Sen beni anlıyorsun,biliyorum.Yeme- içme inan vakitsizlik ten yok,kızımın öğlen uykusu, gideceğimiz yerin uzaklığı... Yollarda durmuyor ki kızım, perişan oluyoruz, yemek yemiyor,aç kalıyor, ki yine haftada/2 haftada bir gidebildik,şimdi 2 aylık oğlumla uzun süre gezmeyi başaramam.beni herkes bilir illa gezerim ben.kiyafet konusuna arkadaşın yorumuna yazmayacaktim,sen diyince hadi yazayım, pandemisi,salgını ve kızım zaten küçük.evdr giyiyor işte,ne var bunda, dışarısı için de gayet yeterli kıyafet aldım, markalı takımlar,güzel güzel giyiyor kızım.kiyafet var işte değerlendirmek gerek,ben onları zaten atacak degilim ya vereceğim yerler var.ayrica istesem 5 yaşına kadar da çoğunlugunu yeğenimden alırım,ama özellikle yapmıyorum.gecen gun mont alacaktık kızıma Internetten,annem ben getirdim dedi, yeğenimin varmış. Aa yok alamam ihtiyaç sahiplerine verin mi diyeyim, herkes değiş/tokuş yapıyor, makbule geçti ,biz de eğitimleri için biriktirmiş oluruz. Ben maddi durumumla mutluyum, eşime de şimdi çocuk gibi,her ay 2 bini ne yaptın diyemem,yolunu yordamıni bulup sorarım daha sonra,belli ki bı sefer yetmedi para, öbür aylar 1-2 arttığına eminim, ailesine vereceğini düşünmüyorum,çünkü çocuğumuz yokken vermiyordu,şimdi 2 çocuk ,bu vijdansizligi yapmaması lazım ,yarın öbür gün dershane, okul ücreti,iki maaş da yetmez,