• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce eski sevgilim midir şoktan ellerim titriyor

Yok canim ne sinirlencem hadsizliginin farkina varsin yeterli :))

Uğrasmazdım normalde de hadsiz olan sensin. Önce yazılanı algılamayı bil sonra konus.kısa sürede evlenenlere değil asık olup ayrılıp hemen baska kisiyle evlenebilenlerden söz ettim. Ama sende bunu algılayacak kapasite yok.

neyse polemiğe girmek istemşyorum. Acısı dediğiniz kişi zaten bi sürü üyeye sallamış biri. Size iyi geceler zaten konu sahibi de banlandı

Evet milana mıdır nedir oda banlanmıs güzel olmus. Konu sahibi bi hakaret söylememis o niye banlanmıs bu da ayrı bir konu zaten. Size de iyi geceler

Kadina 7 yil az gelir, erkege 7 saat cok :) hemen unuturlar.. keske onlar gibi gamdiz olsbilseydik :)

Arkadaşlar eski sevgilim ayrıldığımızdan beri fotoğraf falan değiştirmiyor sadece face kullanıyor.stalklarken son beğendiği sayfalara bakıyordum. Son beğendiği bir sayfa az beğenisi var toplamda 100 kişi beğenmiş sayfayı, böyle duygusal yazılar yazan amatör bir sayfa günlük gibi.

Aşağı indim bir gönderi gördüm başımdan aşağı kaynar sular döküldü. 2 ay önce yazılmış. Eski sevgilimin adı Mert

"Az önce Mert'imim nişanlandıgını Nisan'da da evleneceğini duydum nasıl mutlu oldum gibi bir şey paylaşmış bu bahsettigim sayfa. Bu Kadar tesadüf olabilir mi? Bir de bu eski sevgilim beni aylarca rehberde bekletip 2-3 y ömce silmişti. Kesin o ya.Ben arkadaşının sayfası oldugunu düsünüyorum. Yoksa neden öyle bir sayfayı beğensin? daha ayrılalı 7 ay olmuştu Kasım'da 7 ayda ne ara buldu nişanlandı ve biz Nisanda ayrıldık düğün Nisan yazıyor eğer oysa. Bu bir şaka mı cidden Çıldırıcam şoktayım ellerim titriyor
Ya ben kızı istemeye gelecekleri gün . başkasıyla nişanlanan gördüm normal bunlar. Ayrıca evet oysa ne artık adam nişanlandıysa nişanlandı.

Konu ne kadar dağılmış, ne kadar saçma yerlere gitmiş..

İlişkinizin dinamiğini bilmiyorum ama 6 yıllık ilişkim var ve bu ilişki sonrası bir ayrılık olsa ve 7 ay sonra nişanlanılsa benim de bir elim ayağım titrer, bir nevrim döner mutlaka.

Bana kalırsa mesaj falan atmayın. Hiç gerek yok.

Umuyorum çabuk ve sıkıntısız atlatırsınız. Zira boşver denilince boşverilmiyor ve unut denilince anında unutulmuyor..

Şöyle de bir durum var: Siz 7 ay içinde çok da umursamayıp nişanlanmasana hırs yapıyorsanız bu zaten gerçek bir sevgi değildir..

Sizin anlamak istemediginiz su: eski sevgiliniz bu iliskiyi bitirirken kafasinda bitirmis. Sizse daha kafanizda bitiremediginiz icin hala takiptesiniz. Siz hala onun ayrilik yasi tuttugunu ya da tutmasi gerektigini dusunuyorsunuz. Oysa kafasinda bitiren yas donemini cok da uzatmaz. 7 ay size gore kisa bir sure cunku hala olayin taziyesini yasiyorsunuz. Oysa taziye yasamayan biri icin uzun bir sure. Zaman kavrami herkese gore degisir. Hatta ayni kisi icin de ayni zaman dilimi farkli algilanabilir. Ornegin cok mutlu oldugumuzda 1 saat kisa bir zaman dilimi iken birinin yolunu gozlemledigimizde ayni 1 saat gecmek bilmez. Bitmis bir iliskiden 7 ay sonra nisanlanmak garip bir durum olmayabilir. Sanirim siz hala size geri donecek umidi icinde idiniz ve hayal kirikligina ugradiniz. Giden geri donmez genelde. Siz ayriligi kabullenememissiniz sanirim. Oysa eski sevgiliniz kabullenmis ve hayatina devam etmis. Sizin de oyle yapmaniz gerekir. Yoksa toparlanamazsiniz. Kimse de vazgecilmez degildir.

Son düzenleme:
neden sinirini bozuyosun ki kuzum?
belli ki sutlanmis , ardindan da adam asik olup evlenmis , gelip burda mutlu olanlari kiskanip cemkiriyor , vakit harcadigina deger mis kiskanc bir kadin icin?

Yok canim ne sinirlencem hadsizliginin farkina varsin yeterli :))

Belli ki sutlanmis falan nedir ya ne kadar kotu kalplisiniz 5-6 ayda tanisip evlendim diyen bayanlarin yorumlari icler acısı. Evlendik adamlari kaptik diye dusunmeyin bayanlar 6 ayda evlendiginiz gibi 6 ayda bosanabilirsiniz de (sizin deyiminizle sutlanabilirsiniz yani) hayatta hicbir sey garanti degil.

Not: Konuyla alakali hicbir yarasi olmayan biri (belli olmaz simdi benim icin de yarasi var deyip kalp kirmaya calisirsiniz hic bosuna ugrasmayin)

Son düzenleme:
5 yıllık ilişkiden sonra nişanlanıp 1,5 ayda çok saçma bir nedenle ayrılmış biri olarak yazıyorum ki ben de kolay unutamadım bekledim tam 16 ay.Faceni dondurdu.Whatsaptan engelledi hiç bir foto bişey koymadı ben saf gibi bekledim.En son 3 ay önce nişanladım unut beni yazdı.Ki bu adam beni çok severdi kıyamaZdı bana bunu duyduğum anda kafamda bitti ve önüme baktım.İnsan kafada bitirince unutması da kolay oluyor.Evlenmek önemli değil önemli olan sürdürmek hiç üzülmeyin önünüze bakın.Bir şey olacaksa oluyor olmayacaksa da yıllar geçse de olmuyor.Kafama yatan biri olursa bir kaç ayda evlenebilirim bakış açım çok değişti.Üzülmeyin inşallah ondan çok daha mutlu olursunuz.

7 ayda ohoooo
9 ayda çocuk doğuyor çocuk, olmayan birey dünyaya geliyor. Adam kafasında bitirmiş, senden öyle ayrılmış, başkasını bulmuş (belki başkasını buldu da senden ayrıldı bu yüzden daha çok üzüldün) olur böyle şeyler, ileri bakmak lazım.

Back
X