- 17 Aralık 2015
- 4.049
- En iyi cevaplar
- 1
- 16.638
- 208
- Konu Sahibi delimelek2170
-
Aramizda basqa bir sorun yok. Onlar ortaligi karistirdi.Aranızda başka sorunlar olmadığına emin misiniz? yani kayıtvaldeniz ve görüncenizin sadece ortalığı karıştırması mı bu durum yoksa uzun zamandır zaten eşiniz böyle mi düşünüyor?
Dolduruyorlar zaten.Her gun ve ya iki gunden bir onlarla konusuyor....Amin!!!Ama bu çok kotu bir hareket. Eger gorumcen ve kayinvaliden hala dolduruyosa bin beterini yasasinlar.
Nesi varmis Profil resmimin?Profil resminden konuya odaklanamadım...
Bilemiyorum ki .....geri adim atarsam o zaman da tepeme biner, annesi ve ablasinin ayagi yer alir.Boyle davranmaya Devan ederler diye dusunuyorum.Bir daha ki sefere geldiklerinde daha da buyuk saygisizlik yaparlar.Bilemiyorum...Esiniz cok inatci iyi bir cezayı hakediyor aslında ama mevcut durumunuzda evliliginizi kurtarmak için tek çareniz geri adım atmak gibi duruyor. Tekrar kıyafetlerini yıkayıp yemeğini hazırlamaya başlasanız, bırakın kazandığını düşünsün. Olay biraz soğuduktan sonra anlatsanız ne kadar kirildiginizi acaba faydası olur mu? Yoksa git gide evden uzaklaşıyor gibi duruyor
Nesi varmis Profil resmimin?
Terbiyesizler ya ama eşinde de iş yok bu kadar ana kuzusu olmaması LazımOnlarda vicdan ne gezer.....arasam da "kabahat sende, esine saygizilik yaptin,yemeyini onune koymadin,camasirini yikamadin.Oda sana bunu yapti" derler....cunki onu zaten doldurusa getiren onlar.
Sen bir adım at bakalim ne yapacak. Evlilik bazen susmak, alttan almak, ödün vermek olabiliyor. Erkekler cocuk gibiler. Zamani geldiğinde güzel bir dille kırgınlıklarını da anlatırsın.Bilemiyorum ki .....geri adim atarsam o zaman da tepeme biner, annesi ve ablasinin ayagi yer alir.Boyle davranmaya Devan ederler diye dusunuyorum.Bir daha ki sefere geldiklerinde daha da buyuk saygisizlik yaparlar.Bilemiyorum...
Ne guzel bana,Seni guldurup sevaba gire bildiysem.Ay nebiliyim bi gülme aldı.
Komik.
Yarin burdaki arkadaslarin da tavsiyesi uzerine camasir ve yemeyini halledicem.Ona da mesaj aticam.Hallettim diye.Amma sadece bunlari yapicam.Gulup konusmayacagim.Size soylemeyi unuttum.Netimi tamamile kesdigi gun (ayni zamanda annemlerle iletisimimi kesmis oluyor) ben ona cok kizdim, yatagimi ayirdim.Oglumun odasinda uyuyorum.Simdi orda uyumaya devam edicem.Zaten pasamin tek isteyi kirli camasirlarinin yikanmasi ve onune tabak konmasi.Ne diyorsunuz?
ben yemek bile yapmam ne demek bana küfürler edildi bana bağırdı. size çok çok çok ayıp yapmışMerhaba kizlar. Bir cogunuz gibi ben de kayinvalide,baldiz ve koca dayanismasinda muzdirapim...Soyle ki, biz yurtdisinda yasiyoruz. Bir ay once kayinvalidem, kocasindan ayrilmis bir tane oglu olan baldizim bize misafirliye gelmislerdi. 9 yillik evliyim, bir tane bile olsun saygisizligim olmamistir hicbirisine karsi. Ama simdi bize gediklerinde evimizi gorduler ve kiskanclik yapmaya basladilar.(Biz bir kac ay once buyuk bir ev aldik).Kiskandiklarini, gereksiz seylerden kavga cikartmalarindan ve her iki kelimeden birinde oglum bu kadar guzel buyuk bir ev almis,bir sey yaptigin yok,oturuyorsun, karsiliginda sen onu dinlemiyorsun hic diye asilsiz laflar kullanmalarindan anladim. Bendeburasi benim de evim.Ve ben hanim gibi oturmuyorum, 3 tane cocuk buyutuyorum,bulasik,temizlik ,yemek,camasir hepsi ni ben yapmiyormuyum.Esim hasta oldugunda onunla ben ilgileniyorum. Oyle bir konusuyorulardiki,sanki burasi yalnizca oglunun evi,ben kolesiyim. Yok esimin bir sozunu iki etmiycekmisim, yok esim olmadigi zaman masada onun yerine oturmuycakmisim, yok benim cocuklarim kotu baldizmin cocugu cok iyiymis gibi davranislarda bulundular,hele buda yetmezmis gibi kizimin uzerine baldizim gereksiz yera bagirdi ve ben de onunla bu yuzden kavga ettim.Her neyse...esim ilk onceleri benim tarafimdaydi hep,ama sonunda annesi once surat asarak sonra da onu odaya cekib onu bana karsi doldurarak aaramizda kavga cikmasina neden oldular. Soyle ki, dogum gunumu kutlamak icin disariya gidicektik,esim iptal etti, bana curuk gul aldi.Insan dogum gununde esine curuk gul alirmi Allah askina siz soyleyin....Cunki annesine ve ablasina gosteris yapiyordu beni cok umursamadigini gostermek icin. Is o yere geldi ki benim yapdigim yemekleri yememeye basladi, annesi ve ablasi gibi.Ablasi ve annesi yaptigi yemekleri yedi. ben odada agladigimda onlar o biri odada kahkahayla gulusuyorlardi. Esim bile... Ve bu beni cok kirdi.Sonuunda bu gun evlerine donduler. Simdi aklima takilan soru su: Acaba aksam yemek yapdigim zaman karsisina tabak koysammi, yoksa git ablan yapsin ye deyipde kendisinin kendi tabagini almasini beklesemmi....bilemedim. Annem pisir karsisina da tabak koy diyor ama benim kalbim cok kirildi...benim yemeyimi yememekle beni onlarin karsisinda cok kuculttu. Onlar bana kufurler etti ama o beni hic dinlemedi bile.Ayiksinki soylediler dedi. Siz olsaydiniz bu durumda ne yapardiniz? Esinize desofraya oturdugunuzda tabak koyarmiydiniz, yoksa tavrinizi belli eder git kendin al babinda umursamazmiydiniz? Bu arada esimle konusmuyoruz.
Konumu okuyup da yorum yapicak arkadaslara simidden cok tesekkur ederim.
Note: Arkadaslar Azeri oldugum icin gorumce yerine yalnislikla baldiz yazdim, kusura bakmayin,biz baldiz diyoruz.
Arkadaslar henuz "tamam yemeyini camasirini yapicam.Sende Gel konusalim" diye bir mesaj atmadim.Atayim mi, atmayayim mi diye dusunuyorum.Bana gore o bir ego adami ve geri adim atmaz.Ve evden ayrilmasinin onun son kozu oldugunu dusunuyorum.Eger ki ben geri bir adim atmazsam istemedigi halde bosanma dilekcesi vericek.Bundan eminim.Cunki, annesigil durmadan onu doldurusa getiriyirlar.Bu yuzden bana karsi yumusayamiyor.Bosanma dilekcesi verirse o da onun son kozu olucak.Bosanmakdan korkup geri adim atmami da bekler.Ama geri adim atmazsam da bosanmayi goze alir.Onun oyle bir egosu varki,oyle bir dayanmadan dolduruluyorki gozu hicbirsey gormuyor.
Simdi geri adim atip atmamakda kararsizim.Bazi arkadaslar geri adim atmami tavsiye etti.Icim hic el vermiyor.Ama en akillica yapilacak secenek bu ise yaparim.
Simdi siz soyleyin geri adim atmam dogru olurmu?[/QUOTEatmayin sizi yildirmsya çalışıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?