Sizce esime nasil tepki vermem gerek?

Evlendiyimizde ben oyretmenlik okuyordum universitede.Son yilimdi.Ama o yurtdisinda yasadigi icin (bende evlenince yurtdisina tasindim tabii)universitemi bitiremedim.Onun yuzunden universitemden oldum.Yurtdisinda zaten bu ulke diplomasi gecerli degil dedi o yuzden olayi buyutmedim.Benim kazancim yeterince iyi, (zaten kariyer kadini pek sevmez) sen cocuklarimiza bak , bende calisirim diyerek beni ev hanimi yapan o.Ben ogretmenlik yapmayi cok sevdiyim halde yapamadim,ev hanimi oldum.Yine sesimi cikarmadim.Burda dil kursuna sonra da kolleje yazilmak gibi bir fikirde bulundum, ne gerek var , ben calisiyorum paramiz var deyip gecisdirdi.Bende ustelemedim.9 yilda bi kez bile olsun bana git calis kendi parani kazan demedi,ta ki annesigil gelip de sen calismiyorsun,hanim gibi oturuyorsun,oglum yazik cok calisiyor dedikten sonra degisti.Simdi bana git calis diyor, ne calisayim,marketlerdemi?5 yildir universiteyi bu yuzden mi okudum.Villa gibi evden oturub marketde kim calisir?Ona da soyledim,egerki bosanirsam o zaman gerekirse marketlerde de calisirim, gocunmam.
Zaten benim calismami degil de ona itaat etmemi bekliyor pasam.Bunu biliyorum.
Bu arada yasim 35-den kucuk.

Son düzenleme:
Ben senin yerinde olsam onu da yapmam. Aileni cok araya, seni sahipsiz sanmis bu adam kiligindaki yaratik.
Ailem yurtdisinda.Hep ailelerimizi sorunlarimiza dahil etmeyelim dedigi icin bende etmedim.Annemler kac here esimi aramak istedi,durdurdum.Sonda netimi kestiginde annem aradi onu,esim acmadi.Sonra bana diyor ki annealer Simdi kadar neden aramadi da net kesilince aradi. Dedimki cunki sen mahcup olma diye bunca zaman onlari durdurdum.Hem sen demiyormuydun,aileleri sorunlarimiza dahil etmeyelim. Ama sen netimi kesince ailemle baglantimi koparmis oldun,cok ireli gittin,onlarda Seni bu yuzden aradi.Nasil bir erkeksin sen, annemlerle konusayim diye hergun kucuk cocukla avmlerde geziniyorum dedim.
Dun evden gittiginde yine babam annem aradi,yine acmadi.

Nasıl insanlar var yaa hayretler içerisindeyim... Bence sağlam bi cinnet bu işi kökten çözer gibime geliyor, yine de deneyin demem

Nasıl insanlar var yaa hayretler içerisindeyim... Bence sağlam bi cinnet bu işi kökten çözer gibime geliyor, yine de deneyin demem
Pek ne yapayim? Hic icimden geri adim atmak gelmiyor acikcasi,amma iste yapsammi yapmasammi diye dusunmekten kendimi alikoyamiyorum.
Bosanirsam beni ne bekliyor bilmiyorum.Cocuklarima simdiki gibi guzel hayat veremeyecegimi bilmek beni cok uzuyor ve sacma sapan insanlar yuzunden ailemin dagilmasini da istemiyorum.Off ...((

Sacma sapan biri varsa oda senin kocan.
Birak nereye gidiyorsa gitsin, bunu da sirf seni kendine ve anasiyla bacisina köle etmek icin yapiyor. Seni sindirecek, istedigini yaptiracak, sonra pasa pasa eve dönecek padisah muamelesi beklicek senden, sende ailesine köle olacaksn.
Bosanirsan da sana ve cocuklarina bakacak mecburen.

Bana, bosanirsan sadece 1000dolar cocuk parasi oderim.Onunla yasayamazsin.Devlet yardimi da cok degil zannimca.Anliycaginiz pasa gibi yasayamam.
türkiyeden cookkkkkkkkkk daha iyi yasarsın ama emin ol devlet arkanda her sekılde esinde sana mecbur vericek hayatını deavm ettirisim merak etme seni böyle sindirmesine izin verme

Dun ona mesaj attim, yemeyin ve camasirlarin hazir diye.Ama aksam eve donmedi.Aradim,telefonlarima da bakmadi.Artik biktim.Aramayacagim.Aklinca beni cezalandiriyor.Bir kac gun sonra gelir diye dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…