Öncelikle mesajları okudum niye banlandığımı da anlamadım.
7 ay çok uzun süre, aşık olmuş kısmetini bulmuş evlenmiş sana ne falan diyenleri hiç takmıyorum. Zira bu adam bana ayrılırken 'Ben artık bir şeye karışmayacağım anneme bırakıyorum' diyen bir adam. Açık açık bana zaten görücü bulup evleneceğini söylemişti. Annesinin bulduğu bir kızla evlenmiş olmak için evleniyor işte. Tek haksız olduğum konu maalesef böyle zihniyette bir adama 2 sene boyunca aşık olmuş olmamdı. Bu kadar düz düşünen biriymiş. Amaç evlenmek, benle olmazsa başkasını bulurum diye düşünmüş ve anneciği de bulmuş. Evet olayın şokuyla üzüldüm ama şu an net görebiliyorum her şeyi, iyi ki böyle bir adamla evlenmemişim.
İkincisi burdaki kadınların normal bir psikolojiye sahip olduğunu düşünmüyorum. Dert anlatmaya dertleşmeye gelen bir kadına bel altı vurmaya çalışan, nispet yapmak için biz eşimle hemen evlendik, sevgilisini terk etti ertesi gün bana geldi, sana ne, bilmem ne demek daha çok can yakmaya çalışmak cidden normal bir insanın yapacağı hareketler değil, içler acısı. Kötü hayatlarınızdaki sinirinizi burdaki kadınlardan çıkarmaya çalışıyorsunuz. Empati yapan güzel insanlar da var tabii ki onları tenzih ederim.
Anladım ki bu site eskisi gibi değil, güzel insanlar az sayıda kalmış. Klavyeden ego tatmini yapan, kendi hayatı kötü diye başkalarının da moralini bozmaya çalışan insanlarla dolmuş. Bir daha bu siteye girmeyi düşünmüyorum. Kötü kalpli insanları da Allah'a havale ediyorum.