gelmeli temiz düzenli tertipli olmak çok aşırı titiz olmaya gerek yok ama yaşadığımız ortamı temiz ve düzenli tutmak bu düzeni sağlamak kadının görevi:31: yine iyi kocası tahammül ediyor bu tembelliğe...

Back
X