Sizce ev almalımıyım?

altın düşecek param değer kaybedecek diye düşünüyor annem ama ne kadar doğru bilmiyorum. Hiç anlamadığım konular. İçimden de gelmiyor açıkçası.
Altın asla değer kaybetmez kısa süreli düşüşleri önemsemeyin daha da değerlenecek paranız merak etmeyin. Oturmak için olsa hiç düşünmez ev alırdım fakat şu durumda altında kalırdım ben olsaydım, siz bilirsiniz tabi yine de.

evet benimde zoruma gidiyor açıkçası kredi çekmekte istemiyorum. Aynen düştü şu an annemde daha da düşerse üzülürsün diyor. Gerçi çoğunu çeyrek 300-400 ken almıştım
Altinin dustugu nerede gorulmus 1 adim geri uc adim ileridir ve ev almaktan evin getirecegi kira gelirinden cok daha fazlasini kar yapar
bence annenizle oturup altinin gecen seneki ederi ile bu seneki ederini hesaplayin
eger elde edeceginiz kiradan azsa ev alin ama fazladir bence
Ayrica 250bine ev yok 400binden asagi alamazsiniz 3 + 1 almayi dusunuyorsaniz tabi bunun icinde kredi ve faiz gerekir bosverin annenizi para altinda kalmaya devam etsin

Ben olsam ev alırdım ki öyle yaptık şubat ayının son haftası 350 bin TL ye aldık şu an evimiz 600 bin TL eşim mimar sattıkları evlere her gün zam geliyor çünkü dolar arttıkça çimento demir hepsi zamlanıyor yani altın dolar artmaya devam ettikçe ev fiyatları da yükselecek
Nereden aldınız bu evi acaba hangi şehir ve semt o kadar değerlenmiş merak ettim

maaşım ortalamanın üzerinde anneminde katkısı var. Birde altının düşük olduğu dönemler iyi para arttırıyordum. Şu an maaşım azaldı ekonomi kötü para arttıramıyorum. Maaşım artacak yine arttırabilirim diye düşünüyorum. Kredi işi de sıkıntılı uzun vade düşününce boğuyor beni. Çok aradayım altın daha da düşerse annem ben demiştim diyecek sürekli:))
Altın kesinlikle bu iki yıl boyunca düşmeyecek bakmayın şu an azıcık düştüğüne bu düşüş bile 6 ay öncesinin çok üzerinde bir fiyat . Krediye vereceğiniz parayı altına verin daha kârlı olur

Back
X