• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce eşim mi haklı

Devamlı dağınık olmanız eşinizin aklında böyle bir soru işareti oluşturmuş olabilir..
''beni sevse evine önem verir,derli toplu olur'' vs gibisinden..
Bence biraz evinize önem verin..
Eşiniz de farkı görsün ve kafasında ki soru işareti yanıt bulsun..
Bu sizin elinizde.. Böyle giderse adamı kendinizden soğutacaksınız..
Allah korusun...

bende aşırı olmamakla birlikte dağınığımdır sürekli ev temizliği yapan bir tip değilim tabi şu anda sürekli arkamı toplayan birisi var (sağolsun annem ) , nişanlıyım ve evlenince de böyle mi olcaksın diyolar bana . düşünüyorum eşim için değil kendi evim olduğu için seve seve temizlerim gibime geliyo bakalım ki zatn çocuk ta yok sanırım . kullandığın her şeyi yerine koysan 2-3 günde bir bir vileda ve toz alsann en fazla 1 saatini alır aslında kendini alıştırman lazım. Eşin de duygu sömürüsü yapmaya çalışmış sanırım üzüldüğü için olsa gerek .üxmr yazıkk :)

o evde sadece siz yasamiyorsunuz esinizde var demek ki daginiklikta rahat edemiyor.
sizde bütün enerjinizi toplayip evi iyice bir toparlayin derim.

allah korusun yarin öbürgün "evi toplayamiyorum diye esim benden bosanmak istiyor" diye bir konu acarsaniz hic sasirmam.

Evet bir haklı var ortada. . Ve o kişi kesinlikle ve kesinlikle eşin
Hem haklı hem sabırlı hemde anlayışlı bence
Hiçbir erkeğin dağınıkLIK pislik hoşuna gitmez .
Hayır anlıyamıyorum nasıl için rahat.
Şimdi geçmişsin internetin başına yerlerde çöplerin koltukların yastıkları bir yerde yediğin yemek ekmek kırıntıları hala masada mı !!!

Bence bir an evvel kendine çeki düzen ver. Adam boşanmak istese bile hakveririm .
Şu zmanda temizlik o kadar kolayki bulaşık makinesi çamaşır makinesi elektrikli süpürge her şey var. Daha Allah tan ne istiyorsunuz . Çok şükür elin ayağında tutuyor .Hadi kalk artık oturmakla olmaz bu işler .Hemen toplamaya başla . .. ÜŞENME ERTELEME VAZGEÇME

arkadaşlar merhaba benim size bir sorum olacak
ben çok dağınık bir insanım dağınık ve üşengeç hatta aylar önce bir konu açmıştım bununla ilgili
yediğimi toplamam eşyalarım hep yerdedir evim hep dağınık hep dağınık
eşim eve misafir çağırmak ister bugün değil yarın çağır derim evi toplayım ondan sonra derim
ama yine evi toplamam hiç içimden gelmiyor nedense bilmiyorum bir türlü düzenli olamıyorum
bir kaç sefer tartışmalarımız olmuştu eşimle çalıştığım için karışmıyordu hatta o topluyordu
ama 1 aydır evdeyim ve hala aynıyım ve eşim bana bu soruyu sordu
SEN BENİ SEVMİYORSUN dedi nasıl olur dedim onu ne kadar sevdiğimi
onun için kimleri karşıma aldığımı çok iyi biliyordu
neden bu sonuca vardın dedim beni sevseydin evimiz derli toplu olurdu dedi
sevmediğin için yapmıyorsun dedi
çok şaşırdım gerçekten onu çok seviyorum ama içimden gelmiyor yapmak
sizce eşim haklı mı?

evli bir kadına bu kadar dağınık olmak üşengeç olmak yediğini içtiğini bile toplamamak gerçekten hiç yakışmıyor eşiniz gerçekten çok haklı ve sabırlı size karşı eşinden önce kendiniz için düzenli temiz olmayı isteyin evinize hiç mi misafir gelmiyor mu? şahsen ben çok utanırım dağınık pis bir ortamla misafirimi karşılamak istemem asla:20: çocuğunuz olduğunda ne yapacaksınız temizlikçi kadın tutsanız bir yere kadar evinizi temizleyebilir yani bence sizde sorumluluk duygusu yok ben 8 yaşındaki oğluma bile odasını toplaması dağınık bırakmaması konusunda uyarıyorum görev veriyorum yediğini içtiğini ortada bırakma diyerek ona sorumluluk duygusunu aşılıyorum herkes titiz çok düzenli olamaz ama yaşadığı ortamı dağınık pis bırakmamak her insanın görevi diye düşünüyorum :31:

evi temizlemeyi sevmemen çok normal bu onu sevmediğin anlamına gelmez. evi derli toplu istiyorsa az daha çalışsın hizmetçi tutsun

Ya varya çok acayip mantıkla gidiyorsunuz. Birkere temizlik imandan gelir...Evlendiyse evinin sorumluluğunu alması, yemek yapması, eşine bakması hizmetçilik değil kadınlık görevidir..Erkeğinde görevi o evin geçimini sağlamak eşini kimseye muhtaç etmemek. Bu demek oluyor ki temizliği sevmeyen bir kadın veya çalışmayan bir erkek EVLENMEYECEK anası bakacak onlara...:27: Babasının evinde herkesin hizmetçimi var çok komiksiniz ya...:52:

Sen gerçekmişsin bacım Allasen.

Çok şükür elin ayağın tutuyor niye pis, dağınık bırakıyorsun yaşadığın yeri.

Hiç tahammül edemem.Ve hatta mümkünse öyle bir eve hiç girmem.

Aslan yattığı yerden belli olur diyorum ve gidiyorum.:51:

evi temizlemeyi sevmemen çok normal bu onu sevmediğin anlamına gelmez. evi derli toplu istiyorsa az daha çalışsın hizmetçi tutsun

eminim adamda karısından çok bişey istemiyordur sadece ortalık dağınık olmasın diyordur yani adama hak veriyorum titiz olmaya gerek yok ev derli toplu olsun isterim.şöyle mis gibi çamaşır suyu kosa fena mı yani.

hangi birimiz severek yapıyorki bazen çok hasta olsakta biri gelir endişesiyle mecbur da kalıyoruz.Ben çalışıyorum 3.5 yaşında kızım var inan ki dolabı düzeltiyorum arkamdan gider aşağı indirir kıyafetleri eşim desen öyle dağınık ama erkek kadının dağınık olmasını istemez ki ona düşmez böyle bişey ben rahatsız olurum. değişik temizlik ürünleri alabilirsin yeni şeyler deterjanlar ben o zaman daha bir şevkle yapıyorum.

Boyle bir kadin olamaz.Esinin sadece o lafi soylemesine sukret..Kisisel temizligindede boylesindir kesin.Yedigini ictigini toplamaya usenen kisisel temizligi nasil yapsin yani????

bu kadar da hakaret etmeye gerek yok bence:26:

gamyoncu arkadaşım sana gelirsek şimdilik bebeğin yok eğer hamilede değilsen biraz olsun derli toplu olmak sana da iyi gelecektir. dip köşe olmasa da ortalıktaki döküntüleri mutfağı ve banyoyu temizlesen hafta da bir kere de silip süpürsen yeter. bir süre sonra kendinde seveceksin bu durumu.

eminim adamda karısından çok bişey istemiyordur sadece ortalık dağınık olmasın diyordur yani adama hak veriyorum titiz olmaya gerek yok ev derli toplu olsun isterim.şöyle mis gibi çamaşır suyu kosa fena mı yani.

valla bu çamaşır suyu bağımlılık yapıyor, uzmanlar araştırmalı, biz türk kadınlarından başka çamaşır suyunun mis gibi koktuğunu düşünen başka bir millet yoktur herhalde:1:

çamaşır suyu kokusu sigara kokusu kadar zararlıymış arkadaşlar haberiniz olsun.

valla bu çamaşır suyu bağımlılık yapıyor, uzmanlar araştırmalı, biz türk kadınlarından başka çamaşır suyunun mis gibi koktuğunu düşünen başka bir millet yoktur herhalde:1:

çamaşır suyu kokusu sigara kokusu kadar zararlıymış arkadaşlar haberiniz olsun.

:52::52: yok be canım temizlik kokusu anlamında söyledim yanlış mı anlaşıldı hani eve girersin çamaşır suyu kokar temizlik yapıldığı anlaşılır ya o açıdan.

ben kimyasal hiçbir kokudan hoşlanmam deterjan çamaşır suyu hatta parfüm sanki kokuları boğazıma kaçıyor.
miskü amber severim koku olarak bir de kırmızı gül kokusu

eşin rahatsızlığını bu şekilde dile getirmiş bence haksızda sayılmaz yavaş yavaş kendini düzenli olmaya evinin günlük işlerini yapmaya alıştır

canım temizlik işini eğlenceli hale getirmeye çalışsan..mesela ben temizlik yaparken müzik açarım.bide her oda için dakika tutarım.sanki biriyle yarışıyormuşum gibi.mesela mutfağimı temizliycem ona göre dakika tutarım falan.bide zaten 2 kişisizniz.hani en fazla 2 şer tabak çatal falan olurr.hemen makinaya at.dağılan şeyi o an al yerinden sonra birike birike insanın gözüne çok gözüküyor.ama temizlik güzel şey valla ya canım bi alıştırsan kendini..

Yediğini toplamamak ?????? Nasıl yanı öyle masada bırakıp tv seyredip yatıyormusunuz. Sabah kahvaltısınıda akşamdan kalanların yanına mı hazırlıyorsunuz.
Eşiniz ne dese haklı, banyoları düşünmek bile istemiyorum. Maddi durumunuza göre belli periyodlarla yardımcı alın ve onun düzenini korumaya çalışın bence.

Son düzenleme:
Back
X