• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce eski sevgilim midir şoktan ellerim titriyor

Sen cok sevdiginden 7 ay sana unutmak icin kisa gelmis.Ama o belki de senin kadar sevmiyordu veya baska bir neden vardi onemli degil ki sonuc biten bir iliski.Onu takip ederek kendine daha cok zarar vermis ve kendini dusurmus olursun.Yoluna bakmali hayatina devam etmelisin daha guzel seyleri kacirma gecmise bakarken

Ayy hiç uğraşamayacagım sizinle yahu hadi işine. Özel alıntılayıp sana bir şey demediğime göre alınan sen olmussun demekki.

Mutlu olanları kıskanıyor derken kızın eski konusuna bakabilirsiniz. Bunun mutlu olmakla değil üzülen birinin konusuna. Dalga gecenlerle ilgisi var mahalle kadını gibisiniz aynı

Uğrasmazdım normalde de hadsiz olan sensin. Önce yazılanı algılamayı bil sonra konus.kısa sürede evlenenlere değil asık olup ayrılıp hemen baska kisiyle evlenebilenlerden söz ettim. Ama sende bunu algılayacak kapasite yok.
Iyi ki ugrasamam demissin kac tane uyelik almissin cok yipratma kendini boye uzulurum :))

Öncelikle mesajları okudum niye banlandığımı da anlamadım.

7 ay çok uzun süre, aşık olmuş kısmetini bulmuş evlenmiş sana ne falan diyenleri hiç takmıyorum. Zira bu adam bana ayrılırken 'Ben artık bir şeye karışmayacağım anneme bırakıyorum' diyen bir adam. Açık açık bana zaten görücü bulup evleneceğini söylemişti. Annesinin bulduğu bir kızla evlenmiş olmak için evleniyor işte. Tek haksız olduğum konu maalesef böyle zihniyette bir adama 2 sene boyunca aşık olmuş olmamdı. Bu kadar düz düşünen biriymiş. Amaç evlenmek, benle olmazsa başkasını bulurum diye düşünmüş ve anneciği de bulmuş. Evet olayın şokuyla üzüldüm ama şu an net görebiliyorum her şeyi, iyi ki böyle bir adamla evlenmemişim.

İkincisi burdaki kadınların normal bir psikolojiye sahip olduğunu düşünmüyorum. Dert anlatmaya dertleşmeye gelen bir kadına bel altı vurmaya çalışan, nispet yapmak için biz eşimle hemen evlendik, sevgilisini terk etti ertesi gün bana geldi, sana ne, bilmem ne demek daha çok can yakmaya çalışmak cidden normal bir insanın yapacağı hareketler değil, içler acısı. Kötü hayatlarınızdaki sinirinizi burdaki kadınlardan çıkarmaya çalışıyorsunuz. Empati yapan güzel insanlar da var tabii ki onları tenzih ederim.

Anladım ki bu site eskisi gibi değil, güzel insanlar az sayıda kalmış. Klavyeden ego tatmini yapan, kendi hayatı kötü diye başkalarının da moralini bozmaya çalışan insanlarla dolmuş. Bir daha bu siteye girmeyi düşünmüyorum. Kötü kalpli insanları da Allah'a havale ediyorum.

7 ay çok uzun süre, aşık olmuş kısmetini bulmuş evlenmiş sana ne falan diyenleri hiç takmıyorum. Zira bu adam bana ayrılırken 'Ben artık bir şeye karışmayacağım anneme bırakıyorum' diyen bir adam. Açık açık bana zaten görücü bulup evleneceğini söylemişti. Annesinin bulduğu bir kızla evlenmiş olmak için evleniyor işte. Tek haksız olduğum konu maalesef böyle zihniyette bir adama 2 sene boyunca aşık olmuş olmamdı. Bu kadar düz düşünen biriymiş. Amaç evlenmek, benle olmazsa başkasını bulurum diye düşünmüş ve anneciği de bulmuş. Evet olayın şokuyla üzüldüm ama şu an net görebiliyorum her şeyi, iyi ki böyle bir adamla evlenmemişim.

İkincisi burdaki kadınların normal bir psikolojiye sahip olduğunu düşünmüyorum. Dert anlatmaya dertleşmeye gelen bir kadına bel altı vurmaya çalışan, nispet yapmak için biz eşimle hemen evlendik, sevgilisini terk etti ertesi gün bana geldi, sana ne, bilmem ne demek daha çok can yakmaya çalışmak cidden normal bir insanın yapacağı hareketler değil, içler acısı. Kötü hayatlarınızdaki sinirinizi burdaki kadınlardan çıkarmaya çalışıyorsunuz. Empati yapan güzel insanlar da var tabii ki onları tenzih ederim.

Anladım ki bu site eskisi gibi değil, güzel insanlar az sayıda kalmış. Klavyeden ego tatmini yapan, kendi hayatı kötü diye başkalarının da moralini bozmaya çalışan insanlarla dolmuş. Bir daha bu siteye girmeyi düşünmüyorum. Kötü kalpli insanları da Allah'a havale ediyorum.
Uyelik iptalimi istiyorsun bildirelim hemen

Onun 7 ayda birini bulup evlenme kararı alması garip değil bence ama senin ayrılmış olduğunuzu kabullenemeyişin sıradışı. Tamam bu haberi duyunca üzülebilirsin ama böyle şoka girecek bir durum değil. Ayrılmış olmanız demek yeni başlangıçlar yapabilecek olmanız demek

7 ayda birini bulup hemen evlenmek çok kolay öyle yani öyle mi? Tamam ben anormalim

yok valla değilsin. ben de geçenlerde ilk sevgilimin biz ayrıldıktan 1-1,5 sene sonra evlendiğini duydum. oha dedim. hangi ara buldun, tanıştın, emin oldun, aileler tanıştı, sözlendin, nişanlandın ve evlendin.

ben daha yeni yeni biriyle görüşmeye başlamıştım üstelik. gerizekalı.

Senin yanlisin ne biliyor musun onu takip etmen. Takip ettigin zaman bu tur haberler elbetteki canini acitir. O yuzden takibi birak artik ve onune bak.

Son düzenleme:
Back
X