Sanmıyorum...Hepinize iyi geceler öncelikle ... Kendimi çok mutsuz hissediyorum hemde çok mutsuz ... Bi günlüğe yazıp rahatlamak gibi düşünüyorum burayı , yoksa kimsenin kimseye bı çare olamayacağını biliyorum ... Hepimiz biliyoruz ... Bundan 4 yıl önce eşimle tesadüfen tanıştık ... Onunla tanışmadan evlilik fikri aklımın ucunda dahi yoktu ... Onunla tanıştım ,sevdim ... Ama en çok sevildiğimi hissettim .. Öyle hissettirdi ... Biran önce evlenip mutlu olmak istedim ... Yani birini seversin evlenirsin mutlu olursun dimi ? Hep böyle düşünüyordum ... Bana evlenme teklifi etti kabul ettim ... Çok zorlu günler atlattık ailelerimizi ikna etmek için çok uğraştık .. Sonunda evlendik... Belli zorlukların ardından şu an da kendi evimizdeyiz yaklaşık 2 yıldır ... Peki noldu şimdi ??? Seviyor muyum ?? Çok seviyorum ... O beni seviyor mu ?? Seviyor ( Yani öyle hissediyorum) Sonuç ?? Mutsuzum ... Aramızda en başından beri hep saygı vardır .. Bana güvenir ben ona guvenirim .. Beni kisitlamaz ne istersem yapar kısaca .. Sorun şu ki .. Ben evliliği hiç böyle hayal etmiyordum ... Sonuçta sevgiliyken görüşemiyoruz dini şimdi aynı evin içindeyiz mutlu olmamiz lazım dimi ... Tabiki her günüm rüya gibi geçmeyecek bunu biliyorum ama neden herşey bu kadar sıkıci olmak zorunda ... Ben onunla karı koca olmanın yanı sıra çok iyi anlaşan arkadaşlar gibi olmak istiyorum .. Kahvemizi alalım çıkalım balkona saatlerce sohbet edelim isterdim .. Yani öyle hayal ederdim... Dün eşimle dışarı çıktık alışveriş falan eve geldik sonra uyuduk... Bugün de dışarı cikmayalim ise gidiyorsun evimizde olalım dedim ... Saat 4 de işten geldi yemek yedi ve uyudu .. İnanabiliyor musunuz saat 6 dan beri uyuyor ve hala uyanmadi ... Ve bu bugün olan birşey değil sürekli böyle .. Yani bizim vakit geçirmemiz için ya dışarı çıkmamız lazım yada eve misafir gelmesi lazım .. Onun dışında evde ikimiz hiç birşey yapmıyoruz ... Sabaha kadar da uyuyacak biliyorum ... Sabah da gayet zinde bir şekilde hiç birşey olmamış gibi beni öpüp ise gidecek ... 12 SAAT .. Evet tam 12 saat uyuyor eğer dışarı çıkmazsak.. Ben bu gece oturdum , düşündüm ve su sonuca vardım .. Bu adam in bı sağlık sorunu yok uyku ile alakalı. . Çünkü arkadaşları falan varken sabahlara kadar oturup sohbet edebilen bı insan .. Maç olduğun da saat kaç olursa olsun özetine kadar izleyen bı insan . Komiser aradığında saat kaç olursa olsun göreve gidebilen bı insan. . O zaman sorun bende .. Kocam benimle birşeyler yapmaktan hoşlanmıyor yada beni sıkıcı bukuyor.. Benim aklıma başka birşey gelmedi .. Yarın bunu kendisine adam akıllı soracağım ... Kusura bakmayın uzun oldu. . İyi geceler
Ama dediğim gibi koşullar değişirse uyku falan aklına gelmiyor ...Sanmıyorum...
Yanılıyorsun...
Kocan seni sıkıcı falan bulmuyor yahut seninle hoşlanmıyor diye değil..
Adam uykuyu seviyor..
Adam gün içinde işte yoruluyor...
Adamın karakteri bu...
Ben bu saatte birşey yemek , icmem .. Cevap bu. . Tamam sohbet edelim diyorum .. Benim anlatacak birşeyim yok sen anlatirsan dinlerim diyoOrtak hobiler filan edinseniz. Ya da bir süre yani kendisi alışana kadar bu beklentinizi dile getirseniz. "Uyumadan bir kahve içelim." gibi.
Canım benim...Ama dediğim gibi koşullar değişirse uyku falan aklına gelmiyor ...
Şu kendinden güdümlü olmayan erkek modeli de ayrı bir zor. Hep bir motive isteği. Eğer değeceğini düşünüyorsanız anlatın madem. Dinledikçe cevap vereceği durumlar olacaktir muhtemelen.Ben bu saatte birşey yemek , icmem .. Cevap bu. . Tamam sohbet edelim diyorum .. Benim anlatacak birşeyim yok sen anlatirsan dinlerim diyo
Ama bende onunla vakit geçirmek istiyorum .. Her hangi bı AVM ye gitmek dışında yada sahilde gezmek dışında .. Kendi evimizde vakit geçirmek istiyorum .. Sonuçta ilgilenmem gereken bir çocuğum yok ( keşke olsa ama yok napalim ) ailem çok uzaklarda .. Ondan başka kimsem yok ..Canım benim...
Sen sürekli yanındasın zaten...
Diğer koşullar ise arada sırada olan şeyler...
Arada sırada olunca zamanı var adamın.
Sürekli olanların arasına sevdiği uykusunu koyuyor...
Ama bende onunla vakit geçirmek istiyorum .. Her hangi bı AVM ye gitmek dışında yada sahilde gezmek dışında .. Kendi evimizde vakit geçirmek istiyorum .. Sonuçta ilgilenmem gereken bir çocuğum yok ( keşke olsa ama yok napalim ) ailem çok uzaklarda .. Ondan başka kimsem yok ..
Olmuyor ki çocuk ... Tedavi görüyorum ama hiç olacak gibi değil ...Aslinda direk bakinca ne alaka olacaksin ama cocuk yap cocuk
Bütün bu problemleri alip götürür, gününü o kadar cok doldurur ki esler birbirini özler.
Tabi güzel bir evliligin üzerine yapilmali, esin ilgisizse onu daha da itecekse yapmayin.
Ama caniniz sikiliyorsa zamani anlamlandirmanin en iyi yolu.
Bizde bu durum süpriz yasandi, o gün bu gün yalniz kalamiyoruz.
Sarilsak dört kisi birden sariliyoruz.
Ama uyku kismi sikintili ya, biz cok az uyuruz, yapilacak o kadar cok sey var ki uykuyla harap edilemez aslinda.
Ama bazi insanlarin tercihi bu yönde olabiliyor.
Kari koca uyuyanlar da var.
Ay o uyurken spora cikabilirsin, kitap okuyabilirsin.
Olmadi yataga gidip onu gidiklayabilirsin.
Uyuma yeaaa benlen ilgileeen diyebilirsin.
Canim balik ekmek cikti hadi cikalim diyebilirsiin..
Olmuyor ki çocuk ... Tedavi görüyorum ama hiç olacak gibi değil ...
Eşiniz böyle uyuduğunda gidip yanına yatın sarılın öpün uyandırın. Benim eşim de her gün değil ama bazen yemekten sonra uyur ben böyle yapıyorum. Bazen 2 saat kadar dokunmuyorum çok yoruluyor uyusun diye ama eninde sonunda uyandırıyorum yani.Hepinize iyi geceler öncelikle ... Kendimi çok mutsuz hissediyorum hemde çok mutsuz ... Bi günlüğe yazıp rahatlamak gibi düşünüyorum burayı , yoksa kimsenin kimseye bı çare olamayacağını biliyorum ... Hepimiz biliyoruz ... Bundan 4 yıl önce eşimle tesadüfen tanıştık ... Onunla tanışmadan evlilik fikri aklımın ucunda dahi yoktu ... Onunla tanıştım ,sevdim ... Ama en çok sevildiğimi hissettim .. Öyle hissettirdi ... Biran önce evlenip mutlu olmak istedim ... Yani birini seversin evlenirsin mutlu olursun dimi ? Hep böyle düşünüyordum ... Bana evlenme teklifi etti kabul ettim ... Çok zorlu günler atlattık ailelerimizi ikna etmek için çok uğraştık .. Sonunda evlendik... Belli zorlukların ardından şu an da kendi evimizdeyiz yaklaşık 2 yıldır ... Peki noldu şimdi ??? Seviyor muyum ?? Çok seviyorum ... O beni seviyor mu ?? Seviyor ( Yani öyle hissediyorum) Sonuç ?? Mutsuzum ... Aramızda en başından beri hep saygı vardır .. Bana güvenir ben ona guvenirim .. Beni kisitlamaz ne istersem yapar kısaca .. Sorun şu ki .. Ben evliliği hiç böyle hayal etmiyordum ... Sonuçta sevgiliyken görüşemiyoruz dini şimdi aynı evin içindeyiz mutlu olmamiz lazım dimi ... Tabiki her günüm rüya gibi geçmeyecek bunu biliyorum ama neden herşey bu kadar sıkıci olmak zorunda ... Ben onunla karı koca olmanın yanı sıra çok iyi anlaşan arkadaşlar gibi olmak istiyorum .. Kahvemizi alalım çıkalım balkona saatlerce sohbet edelim isterdim .. Yani öyle hayal ederdim... Dün eşimle dışarı çıktık alışveriş falan eve geldik sonra uyuduk... Bugün de dışarı cikmayalim ise gidiyorsun evimizde olalım dedim ... Saat 4 de işten geldi yemek yedi ve uyudu .. İnanabiliyor musunuz saat 6 dan beri uyuyor ve hala uyanmadi ... Ve bu bugün olan birşey değil sürekli böyle .. Yani bizim vakit geçirmemiz için ya dışarı çıkmamız lazım yada eve misafir gelmesi lazım .. Onun dışında evde ikimiz hiç birşey yapmıyoruz ... Sabaha kadar da uyuyacak biliyorum ... Sabah da gayet zinde bir şekilde hiç birşey olmamış gibi beni öpüp ise gidecek ... 12 SAAT .. Evet tam 12 saat uyuyor eğer dışarı çıkmazsak.. Ben bu gece oturdum , düşündüm ve su sonuca vardım .. Bu adam in bı sağlık sorunu yok uyku ile alakalı. . Çünkü arkadaşları falan varken sabahlara kadar oturup sohbet edebilen bı insan .. Maç olduğun da saat kaç olursa olsun özetine kadar izleyen bı insan . Komiser aradığında saat kaç olursa olsun göreve gidebilen bı insan. . O zaman sorun bende .. Kocam benimle birşeyler yapmaktan hoşlanmıyor yada beni sıkıcı bukuyor.. Benim aklıma başka birşey gelmedi .. Yarın bunu kendisine adam akıllı soracağım ... Kusura bakmayın uzun oldu. . İyi geceler
ozaman tavla oynayın.Ama bende onunla vakit geçirmek istiyorum .. Her hangi bı AVM ye gitmek dışında yada sahilde gezmek dışında .. Kendi evimizde vakit geçirmek istiyorum .. Sonuçta ilgilenmem gereken bir çocuğum yok ( keşke olsa ama yok napalim ) ailem çok uzaklarda .. Ondan başka kimsem yok ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?