Sizce eşimin derdi ne ?

eşimin maaşı 2000 tl aylık ödemesi gereken borçsa 1500 tl az önce annem bir ev var Yen'i boşaldı 4 odalı Bahçeli müstakil ev kirası 300 tl dedi siz tutun bu evi dedi evden çıkmamız gerekiyor eşimin tavrı ise bana telefonda bağırmak oldu kesinlikle sobalı evde oturmazmış ne yapacağımı şaşırdım artık bu adamla
merhaba daha sizde 550 civaru site bi eve çıkın. Eğer siteler pahalıysa normal apartman dairesine çıkın derim. Yada acele etmeyin siz iş bulana kadar bekleyin derim.

merhaba daha sizde 550 civaru site bi eve çıkın. Eğer siteler pahalıysa normal apartman dairesine çıkın derim. Yada acele etmeyin siz iş bulana kadar bekleyin derim.
Sobalı evler bile 500 tl den başlıyor burada ev sahibi ev boş kalmasın bir i otursun diye ucuza veriyormuş temiz bir aile arıyormuş

Geçinemiyoruz maalesef sağolun
Allah yardımcınız olsun dualarım sizinle. Rabbim bir kapı açar muhakkak.
Bence eşinizin siniride bundan kaynaklı olabilir evine size yetemediğini düşünüyir sonucta bir erkek ve bu kadar sıkıntıdayken ister istemez size yansıtıyor olabilir.
Siz pek üstüne gitmeyin derim yanında olmaya çalısın bu zorlukların elbet geçeceğini belirtin.

eşimin sigara masrafı 300 tl ev interneti ise 70 tl bu evi tutarsak 200 tl de cepimizde kalacak eğer eşim beni dinler ve sigarayı bırakıp neti kapatırsa 570 tl yle borcun bir bölümünü aylık ödeyebilecegiz bende evde paketleme vs işine bakıp 200 tl kazansam en azından pazar paramızı çıkarırım erkeklikse gitsin ek işe girsin pazarlarıda çalışsın yanlış mıym

yanlissin!
eger erkeklikse diye bir cumle kurabiliyorsan o erkek isyedigini yapar, istedigi gibi takilir sende burda dert yanmaya devam edersin.

• Beğen
Reactions: KV_
Sağlığınıza uygun bir iş bulabilirseniz çalışın. Eşinizin borcu için değil ama. Bu anlattığınız koşullarda düzgün bslenmeniz, temel ihtiyaçlarınızı bile gidermeniz imkansız. Çocuğunuz var mı bilmiyorum ama bu koşullarda çocuğunuza haksızlık etmiş olursunuz.

• Beğen
Borç kumar diye tahmin ediyorum. Oyleyse de yola gelmeyecek gibi. Esinizin ailesi de yardimci olmuyor. O zaman annenizin evine gidip calismaya baslayin ve kendinize cocugunuzla.birlikte yeni bir hayat kurun.
Cunku borcu borcla kapatmaya calisiyorsunuz. Daha da zarar ugrayacaksiniz.

Ayagina gore yorganini uzat lafi esiniz icin soylenmis sanirim.. Laf dinlemiyorsa yapacak birsey yok paşa paşa borcunu odeyip evini de gecindirmek zorunda. Allah bol riziklar nasip etsin

Ben hala o 1500 deyim :KK53:kendi hatalari dediginize gore bu adam gecmiste ne yapti diye senaryo üretiyorum sabah sabah :işsiz:

• Beğen
Taşınma masrafı nerden baksanız en az 1000 tl tutar.
Elinize zaten 500 tl kalıyormuş nasıl taşınacaksınız?
Sizin çalışmanız şart, çalışın ama maaşınızı eşinize vermeyin.
Çocuğunuzun ve sizin ihtiyaçlarınız için harcayın, kalan olursa da biriktirin
Başka çözüm yok gibi

Ben hala o 1500 deyim :KK53:kendi hatalari dediginize gore bu adam gecmiste ne yapti diye senaryo üretiyorum sabah sabah :işsiz:
8,5 yıl boyunca hep ailesine az az paralar verdi( toplamda en az 5000 tl ) hiç geri almadı en son görümcemin düğününde 800 tl verdi kaynımın düğününde ise 600 tl sonra ailesine kefil olmuş ama ödememişler borç bize kaldı vs vs ne desemde dinlemedi misal elektrikli süpürge aldık zamanında ödemedi parası varken sonunda avukatlık olduk hep vurdumduymazdı

Back
X