Sizce evlilik mutlu son mu ??

seda_ufuk

Evli mutlu çocuksuz !
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2017
1.050
791
73
Hepinize iyi geceler öncelikle ... Kendimi çok mutsuz hissediyorum hemde çok mutsuz ... Bi günlüğe yazıp rahatlamak gibi düşünüyorum burayı , yoksa kimsenin kimseye bı çare olamayacağını biliyorum ... Hepimiz biliyoruz ... Bundan 4 yıl önce eşimle tesadüfen tanıştık ... Onunla tanışmadan evlilik fikri aklımın ucunda dahi yoktu ... Onunla tanıştım ,sevdim ... Ama en çok sevildiğimi hissettim .. Öyle hissettirdi ... Biran önce evlenip mutlu olmak istedim ... Yani birini seversin evlenirsin mutlu olursun dimi ? Hep böyle düşünüyordum ... Bana evlenme teklifi etti kabul ettim ... Çok zorlu günler atlattık ailelerimizi ikna etmek için çok uğraştık .. Sonunda evlendik... Belli zorlukların ardından şu an da kendi evimizdeyiz yaklaşık 2 yıldır ... Peki noldu şimdi ??? Seviyor muyum ?? Çok seviyorum ... O beni seviyor mu ?? Seviyor ( Yani öyle hissediyorum) Sonuç ?? Mutsuzum ... Aramızda en başından beri hep saygı vardır .. Bana güvenir ben ona guvenirim .. Beni kisitlamaz ne istersem yapar kısaca .. Sorun şu ki .. Ben evliliği hiç böyle hayal etmiyordum ... Sonuçta sevgiliyken görüşemiyoruz dini şimdi aynı evin içindeyiz mutlu olmamiz lazım dimi ... Tabiki her günüm rüya gibi geçmeyecek bunu biliyorum ama neden herşey bu kadar sıkıci olmak zorunda ... Ben onunla karı koca olmanın yanı sıra çok iyi anlaşan arkadaşlar gibi olmak istiyorum .. Kahvemizi alalım çıkalım balkona saatlerce sohbet edelim isterdim .. Yani öyle hayal ederdim... Dün eşimle dışarı çıktık alışveriş falan eve geldik sonra uyuduk... Bugün de dışarı cikmayalim ise gidiyorsun evimizde olalım dedim ... Saat 4 de işten geldi yemek yedi ve uyudu .. İnanabiliyor musunuz saat 6 dan beri uyuyor ve hala uyanmadi ... Ve bu bugün olan birşey değil sürekli böyle .. Yani bizim vakit geçirmemiz için ya dışarı çıkmamız lazım yada eve misafir gelmesi lazım .. Onun dışında evde ikimiz hiç birşey yapmıyoruz ... Sabaha kadar da uyuyacak biliyorum ... Sabah da gayet zinde bir şekilde hiç birşey olmamış gibi beni öpüp ise gidecek ... 12 SAAT .. Evet tam 12 saat uyuyor eğer dışarı çıkmazsak.. Ben bu gece oturdum , düşündüm ve su sonuca vardım .. Bu adam in bı sağlık sorunu yok uyku ile alakalı. . Çünkü arkadaşları falan varken sabahlara kadar oturup sohbet edebilen bı insan .. Maç olduğun da saat kaç olursa olsun özetine kadar izleyen bı insan . Komiser aradığında saat kaç olursa olsun göreve gidebilen bı insan. . O zaman sorun bende .. Kocam benimle birşeyler yapmaktan hoşlanmıyor yada beni sıkıcı bukuyor.. Benim aklıma başka birşey gelmedi .. Yarın bunu kendisine adam akıllı soracağım ... Kusura bakmayın uzun oldu. . İyi geceler

Sanmıyorum...
Yanılıyorsun...
Kocan seni sıkıcı falan bulmuyor yahut seninle hoşlanmıyor diye değil..

Adam uykuyu seviyor..
Adam gün içinde işte yoruluyor...
Adamın karakteri bu...

Sanmıyorum...
Yanılıyorsun...
Kocan seni sıkıcı falan bulmuyor yahut seninle hoşlanmıyor diye değil..

Adam uykuyu seviyor..
Adam gün içinde işte yoruluyor...
Adamın karakteri bu...
Ama dediğim gibi koşullar değişirse uyku falan aklına gelmiyor ...

Ortak hobiler filan edinseniz. Ya da bir süre yani kendisi alışana kadar bu beklentinizi dile getirseniz. "Uyumadan bir kahve içelim." gibi.
Ben bu saatte birşey yemek , icmem .. Cevap bu. . Tamam sohbet edelim diyorum .. Benim anlatacak birşeyim yok sen anlatirsan dinlerim diyo

Ama dediğim gibi koşullar değişirse uyku falan aklına gelmiyor ...
Canım benim...
Sen sürekli yanındasın zaten...
Diğer koşullar ise arada sırada olan şeyler...
Arada sırada olunca zamanı var adamın.
Sürekli olanların arasına sevdiği uykusunu koyuyor...

Ben bu saatte birşey yemek , icmem .. Cevap bu. . Tamam sohbet edelim diyorum .. Benim anlatacak birşeyim yok sen anlatirsan dinlerim diyo
Şu kendinden güdümlü olmayan erkek modeli de ayrı bir zor. Hep bir motive isteği. Eğer değeceğini düşünüyorsanız anlatın madem. Dinledikçe cevap vereceği durumlar olacaktir muhtemelen.

Canım benim...
Sen sürekli yanındasın zaten...
Diğer koşullar ise arada sırada olan şeyler...
Arada sırada olunca zamanı var adamın.
Sürekli olanların arasına sevdiği uykusunu koyuyor...
Ama bende onunla vakit geçirmek istiyorum .. Her hangi bı AVM ye gitmek dışında yada sahilde gezmek dışında .. Kendi evimizde vakit geçirmek istiyorum .. Sonuçta ilgilenmem gereken bir çocuğum yok ( keşke olsa ama yok napalim ) ailem çok uzaklarda .. Ondan başka kimsem yok ..

Canım onu en iyi sen tanırsın. Evde vakit geçirmeyi daha eğlenceli hale getirebilirsin. Birlikte yemek yapmak bile huzur verir bazen. Sevdiğiniz bir filmi izlemek... Resim yapmayi cok severim mesela ben.. Evi badana yapabilirsiniz bak :) Birlikte çocuk yapmak... :)

Biraz sana kalıyor canım inan...
Adamın karakteri bu. Uykuyu seviyor. Yorgun geliyor uyumak dinlenmek istiyor.

Aslinda direk bakinca ne alaka olacaksin ama cocuk yap cocuk
Bütün bu problemleri alip götürür, gününü o kadar cok doldurur ki esler birbirini özler.
Tabi güzel bir evliligin üzerine yapilmali, esin ilgisizse onu daha da itecekse yapmayin.
Ama caniniz sikiliyorsa zamani anlamlandirmanin en iyi yolu.
Bizde bu durum süpriz yasandi, o gün bu gün yalniz kalamiyoruz.
Sarilsak dört kisi birden sariliyoruz.
Ama uyku kismi sikintili ya, biz cok az uyuruz, yapilacak o kadar cok sey var ki uykuyla harap edilemez aslinda.
Ama bazi insanlarin tercihi bu yönde olabiliyor.
Kari koca uyuyanlar da var.
Ay o uyurken spora cikabilirsin, kitap okuyabilirsin.
Olmadi yataga gidip onu gidiklayabilirsin.
Uyuma yeaaa benlen ilgileeen diyebilirsin.
Canim balik ekmek cikti hadi cikalim diyebilirsiin..

Olmuyor ki çocuk ... Tedavi görüyorum ama hiç olacak gibi değil ...

Olmuyor ki çocuk ... Tedavi görüyorum ama hiç olacak gibi değil ...

Sectigin kelimelere bakar misin lütfen, yapma bunu. Neden olacak gibi olmasin, neler neler oluyor.
Ilk bi kendine gel, umudun olsun ne olursa olsun.
Bir de tatlim yani erkekler üc asagi bes yukari böyledirler, sen burada konu acip üzülürken o hor hor uyur, durumun farkinda olmazlar.
Bu kötü birsey degil ama dogalarimi desek ne desek.
Sevgi ve saygi oldugu sürece güvendigin sürece bu tür kücük problemler asilir emin ol.
Gencliginin ve zamaninin tadini cikar bu günleri üzülerek gecirme.
Yataga gidip kocaman saril, hayatinda oldugu icin sükret.
Hayat cok kisa, ha hileyle uyandiradabilirsin, ya da uyumadan plan da yapabilirsin.
Mesela ben günlük dedikodumu yapmadan onu rahat birakmam, sonra gider bilgisayar oynar.
Bitti mi der hatta, izin alir. Ona sonra zaman veririm.
Alinmiyorum bu duruma.
Erkekler karar almayi degil uygulamayi severler.
Yani komuta sizde, ona birakirsaniz daha cok uyur.

Eşiniz böyle uyuduğunda gidip yanına yatın sarılın öpün uyandırın. Benim eşim de her gün değil ama bazen yemekten sonra uyur ben böyle yapıyorum. Bazen 2 saat kadar dokunmuyorum çok yoruluyor uyusun diye ama eninde sonunda uyandırıyorum yani.
Hatta bazen de ben uyurum işte çok yorulduğum günler akşam 8 sabah 8 arası uyuduğum bile olmuştur:)

Son düzenleme:
Peki eşimin günü böyle sen ne yapıyorsun

Zira sohbet edelim deyince edilmez ki

Konu konuyu açar sohbet olur

En basiti eşim gelmeden bir film izle kapıdan girdiği andan itibaren Adama da heyecanını katarak anlat

Bir başka gün filmi izlemeden Özetle birlikte izleyecek ambiyans yarat

Adama yeni ufuklar aç

Kırk yılda bir gördüğüm arkadaşımla konuşmak değişiktir sabaha kadar otururum ama eşim her gün sabah çamaşır yıkadım öğlen evi süpürdün Sana şu yemeği yaptım biraz da parkta dolaştım minvalli bir şeyler anlatıyorsa değişik gelmez uyku daha tatlı gelir

Siz çalışmıyorsunuz galiba ve tüm enerjinizi eşinizle harcamak istiyorsunuz. ise girin problemleriniz duzelir sizin de analatacak bir seyleriniz olur siz de yorulursunuz . Is yoksa kurslar vs birwz daha farklı insanlarla vakit geçirin. Kocanız yoruluyor sadece dinlenmek istiyor . Burcu boğa mi eşinizin.

ozaman tavla oynayın.
film bulun seyredin.
bugun neyaptın diyip
polis oldugu için binlerce suçlunun olaylarını anlatmasını için konular açın.
yani sizde birşey yapın ondan beklemeyin.
üstelik dışarda vakit geçirmek güzel degil mi?
termos da çay içip çimende oturmanın nesi garip
eşiniz uykucu ise sizde kolaycısınız o yapsın o ilgilensin o konuşsun.
evlilik tek başına gidiyor zannediyorsunuz

Öyle düşünme. Benim eşim de mesela uykuyu sevmez ama onda da evde duramama huyu var. Ben hiç benimle evde bişey yapmak istemiyo mu acaba diye düşünmedim düşünmem. Açık hava seviyor, çıkmak istiyor. Bazen tek gönderiyorum bazen arkadaşlarıyla çıkıyo ama genelde beraber çıkarız. Sen de evde olduğu zamanlarda bırak dinlensin. Ara sıra sıkıldım ya gel çay yaptım içelim deyip sen çağır. Erkekleri bir şeylere zorlamak lazım.

hiç yabancı gelmedi bana bu konu

neredeyse tüm evli arkadaşlarımdan duyuyorum bunu

öyle filmlerdeki gibi olmuyomuş hiç :)

mecburi haller dışında ayrı takılıyo genelde çiftler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…