- 11 Kasım 2024
- 1.100
- 2.565
- 48
- 34
tamam, bu şekilde çekeceksiniz o zaman ömür boyu.4 çocukla kim bana bakacak esim evin tek oğlu bu arada
Ben 3 ay babam gilde kaldım ayrı eve cıkacaktık esim ev arıyordu babam gilde kaldım ev ev ustune olmuyortamam, bu şekilde çekeceksiniz o zaman ömür boyu.
Aklım yok maalesef haklısınızAman siz böyle gelmiş böyle gidersiniz . O ne dedi bu ne dedi . İcraaat sıfır
Keşke korunmak ıcınde ilaç içseydınız de 4 çocuk vermeseydınız böyle bi zihniyete çocuklara üzüldümYa esim ayrılmak istemiyordu ayrı eve cıkmsk istemiyordu ben ilaç içtim o kadar ki bunalmıstım ondan sonra kaynanam gıl ayrılın çıkın dedi
Sizin ses kaydından daha büyük sorunlarınız var ama bilmiyorum farkında değilsiniz.Yarabbi canım bak ben markete gidiyorum paraları var yatak odasında yatak odasındaki kız yanında markete gidecem birsey alacam diyen yok adam karısınıda o paraları yanıma getir diyor kadında kız odada odada diyor
Keşke korunmak ıcınde ilaç içseydınız de 4 çocuk vermeseydınız böyle bi zihniyete çocuklara üzüldüm
Bana izin vermiyor ben ne yapayımSizin ses kaydından daha büyük sorunlarınız var ama bilmiyorum farkında değilsiniz.
Markete gidemiyorsunuz çocuklar parka haftada ,1 gün gidiyor 4 cocuk hergün dışarı çıkması lazım.
2.5 yasında yeğenim var birlikte hergün dışarıdayız bakın hergün kendisi kapıya gider hadi parka diye orada yasıtlarıyla oynar arkadaşları var onlarla oynar çocukları eve hapis etmeyin.
Spral taktırmama izin vermiyor maalesef kac kere söyledim yok diyor sinirleniyor konuyu kapatıyor hepKeşke korunmak ıcınde ilaç içseydınız de 4 çocuk vermeseydınız böyle bi zihniyete çocuklara üzüldüm
Gitmek isterse ben yok diyicem zaten ama gidipte onlara nede. N böyle suçlama yaptıklarınıda sormak istiyorum kadın ben orda izin alıp markete gittim diye bile cekemiyor içi rahatlamış artık rahat kendi basına gidiyor dükkana diyor diyor şimdi evdede cocuklarj evde bırakıp gidiyor kayınpederim de evet diyor halbuki evde bir yere gittiğim yok ALLAH sorsun onlaraEee esinle konusup gitme ozmn seni bukadar zan altında bırakıyorlarsa.
Korunmak için eşinizden izin almak zorunda mısınız şuan korunmuyorsunuz heralde böyle olursa 5.cocukta gelir.Spral taktırmama izin vermiyor maalesef kac kere söyledim yok diyor sinirleniyor konuyu kapatıyor hep
Kapıda kamera varKorunmak için eşinizden izin almak zorunda mısınız şuan korunmuyorsunuz heralde böyle olursa 5.cocukta gelir.
Eşiniz işteyken tutun ellerimden aile hekimine gidin sağlık ocagına hap verirler doğum kontrol için gittiğinizi söylemeyin olur biter.
Taktirsan ne haberi olacak. Açıp vajinana mı bakacak.Spral taktırmama izin vermiyor maalesef kac kere söyledim yok diyor sinirleniyor konuyu kapatıyor hep
Hapta unutursun diyor hemşire spral taktırmak dedi ama izim vermiyor kac kere dedim yok diyip duruyor esim korunuyorKorunmak için eşinizden izin almak zorunda mısınız şuan korunmuyorsunuz heralde böyle olursa 5.cocukta gelir.
Eşiniz işteyken tutun ellerimden aile hekimine gidin sağlık ocagına hap verirler doğum kontrol için gittiğinizi söylemeyin olur biter.
Hapishane galibaKapıda kamera var
Apartmanda hırsızlık olmuş güa ayakkabı calıyorlarmış o yüzden taktırdı işin komik yanı apartmanda kapı dışında ayakkabılıgımız yok içeride ayakkabılıgımız telefonuna mesaj geliyor kapı açılınca biri gelince biri geçinceHapishane galiba
Nie totonuza çip mi taktı ?Spral taktırmama izin vermiyor maalesef kac kere söyledim yok diyor sinirleniyor konuyu kapatıyor hep
Benim hayatım hapis hayatıHapishane galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?