• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce eşim mi haklı

Tatlım eşin tabiki haklı ve seni gaza getirmek için bunu söylemiştir. Bak sen de bunu kafaya takmışsın ki bu konuda düşünmeye başlamşısın. Bence eşin bunu hedeflemiştir ve başarmış da.

Ben henüz evli değilim ve biraz da dağınığımdır. Ama sözlüm benden daha da dağınık. o yüzden bize geldiğinde veya ben onlara gittiğimde hep arkasını toplarım,yani kadınlar bu konuda iç güdüsel olarak daha dikkatli oluyor.

Bence sen de biraz harekete geç, bir gün evini çiçek gibi temizle güzel bir yemek yap sofra kur eşini öyle karşıla o da senin çaba gösterdiğini görsün :34:

Eşinin söylediği,bir anlamda doğru..

Şöyle ki,evdeki dağınıklık,ruhsal karmaşayı düşündürür.Mutsuz veya depresyondaki kişilerin evleri genellikle dağınık ve düzensizdir.
Eşin böyle birşey okumuş olabilir.Veya bir arkadaşına dert yanmıştır,arkadaşı da mutsuz mu acaba demiştir.

Mutsuz=benimle mutlu değil=beni sevmiyor.

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba benim size bir sorum olacak
ben çok dağınık bir insanım dağınık ve üşengeç hatta aylar önce bir konu açmıştım bununla ilgili
yediğimi toplamam eşyalarım hep yerdedir evim hep dağınık hep dağınık
eşim eve misafir çağırmak ister bugün değil yarın çağır derim evi toplayım ondan sonra derim
ama yine evi toplamam hiç içimden gelmiyor nedense bilmiyorum bir türlü düzenli olamıyorum
bir kaç sefer tartışmalarımız olmuştu eşimle çalıştığım için karışmıyordu hatta o topluyordu
ama 1 aydır evdeyim ve hala aynıyım ve eşim bana bu soruyu sordu
SEN BENİ SEVMİYORSUN dedi nasıl olur dedim onu ne kadar sevdiğimi
onun için kimleri karşıma aldığımı çok iyi biliyordu
neden bu sonuca vardın dedim beni sevseydin evimiz derli toplu olurdu dedi
sevmediğin için yapmıyorsun dedi
çok şaşırdım gerçekten onu çok seviyorum ama içimden gelmiyor yapmak
sizce eşim haklı mı?

eşiniz bu durumdan mutsuz anlaşılan ve mutsuzluğuna sebep sizin dağınık olmanız ..eşinizi mutsuz ettiğiniz için onu sevmediğinizi düşünmüş...
siz dağınıksınız iş yapmayı sevmiyorsunuz ama eşiniz aksine düzenli tertipli bir ev istiyor bence çok detaylıda olmasa bi şekilde düzeni kurmaya çalışın eviniz ortak yaşam alanınız siz öyle mutlusun ama karşı taraf değil....

Su dünyada en nefret ettigim sey Daginik ortam evdir.

Kusura bakmada sende ne diye toparlamiyorsun? Yasin kac bilmiyorum ama Evlisin ayri evin var bu bir sorumluluktur.
kadin dedigin Temiz titiz olur bence.. evi daima güzel kokar temiz olur (calisan bir bayan olsa bile)

Ben sahsen kafayi yiyorum ortalikta bir tane bardak görünce, eve girdiginde ferah temiz olsun isterim

esin cok hakli adam isten geliyor ev pis daginik.. birde yazmissin rahat rahat esalarim hep yerdedir diye gercekten sasirdim..

ne yapiyorsun bütün gün evde? hayir o pis ortamda nasil rahat ediyorsun? niye evlendin sorumluluklarini bilmiyorsan?
esine biraz saygi göster sadece sen oturmuyorsun o evde.. ben böyle pis daginik evim olacak esim bana bagircak adam hakli oldugunu bile bile agzimi bile acmazdim
sen onu birak birde tartisiyoruz demissin kendini yaptigini mi savunuyorsun birde? gercekten cok acayipsiniz..
Bu tür durumlara erkekler fazla dayanamaz benden sana söylemesi.. ben bile erkek olsam 1 olur 2 olur 3 de bi oturup düsünürdüm yani nereye kadar böyle..

Ben esine hak veriyorum

kendinize ceki düzen verin bence..evi temizlememek ne demek ya.. hayret bisey ya, hic birsey kalmadi yani bi bu kaldi evim pis daginik diyorsun birde..

Son düzenleme:
valla ablacım adam haklı .. evinin kadını olacaksan gereğini yapıcaksın..bu durumdan şikayetçi gibisin ama iş başa düşünce oralı olmuyorsun..
Eviniz mi iyi değil eşyalar mı eski nedir niye böyle ? Ailenizin yanında da mı böyleydiniz.

kim haklı kim haksız bunu aramak saçma olur,zaten insan önce kendi huzuru ,kendini iyi hissetmesi için bulunduğu ortamı temiz ,toplu tutmalıdır,
önce kendini düşün sonra çevrene nasıl rahatsızlık vermişsin onu...böcek felan yapar o yemek yediğin şeylerin olduğu yerde kalması yahu

Kusura bakmayın ama adam iyi sabrediyor,erkekler dağınık ve pis kadınları sevmez,yediğini toplamamak nasıl bişeydir ya,bir bayana hatta evli bir bayana hiç yakışmıyor,tamam tembel olabilrsiniz,bende bazen miskinlik yaparım ama kalk eylül kalk kim yapıcak işleri kocan gelmeden toparla derim.hele bulaşık kalacak akşamdan kalbim sıkışır valla,annemin bir lafı vardı kızım sağ çıkarsında ölün gelir eve aaa ne pis kadınmış demesinler derdi,bende anne ben ölmüşüm evim dağınık olmuş nolcak der gülerdim,ama şu an hastanedeyim eşim ameliyat oldu,yarın taburcu oluyoruz,haberi aldığımda apar topar çıktım evden gece 12 de,1 haftadır eve gitmedim ama içim rahat yarın kayınvalideler filan cümbür cemaat geçicez eve mis gibi bıraktım,annemi de daha iyi anladım,lütfen sizde biraz özenli olun,evinizl temiz tutun başkası için değil kendiniz ve eşiniz için.aslan yattığ yerden belli olur demişler.

iyiymiş o.. Ekmek var gel ye :) iş var kaç.. ADAM sonuna kadar haklı...

sevgi böyle bişeyle ölçülmezzz

ama sürekli dağınık bir evdede durulmaz kendinize çeki düzen verin benceee

akşama kadar evde ne yapıyorsunuz boş boş

o zaman bir temizlikçi falan al yahu.. o ne öyle sen yazmışsın evim dağınık yediğimi toplamam diye biran için senin evinde olduğumu düşündüm ben dahi kaçıp kurtulmak istedim..hem evinize kimsede mi gelmiyo,kendin için yapmıyosunda elalemdende çekincen yok.ben çalışan bir bayanım ve evimde oldukça büyük dubleks 6 oda ,mutfaktı,banyolardı... düşün artık birde bebeğim var ben bu evi asla dağınık bırakmam çöp düşse gözüme çarpar hafta 3 defa süpürür silerim ayda birde kapı pencereler için bayan alırım.yapmayın derim valla eşinize de yazık.gerçekten sevmiyor asla bu evi toplayamam diyosanız mutlaka bir temizlikçi alın derim.çünküsiz bundan rahatsız değilsiniz ama eşiniz çok fena rahatsız diye düşünüyorum.bakanıza bunu dillendirmiş.zor işler değil bunlar,tamamen alışkanlık

Daha önce ki konunda da yazmıştım sana,hatta önerilerde bulunmuştuk kk'ca..

Sen bence kendini de sevmiyorsun ki eşini sevesin.Kendini seven,sayan insan işe önce kendisini daha sonra evini temiz,derli toplu düzenli tutmakla başlar..

Oh halılarımı yıkattım,geldi dün heryeri kıyı köşe dip bucak temizledik eşimle mutfağım dolaplarım düzenli,çamaşırım yok,ütüm yapılmış hamileyim bu arada..Daha ne isterim...

Çocuğun yoktu di mi canım?
Çocuğun olsa ne yapacaksın peki?

Son düzenleme:
Bence esin haklı. Farkındasın dimi esin evin temiz düzenli olmasını istiyor . Ama buna rağmen sen onun gönlü icin bile o evi temiz tutmuyorsan adam da düşünür ki beni sevmiyor yan gelip yatmayi seviyor ;-) eşini ve ailesini seven mutlu kadınların evlerini zevkle temizlediklerini düşünüyorum

dağınıklığın kocayı sevmekle bir ilgisi yok ama adam sıkıntısını bu şekilde anlatmak istemiş bence.titiz olmaya gerek yok ama bu kadar dağınıklık da fazla canım.evini seven kadın temizlemekten zevk alır sen de kendini alıştırmalısın artık:31:

acaba psikolojik bunalımda olabilir misin ben de ilk evlendiğim yıllar böyle olmuştum çünkü ailemden ayrıldım küçük bir ilçedeydim sabaha kadar oturuyor akşama kadar uyuyup iş güç yapamıyordum çok daha sonraları farkettim ki o zamanlar bunalıma girmişim çünkü saatlerce oturup ağlıyordum hiç bir şey canım istemiyordu çünkü yapmak için hiç bir amacım yoktu sonra kızım oldu kendime geldim hergün evi temizledim topladım sonra alıştım şimdi de yapıyorum yapıyorum iki küçük cadı arkamdan dağıtıyor gene bunalıma girmek üzereyim akşama kadar p.pomun üstüne oturmuyorum ama ev düzelmiyor neyse şimdi temizlik yapmam lazım arkadaşım sende kendine bir plan yap sabah kalkar kalkmaz yatağını topla kahvaltı yapmadan evleri topla sonra kahvaltını yap bulaşıkları kaldır sonrada sil süpür ohhh öğleden sonrada gez dolaş alışveriş yap evde oturmaktan canın istemiyor bence:)))

Eşin belki anlatımı biraz abartmış ama haklı

Aslan yattığı yerden belli olur derler, evini sahiplenme gerek, çok titizliğe karşıyım ama derli toplu olmalı ev özellikle de mutfak ve banyo.

Silkelen derim, kendine bir program yap ve evinle ilgilenmeye başla, kolay gelsin

Sevmemek değilde saymamak daha doğru olur..

Bence insan evine de eşine de saygılı olursa sadece misafir geldiğinde değil her zaman dip köşe silmese de yediğini giydiğini bi toparlar..

Örneğin : Siz çalışırken o size saygılı davranıp yardım ediyormuş ( Kimisi oralı bile olmaz )

Evlendiniz diye bu kadar salmayın herşeyi..

Hem gözü hem gönlü açılmalı insanın kendi evinde..

Bence eşiniz yeterince dabır göstermişken daha fazla sabrını zorlamayın, evden daha fazla soğutmadan kendinize bi çekin düzen verin...

damarına basmak hassas noktandan yakalamak istemiş aklınca...
yoksa ne alakası sevmekle ev toplamanın...

arkadaşlar merhaba benim size bir sorum olacak
ben çok dağınık bir insanım dağınık ve üşengeç hatta aylar önce bir konu açmıştım bununla ilgili
yediğimi toplamam eşyalarım hep yerdedir evim hep dağınık hep dağınık
eşim eve misafir çağırmak ister bugün değil yarın çağır derim evi toplayım ondan sonra derim
ama yine evi toplamam hiç içimden gelmiyor nedense bilmiyorum bir türlü düzenli olamıyorum
bir kaç sefer tartışmalarımız olmuştu eşimle çalıştığım için karışmıyordu hatta o topluyordu
ama 1 aydır evdeyim ve hala aynıyım ve eşim bana bu soruyu sordu
SEN BENİ SEVMİYORSUN dedi nasıl olur dedim onu ne kadar sevdiğimi
onun için kimleri karşıma aldığımı çok iyi biliyordu
neden bu sonuca vardın dedim beni sevseydin evimiz derli toplu olurdu dedi
sevmediğin için yapmıyorsun dedi
çok şaşırdım gerçekten onu çok seviyorum ama içimden gelmiyor yapmak
sizce eşim haklı mı?

bunun sevmekle alakası yok ki kişinin yapısıyla, karakteriyle ilgisi var
ama bence biraz gayret gösterip düzene girmen lazım bu arada

Back
X