- 19 Ekim 2016
- 2.761
- 3.459
- 48
- Konu Sahibi IrResistibLe_
bilmiyorum ki şaşırmış durumdayımgirdiniz diyelim uymadı kafanız ya da sorun çıktı ayrıldınız o zaman ne olacakmış kolay mı ha diyince ev bulup taşınmak![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bilmiyorum ki şaşırmış durumdayımgirdiniz diyelim uymadı kafanız ya da sorun çıktı ayrıldınız o zaman ne olacakmış kolay mı ha diyince ev bulup taşınmak![]()
Ohoooo cok sorumsuz cok..ne zaman bitecek borc?siz acaba annenize gitseniz bir de bi ise girebilseniz kocaniz borcu bitirebilcekse bitirsin.hatasinin bedelini anca oyle oder.bu sekilde onun hatasinin bedelini siz ve cocugunuz oduyorsunuz.8,5 yıl boyunca hep ailesine az az paralar verdi( toplamda en az 5000 tl ) hiç geri almadı en son görümcemin düğününde 800 tl verdi kaynımın düğününde ise 600 tl sonra ailesine kefil olmuş ama ödememişler borç bize kaldı vs vs ne desemde dinlemedi misal elektrikli süpürge aldık zamanında ödemedi parası varken sonunda avukatlık olduk hep vurdumduymazdı
Ailem kabul etmez galibaOhoooo cok sorumsuz cok..ne zaman bitecek borc?siz acaba annenize gitseniz bir de bi ise girebilseniz kocaniz borcu bitirebilcekse bitirsin.hatasinin bedelini anca oyle oder.bu sekilde onun hatasinin bedelini siz ve cocugunuz oduyorsunuz.
Hımm öyle mi o zaman rahatlığının sebebi buBenim işe girmemi bekliyor bildiğiniz psikolojik baskıya maruz kalıyorum
Şu anki ev 550 tl
malesef geçinemiyoruzaralarda yazdınız mı göremedim ama faturalar yeme içme vs ortada yokken bile eksidesiniz. nasıl geçiniyorsunuz?
bu eve 550 tl veriyor annemin buldugu ev 300 tl yani daha az ödeyeceğiz evet itiraz etmeye hakkı yokeşinizin aldıgı maas ve borc durumundan bahsediyorsunuz anneniz daıre bulmus gene eşiniz ödiycek butun bunları o yaparken ıtıraz etmeye hakkı yokmuscasına bundan yakınabılıyorsunuz enteresan
Geçinmiyorsanız nasıl hayatta kalıyorsunuz ?malesef geçinemiyoruz
net i eşim kapattırmıyor işten çıkarken verdikleri 400 tl yle eve bakliyat yag peynir zeytin yumurta vs aldım 1 ay idare eder diye düşünmüştüm ama 1 hafta da yarısı bitti malesef 60 tl kaldı o paradan eşimin haberi yok para oldugunu söylemedim eşim hiçbişey anlatmıyor bu 1500 tl nin hepsi mi borç yoksa market alışverişi elektrik su vs içinde mi söylemiyor tek söylediği işe girmek zorundasın oluyorGeçinmiyorsanız nasıl hayatta kalıyorsunuz ?
Nasıl net kullanabiliyorsunuz.
Gerçekten merak ettim.. 200 tl ile bir ev nasıl ayakta durur ? Bir markete gitsen 50 tl altında çıkamıyorsun.
Eşinize kızabilirsiniz belki ama kendi yaşam standartlarınız için çalışmalısınız.
Evliliğiniz çok garip..net i eşim kapattırmıyor işten çıkarken verdikleri 400 tl yle eve bakliyat yag peynir zeytin yumurta vs aldım 1 ay idare eder diye düşünmüştüm ama 1 hafta da yarısı bitti malesef 60 tl kaldı o paradan eşimin haberi yok para oldugunu söylemedim eşim hiçbişey anlatmıyor bu 1500 tl nin hepsi mi borç yoksa market alışverişi elektrik su vs içinde mi söylemiyor tek söylediği işe girmek zorundasın oluyor
anlatmıyor defalarca konuştum adamın bogazını sıkacak halim yok kiEvliliğiniz çok garip..
Kimsenin kimseden haberi yok.
Yok.madem seffaf olmayacak sizi hasta halinizle calismaya zorlamasin o zaman.her seyi kendi hallediversin.anlatmıyor defalarca konuştum adamın bogazını sıkacak halim yok ki
Demi madem hiçbirşeyi anlatmaya tenezzül etmiyor neden yorayım ruhumu ve kendimiYok.madem seffaf olmayacak sizi hasta halinizle calismaya zorlamasin o zaman.her seyi kendi hallediversin.
Sanayide çalışmak için sağlığım yeterli değildi vasıfsız olduğum için ağır işlerde ancak iş bulabiliyorumKusura bakmayın da sizin savunmanız da bi tuhaf geldi. Anladım borcunu ödemek istemiyorsunuz da siz de o evde yaşıyorsunuz, kendi yaşam kalitenizi artırmak için çalışmanız en mantıklısı. Çalışamayacak kadar hastaysanız onu bilemem.
Anladım geçmiş olsun. Allah kolaylık versin. Aileden hiç destek gelmiyor muSanayide çalışmak için sağlığım yeterli değildi vasıfsız olduğum için ağır işlerde ancak iş bulabiliyorum
Maalesef ailemle tuhaf bir ilişkimiz varAnladım geçmiş olsun. Allah kolaylık versin. Aileden hiç destek gelmiyor mu