Sizce evlilik mutlu son mu ??

Olmuyor ki çocuk ... Tedavi görüyorum ama hiç olacak gibi değil ...
Benim eşimde egmde memur ve evlenip direk gurbete gelin gittim ve 6 yıl çocuğun olmadı esimde yoğun çalışıp gelince ancak uyurdu bende senin gibi sıkılırdım...
Ne kadar etkinlik yapsamda kurslar filan yine sıkılıyordum birde tedavi süreci ve stresi ona bile useniyordu adam ya...

Canım kendini ona endeksleme tedavini aksatma ve bol bol dua et sakın stres yapma en büyük düşman stres...
Herşey InşAllah gönlünce olur...

ah canım benım
ben 12 yıllık velıyım ve aynı senın anlattıgın gibi yiz bizde ,

ben sordum ve bana verdiği cvp şu oldu
sen,nle evimizde mutluyum huzurluyum ve keyfini çıkarıyorum , yanında olmak bana huzur veriyor
onun içinde uyuyorum , ama birşey yapmak istiyorsan uyandır yapmazsam ozaman benımle kavga et oldu ,
gerçektende öyle yattıgı yerden uyandır benı neden uyandırdın demez,

o yuzden bende kasmaz oldum ,

İşleri stresli gerçekten. Uyumak istemesine ben şaşırmadım. Bizim evde tavla var. Mısır, çay, tavla üçlüsünü severiz. Ben evlendikten sonra öğrendim tavlayı ve geçenlerde 5-3 yendim. Çok keyifliydi onun delirmesi hırs yapması. Gidip kendim satın aldım ve bana öğretsene dedim durdum. Ona kalsa ne alırdı ne aklına gelirdi. Ps var. Bende oynamayı öğrendim. Karşılıklı futbol maçları yaparız ve artık denk takımlarda bile yenmeye başladım. İnanılmaz hırs yapıyor ben yenince ve sürekli oynamak istiyor :) Başka meşhur savaş oyunları var. Şimdi onları öğrenmeye çalışıyorum. Dart var evde duvarda durur. Arada atarız bulaşığına, çamaşırına falan. Eğlenceli oluyor. Yapboz var bin parçalık. Zaman alıyor epey. Yaparken derin derin sohbet ederiz. Telefonda PUBG diye bir oyun var. Eşim çok oynardı gıcık olurdum. Bende indirip öğrenince baktım çok keyifliymiş gerçekten. Savaş oyunu yani. Beraber takım olup kalan 88 kişiyi vuruyoruz. Bazen biz vuruluyoruz oyun hakkında kritikler yapıyoruz. Kuşumuz var. Onunla oynuyoruz. Ayda bir nargile keyfimiz var. Gidip saatlerce liseliler gibi takılır sohbet ederiz. Ben derdim hadi gidelim diye genelde. Biraz kilo aldım diye dırdır ettim. İki üç akşamda bir yürüyüşe çıkıyoruz. Zaman geçip gidiyor. Bıraksam benimkide pubg oyununu erkek arkadaşlarıyla oynar ve bir oyun en az 20 dakika sürüyor. Nargileye arkadaşlarıyla gidecek. Ps maçlarını kendisi yapacak. Ben kendim dahil oluyorum hadi diye. Sonra baktı ki eşim benle yaparken de keyif alıyor. Sonra kendisi hadi oynayalım demeye başladı. Arkadaşlarına benimle oyun oynadığını söyleyince şaşırıyorlarmış. Benimki araba yarışı bile oynamaz demiş birkaç arkadaşı eşleri için. Biraz kafa dengi olmak lazım. Sizinle yapabileceği aktivite olmazsa sıkılması normal. Ben bütçemize göre gezi planı yapıyorum. Soruyorum eğer uygunsa gideriz. Sabah işten geleceği zaman oldukça sade bir kahvaltı ve termosla çay hazırlarım. Girer girmez derim ki hadi pikniğe gidelim. O gözlerimdeki hevesi görünce kıramıyor :) her seferinde iyi ki geldik içim açıldı der. Ama eve gelince akşama kadar uyumasına da müsade ediyorum. Hakkıdır yani. Sabaha kadar uyumadan çalışıyorlar. Vücuttan ziyade beyin yorgunluğu oluyor. Biraz da böyle dene. Ben eşim için boyu uzamış bir çocuk diyorum. Gerçekten çocuk ruhlu. Ki kırk küsür yaşındaki abim bile oyun oynamayı sever. Biz eşimle film izlemeyi beceremeyiz. Sevdiğimiz tarzlar tamamen farklı. Ben polisiye, bilim kurgu, fantastik filmler severim ama eşimin ne sevdiğini daha çözemedim. İzlemekten keyif aldığım bir filme saçma der durur beni gıcık eder. O yüzden o çalışırken tek başıma izlerim genelde. Onun seçtiği filmde ben sıkılıyorum. Benim seçtiğim filmde o sıkılır. Eşini tabi en iyi sen tanırsın. Onun ilgi alanlarına yönel biraz. Bana da öğretsene, bende merak ediyorum vs deyin biraz. Benim şimdiki hedefim bisiklet :) alıp beraber gezmeyi istiyorum. Bakalım ne zaman olacak:))

Sevgiliyken kesinlikle böyle değildi işte .. Az görüşüyorduk eşim polis okulundaydi o zaman .. Otururduk bı cafe ye saatlerce sohbet ederdik .. Kaç kere sohbet e daldık okula geç kalmışlığı vardır

H
Elal olsun valla size..

Kendine iki samimi arkadaş bulma zamanın gelmiş. İki lakırtı bi dedikodu işi görür. Sıkılmışsın sadece . Korkma ger evlilik genel olarak böyle .adam çalışıyor haliyle yoruluyor. Ayrıca uyumak için evleniyorlar bu erkekler. Bence gez dolaş çevre edin farklı şeyler yap.

Meslek arkasına sığınıyorlar az üstüne gidince ama bir arkadaş var evliliğine bakıyorum. Meslek aynı, yoğunluk aynı, üstüne ekstra çocukları var onun verdiği yorgunluk apayridir.

Ya arkadaş her günleri dolu dolu mu geçer?
Dışarda evde farketmez.
Evde kelime oyunu falan oynuyorlar.
Film, dizi keyfi yapıyorlar.

Bu iş biraz çabaya bakıyor.
Karısına sorsan zorla yapıyor be dirdirim yüzünden dese de olsun hiç değilse çabalıyor.

Bilmiyorum adamların içine dede kaçmış diyorum ben.
Benimkinin poposunun izi kanepede çıktı.
Şaka değil bildiginiz çıktı.
Dokunmasam hep öyle yatar.
Sadece wc ve yemek için kalkar.

Eğer eşiniz size uyum sağlayacak biriyse yine şanslisiniz.
Termos hazirlayin hadi parka gidiyoruz çaya diye, kelime oyunu oynayın siz de ne bileyim.

Ama anlıyorum gerçekten sıkıcı oluyor böyle evli ama tek başına duygusunu bilirim. .

Vay bee!
Size helal olsun.
Eşim defalarca hadi birlikte maça gidelim demiştir hep bir şekilde erteledim 6 yıldır gitmedim.
Kızlar geliyor hep üstlerine forma görsen nasıl egleniyorlar.
Ben seni bir kere ikna edemedim der hep.

Utandım şimdi valla..
Ne hatunlar var..

Herşeyi karşı taraftan bekleyerek bu acabalardan kurtulamazsınız. Hiç bir şeyi önce eşim yapsın demiyorum , cinsellikte dahil buna . Yukarıda bi arkadaşın dediği gibi , adanın huyu bu uyumayı seviyor . Kuruntu yapiyosunuz ve bu konuya takıldığınız içinde kendinizi dolduruyosunuz bence . Gidin yanına uyandırın seni özledim deyin ne bileyim öpüşün koklasın, gidişatı değiştirmek için birazda siz biseyler yapın

Siz artık bir ailesiniz ve sizin yanınızda rahat ki rahat davranıyor. Eşim de böyleydi ilk evlendiğimizde, ben de bocaladım ama zaman içinde bir uyum yakalayacaksınız.
Anladığım kadarıyla eşiniz emniyette çalışıyor, doğru ise işi zaten çok zor.
Dinlenme saatini çok görmeyin bence eşinize. Birlikte vakit geçirmek istediğinizde de evde film seyredin, dizi seyredin. Sen anlat ben dinlerim diyorsa son okuduğunuz kitabı anlatarak muhabbet açın.
Şu AVM yerine de yaşadığınız şehrin tarihi yerlerini gezin Allah aşkına. AVM’den sonra muhabbet olmaz tabii, içi boş bir şey AVM. Gezeceğiniz tarihi yerler, müzelerin içi dolu dolu, ister istemez muhabbet olur.

Bence en azından bir kere git :)
Eşinin o heyecanını paylaşmak ikinize de iyi gelir.

Sizi düşüncelerinizde haklı buluyorum Bence de eşinizle balkonda çay içip konuşabilmelisiniz 12 saat uyku da fazla yani ama üzülmeyin bu durumu siz düzeltebilirsiniz Mesela yemekte o gün olan bir olayı anlatın veya tanıdıklarınızın başına gelen olayları anlatın Eskilerden bir şeyler anlatın yani öncelikle sohbet edebilin yanınızda eş dost yokken de

Şu bahsettiğiniz meşhur savaş oyunu eşimin elinden düşmüyor .. Geçen indirdim oynayamadim ... PS e gelince .. Evde var ama ben maç tan gerçekten nefret ediyorum GTA falan oynuyorum genelde .. Haklısınız galiba .. Benim sorunum kendimle bence .. Mutlu olmayı hep karşı taraftan bekliyorum .. kendim için birşey yaptığım yok

O meşhur savaş oyununu tam anlamıyla öğrenip, tek başıma birinci olmak aylarımı aldı :) eşinden yardım iste işte. Bu bir fırsat olur. Bende o kadar gıcık olurdum ki benle ilgilen bırak oyunu diye. Şimdi gelir hadi oyuna gir oynayalım der kendiliğinden.
Ben fanatik bir babanın kızı olarak futboldan nefret ederek büyüdüm. Ama biraz çabala. Seversin bence. Ben birkaç ayda gol atacak seviyeye geldim. Artık yeniyorum bile. Geceleri yalnızken gizli gizli açıp kendimi geliştirdim:) Napayım eşim bunları seviyor. Ya küsüp oturacağım ya da onun sevdiği şeylerden bende zevk almaya bakacağım dedim kendi kendime. Öyle olunca eşimin bana karşı ilgisi başka şuan. Arkadaşları çağırdığında nadir gider. Benimle vakit geçirmeyi tercih eder. Çünkü ona uyabiliyorum. Öyle olunca o da benim dünyama girmeye başladı. Örgülerimi merak eder. Benim ilgi alanlarım hakkında sohbet edebilmek için araştırmalar yapar. Biraz çaba lazım sadece. Gerisi kendiliğinden geliyor :)

Haha tam aynı şeyi yazıodum.
Çocuk yapın çocuk diye :)
Bak ozaman böyle şeyler düşünmeye fırsat kalcakmı :)

12 saat uyumasını normal bulanlara şaşırdım. Şimdi istisnalar dışında günde 4-5 saat uyuyan biri için az deriz normali şudur deriz eee 12 saat de çok yani. Onun dışında eşini sevdiği şeyleri yapmaya çalışan hatta bunun için günlerini aylarını verenlere de şaşırdım. Siz kendi sevdiğiniz bir şeyi yapsaydınız uzman olmustuniz şimdi sizin hiç mi hobiniz yok? Eşiniz sizin sevdiği şeyi yapsın da vakit geçirin madem. Yani bu verilen akıl biraz garip geldi. Yok baya garip geldi.

Evliligi daha iyi anlayabilmek icin 20 seneyi devirmis ciftleere bakiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…