- Konu Sahibi delimelek2170
-
Sinir oldum şimdi eşine Kv ni arayıp yaptığını beğendin mi diyesim geldiKizlar guncelleme yapmak istedim.Ve tavsiyelerinizi almak istiyorum. Cunki malesef durum ayni ve daha kotu....
Soyle ki, onunkular gittikden Sonya yemeyini onune koymadim buda benim banka kardimi aldi biliorsunuz.Bende karti Geri vermezse camasirlarini yikamayacagimi soyledim. Unursamadi.Camasir makinemiz olmasina ragmen kendisi de inadina yikamiyor.Ic camasirlarini bittikce yenilerini aliyor.Gomleklerini tekrar tekrar giyiyor.Sonra benim netimi kesti.Ailemle konusamaz hale geldim.Konusmak icin hergun alisveris merkezine gidip orda onlarla konusuyordum.Sonra ailem para gonderdi.Yeni Telefon ve net aldim.Simdi de Sabah erkenden cikdi ,cocuklara aksam beklemeyin beni,bu aksam eve donmeyecegim demis ve cikmis.Offf......Ben be yapicam....Onun derdi "camasirlarimi yika ,yemeyimi onume koy.Sonra konusuruz."Bende ona "Ben durduk yeremi yapiyorum bunlari, sen annenlerin doldurusuna gelip benim senin onune koydugum yemeyi yemedigin icin onune yemek koymuyorum.Cantamdan kartimi aldin diye camasirlarini yikamiyorum.Gel bir konusalim.Konusmuyorsun."dedim.
1 aydan fazladir bu durumdayiz.Ben ne yapicam. 3 tane kucuk cocugum var.Annesinin bir kavgasi ile ailem dagilsin da istemiyorum...Tavsiyelerinize cok ihtiyacim var.
Böylemiydi derken neyi kastettiniz?...birkac gun once evliligimizin 9 yili tamam oldu (umursamadi bile) .simdiye kadar hic boyle bir sorun yasamadik,hayir.kocan önceden de böylemiydi
Ben zaten yemek yapiyorum, ama onune tabak koymuyorum.Belli ki Kv ile görüncen seni kıskanıyor çok bariz eşin de onlara uyup terbiyesizlik yapmış sende tavrını belli et yemek yap önüne tabak koyma
Onlarda vicdan ne gezer.....arasam da "kabahat sende, esine saygizilik yaptin,yemeyini onune koymadin,camasirini yikamadin.Oda sana bunu yapti" derler....cunki onu zaten doldurusa getiren onlar.Sinir oldum şimdi eşine Kv ni arayıp yaptığını beğendin mi diyesim geldi
Ben calismiyorum,git kendi parani kendin Kazan diyor...Ben onun icin universitemi tamamlayamadim, memleketimi terk ettim,buraya geldim.Simdi ben burda ne is yapa bilirimki...Neyse para isini hallettim.Abim para yolladi.Sorunum bu durumu nasil halletmek.Aaa boyle bsymi var o kartda seninde hakkinda var ne bu sacmalik ya o senin kocan senin ihtiyaclarini almak zorunda esin eve gelirse cuzdanindan karti al parayi hepsini cek cuzdaninda be varsa al seni paraszlikla korkutmaya çalışıyor
Sorun zaten burda.Konusmuyor benimle.Camasirimi hallet,yemeyimi onume koy ,Sonra konusuruz(konusuruz dedigi de beni suclamasi olucak) . Bende hayir ilk once konusalim diyorum.Cunki ben sana ailen bana kufur etti dedigimde hakketmissindir dedin,hemde onlarin yaninda.Sonra onune yemek koydum,onlarin yaptigini yedin,benimkini yemedin.Sonra yemeyini onune koymadim diye kartimi aldin,bende kart Geri gelinceye kadar camasirlarini yikamam dedim.Yani kisacasi yaptigim Hersey senin yaptiginin karsiligi.Simdi neden ben gidip de yemek onune koyucam, camasirini once yikayacagim.Ilk once konusalim istiyorum dedim.Hayir dedi.kayınvaliden bu durumu öğrense zaten mutlu olur. amacına ulaşmış çünkü. Kocanda da hiç iş yokmuş. Merhamet de. Oturun karşısına konuşun meseleyi. Zorla da olsa dinlesin. Siz de onu dolduruşa getirin. Sonra da yemek muhabbetini kapatın artık.
Bana, bosanirsan sadece 1000dolar cocuk parasi oderim.Onunla yasayamazsin.Devlet yardimi da cok degil zannimca.Anliycaginiz pasa gibi yasayamam.zaten yurt dısındasın dua et bizim gibi türkiyede olsan ne olcak sen ona millet etme kuyrugu dik tutu haklarımı biliyorum burası türkiye degil de 3 cocuk var de mecbursun cocuklarına bakmaya de bide devletten para alır yarım alır yasarım pasa gibi sen dısarda kalırsın de dik konus
Zaten sorun esinin kocalik gorevini yapmamasi git parani kazan be demk cocuklara baksin ozmn sende is ara is bul çalış tövbe yarabbim yemin ederim icimden oyle bsy soylesim geliyo banlanmK istemiyorum ya seni huzmetci olarak mi almis evlenirken keske deseydi ben sana bakmicam kendi parani kendin kazan kari koca arasinda senin bnm parasimi olucakmis eşinin herseyinde senin de hkkin var o hangi dunyada yasiyormus yaBen calismiyorum,git kendi parani kendin Kazan diyor...Ben onun icin universitemi tamamlayamadim, memleketimi terk ettim,buraya geldim.Simdi ben burda ne is yapa bilirimki...Neyse para isini hallettim.Abim para yolladi.Sorunum bu durumu nasil halletmek.
Bana sen kadinlik gorevini yapmiyorsun,sofraya tabak koymuyorsun,o zaman bende kendi gorevimi yapmam diyor. Halbuki,yemek koydugumda ailesine kendisini gostermek amacli yemeyimi yemeyen o.Zaten sorun esinin kocalik gorevini yapmamasi git parani kazan be demk cocuklara baksin ozmn sende is ara is bul çalış tövbe yarabbim yemin ederim icimden oyle bsy soylesim geliyo banlanmK istemiyorum ya seni huzmetci olarak mi almis evlenirken keske deseydi ben sana bakmicam kendi parani kendin kazan kari koca arasinda senin bnm parasimi olucakmis eşinin herseyinde senin de hkkin var o hangi dunyada yasiyormus ya
Zaten onun kirli gomleklerle ise gitmesi, disardan abur-cubur yemesi beni cok uzuyor.Ama iste, inatlasiyor ya benimle, geri adim atarsam "iste ben Kazandim" der diye dusunuyorum.Cunki bana defalarca "sen benden bosanmazsin,karnini doyuruyorum,hayat guzel sana burda,hadi babanin evine gitsene, babanin kapisinda burdaki gibi rahat hayatin olmaz biliyorsun" demisliyi var.Ben de "Benim ailem daim benim arkamda.Eger ayrilmiyorsam,bil ki cocuklarim icin ayrilmiyorum" dedim."Istiyorsan sen git bosanma davasi ac dedim. ....Zaten bu gidisle bosanma davasi da acar.Gozu donmus.Bak cnm eşinden maddi manevi bir çok sebepten ötürü ayrılmak istemediğini düşünüyorum. 3 çocuğun bi tarafa şimdiye kadar böyle bir tartışmamızda olmadı diyorsun. Eşinin yaptığı çok çirkin ve affedilemez. Ailesinin yanında kendini bir şey sanmış kibirlenmiş. Ancak eşin aynı zamanda çok inatçı görünüyor. Sen de burnu sürtsün tepkisiz kalmayayım diyorsun. iki tarafın inatlaşması süreci daha da kötüye götürüyor. Şu an plansız ve küçük çocuklarınla yakalanmış durumdasın ve maalesef şartlar senden yana değil. Ayrıca eşini bu saçma sebeplerden boşamak aptallık olur. Kayınvalden görümcen kim. zaten sıklıkla görüşmğyorsunuz bile. Sana yapılanı unut demiyorum ama doğru anda doğru şeyi yapmak yarar yetirir gerisi külliyen zarar. Önerim konuşmak istemiyor mu? Konuşma eski işlerine devam et. Sofraya tabak koy. Ailecek oturun. Çocuklar babalarıyla vakit geçirsin. Eşiniz evinden iyice uzaklaşmasın. Eller halinize sevinmesin. Kocanızın cezasını ertelediğinizi düşünün. Normalleşince cezasını kesersiniz. sizin yumuşak mizacınıza ve neşeli halinize alışık. Normal ihtiyaçlarını görün ama bu güzel davranışlarınızı esirgeyin eşinizden. Gözyaşlarınız olmasada mutsuzluğunuz durgunluğunuz onu düşğndürecektir. Eşinizin ayrılmak istediğini de sanmıyorum. Ama o da kuyruğu indiriyor gibi görünmüyor. Yani eşinizin sözü ve yemeğinizi yememesi incittiysede sizi bu sebepler ayrılığa gitmek için zayıflar bence. Öfkeyle kalkan zararla oturur demişler. Öfkenizi yatıştırın iyi ve mutlu yıllarınızı düşünün. Daha güçlü bir ilişki inşa etmeye çalışın. Belki bu zamanda özgüven tazeleyici iş ve uğraşları da düşünebilirsiniz. Sizin mutlu ve aktif hayatınız eşinizin size bakışını da değiştirecektir. Allah kolaylık versin. Umarım aranız düzelir.
Alla alla kadinlik gorevi sadece yemk yapip yanina koymakmiymis kadinlik gorevini cokta mukammel yapan kadindsn bnce o kadn erkek gorevi ne ve nasil oluyo onu once ogrensn sonra konuşsun o kocalik gorevini dort dörtlük yapsaydi bu halde olmazdiniz erkek annesinide kadininida arasini yapmasi lazimken annesini dinleyip boyle kartlari almalar yzaklasmalar yapiyorken o mu kocalik görevi boylemiymis kocalik gorevi bn bu erkekleri anlamıyorum ya kadin hizmetcimi ayol bu kadar sene camasiri evi temiz yemegi hazir bir iki gun bunlar olmadi diye sen kadnlik gorevini yapmiyosun ne demk yaBana sen kadinlik gorevini yapiyorum,sofraya tabak koymuyorun,o zaman bende kendi gorevimi yapmam diyor. Halbuki,yemek koydugumda ailesine kendisini gostermek amacli yemeyimi yemeyen o.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?