- 14 Ekim 2010
- 2.607
- 2.843
- 133
Benim eşimde egmde memur ve evlenip direk gurbete gelin gittim ve 6 yıl çocuğun olmadı esimde yoğun çalışıp gelince ancak uyurdu bende senin gibi sıkılırdım...Olmuyor ki çocuk ... Tedavi görüyorum ama hiç olacak gibi değil ...
Hepinize iyi geceler öncelikle ... Kendimi çok mutsuz hissediyorum hemde çok mutsuz ... Bi günlüğe yazıp rahatlamak gibi düşünüyorum burayı , yoksa kimsenin kimseye bı çare olamayacağını biliyorum ... Hepimiz biliyoruz ... Bundan 4 yıl önce eşimle tesadüfen tanıştık ... Onunla tanışmadan evlilik fikri aklımın ucunda dahi yoktu ... Onunla tanıştım ,sevdim ... Ama en çok sevildiğimi hissettim .. Öyle hissettirdi ... Biran önce evlenip mutlu olmak istedim ... Yani birini seversin evlenirsin mutlu olursun dimi ? Hep böyle düşünüyordum ... Bana evlenme teklifi etti kabul ettim ... Çok zorlu günler atlattık ailelerimizi ikna etmek için çok uğraştık .. Sonunda evlendik... Belli zorlukların ardından şu an da kendi evimizdeyiz yaklaşık 2 yıldır ... Peki noldu şimdi ??? Seviyor muyum ?? Çok seviyorum ... O beni seviyor mu ?? Seviyor ( Yani öyle hissediyorum) Sonuç ?? Mutsuzum ... Aramızda en başından beri hep saygı vardır .. Bana güvenir ben ona guvenirim .. Beni kisitlamaz ne istersem yapar kısaca .. Sorun şu ki .. Ben evliliği hiç böyle hayal etmiyordum ... Sonuçta sevgiliyken görüşemiyoruz dini şimdi aynı evin içindeyiz mutlu olmamiz lazım dimi ... Tabiki her günüm rüya gibi geçmeyecek bunu biliyorum ama neden herşey bu kadar sıkıci olmak zorunda ... Ben onunla karı koca olmanın yanı sıra çok iyi anlaşan arkadaşlar gibi olmak istiyorum .. Kahvemizi alalım çıkalım balkona saatlerce sohbet edelim isterdim .. Yani öyle hayal ederdim... Dün eşimle dışarı çıktık alışveriş falan eve geldik sonra uyuduk... Bugün de dışarı cikmayalim ise gidiyorsun evimizde olalım dedim ... Saat 4 de işten geldi yemek yedi ve uyudu .. İnanabiliyor musunuz saat 6 dan beri uyuyor ve hala uyanmadi ... Ve bu bugün olan birşey değil sürekli böyle .. Yani bizim vakit geçirmemiz için ya dışarı çıkmamız lazım yada eve misafir gelmesi lazım .. Onun dışında evde ikimiz hiç birşey yapmıyoruz ... Sabaha kadar da uyuyacak biliyorum ... Sabah da gayet zinde bir şekilde hiç birşey olmamış gibi beni öpüp ise gidecek ... 12 SAAT .. Evet tam 12 saat uyuyor eğer dışarı çıkmazsak.. Ben bu gece oturdum , düşündüm ve su sonuca vardım .. Bu adam in bı sağlık sorunu yok uyku ile alakalı. . Çünkü arkadaşları falan varken sabahlara kadar oturup sohbet edebilen bı insan .. Maç olduğun da saat kaç olursa olsun özetine kadar izleyen bı insan . Komiser aradığında saat kaç olursa olsun göreve gidebilen bı insan. . O zaman sorun bende .. Kocam benimle birşeyler yapmaktan hoşlanmıyor yada beni sıkıcı bukuyor.. Benim aklıma başka birşey gelmedi .. Yarın bunu kendisine adam akıllı soracağım ... Kusura bakmayın uzun oldu. . İyi geceler
Sevgiliyken kesinlikle böyle değildi işte .. Az görüşüyorduk eşim polis okulundaydi o zaman .. Otururduk bı cafe ye saatlerce sohbet ederdik .. Kaç kere sohbet e daldık okula geç kalmışlığı vardırevlenmeden önce nasıldınız peki?
yani tamam, sevgiliyken birbirinizi çok sevdiğinizi söylemişsiniz ama sevgi her zaman muhabbet getirmiyor. belki kişilik özelliği, belki kimyanın o konuda tam tutmaması, belki de başka bir şey. bazı ilişkiler böyle sessiz sakin oluyor.
arkadaşımın bir ilişkisi vardı, pek mutluydular. birbirlerini de seviyorlardı. ama 1,5 senenin sonunda "artık paylaşacak bir şeyimiz, konuşacak bir konumuz kalmadı" diyerek ayrıldılar.
sizde de bu olabilir. eğer sevgiliyken fazla ilerlemeyen bir muhabbetiniz varsa, 3 günü art arda beraber geçirdiğinizde artık bunalıyorduysanız şimdi bir anda en yakın arkadaş olmayı beklemek biraz hayalperest olacaktır :/
uyku konusunda da diyeceğim bir şey yok. açıkçası biz uykuya bu kadar düşkün insanlar olmadığımız için anlamıyoruz :) benim de öyle bir sevgilim vardı, gerçekten kötü hissederdim. ama bu adamın elinde olan bir durum değil.
Elal olsun valla size..İşleri stresli gerçekten. Uyumak istemesine ben şaşırmadım. Bizim evde tavla var. Mısır, çay, tavla üçlüsünü severiz. Ben evlendikten sonra öğrendim tavlayı ve geçenlerde 5-3 yendim. Çok keyifliydi onun delirmesi hırs yapması. Gidip kendim satın aldım ve bana öğretsene dedim durdum. Ona kalsa ne alırdı ne aklına gelirdi. Ps var. Bende oynamayı öğrendim. Karşılıklı futbol maçları yaparız ve artık denk takımlarda bile yenmeye başladım. İnanılmaz hırs yapıyor ben yenince ve sürekli oynamak istiyor :) Başka meşhur savaş oyunları var. Şimdi onları öğrenmeye çalışıyorum. Dart var evde duvarda durur. Arada atarız bulaşığına, çamaşırına falan. Eğlenceli oluyor. Yapboz var bin parçalık. Zaman alıyor epey. Yaparken derin derin sohbet ederiz. Telefonda PUBG diye bir oyun var. Eşim çok oynardı gıcık olurdum. Bende indirip öğrenince baktım çok keyifliymiş gerçekten. Savaş oyunu yani. Beraber takım olup kalan 88 kişiyi vuruyoruz. Bazen biz vuruluyoruz oyun hakkında kritikler yapıyoruz. Kuşumuz var. Onunla oynuyoruz. Ayda bir nargile keyfimiz var. Gidip saatlerce liseliler gibi takılır sohbet ederiz. Ben derdim hadi gidelim diye genelde. Biraz kilo aldım diye dırdır ettim. İki üç akşamda bir yürüyüşe çıkıyoruz. Zaman geçip gidiyor. Bıraksam benimkide pubg oyununu erkek arkadaşlarıyla oynar ve bir oyun en az 20 dakika sürüyor. Nargileye arkadaşlarıyla gidecek. Ps maçlarını kendisi yapacak. Ben kendim dahil oluyorum hadi diye. Sonra baktı ki eşim benle yaparken de keyif alıyor. Sonra kendisi hadi oynayalım demeye başladı. Arkadaşlarına benimle oyun oynadığını söyleyince şaşırıyorlarmış. Benimki araba yarışı bile oynamaz demiş birkaç arkadaşı eşleri için. Biraz kafa dengi olmak lazım. Sizinle yapabileceği aktivite olmazsa sıkılması normal. Ben bütçemize göre gezi planı yapıyorum. Soruyorum eğer uygunsa gideriz. Sabah işten geleceği zaman oldukça sade bir kahvaltı ve termosla çay hazırlarım. Girer girmez derim ki hadi pikniğe gidelim. O gözlerimdeki hevesi görünce kıramıyor :) her seferinde iyi ki geldik içim açıldı der. Ama eve gelince akşama kadar uyumasına da müsade ediyorum. Hakkıdır yani. Sabaha kadar uyumadan çalışıyorlar. Vücuttan ziyade beyin yorgunluğu oluyor. Biraz da böyle dene. Ben eşim için boyu uzamış bir çocuk diyorum. Gerçekten çocuk ruhlu. Ki kırk küsür yaşındaki abim bile oyun oynamayı sever. Biz eşimle film izlemeyi beceremeyiz. Sevdiğimiz tarzlar tamamen farklı. Ben polisiye, bilim kurgu, fantastik filmler severim ama eşimin ne sevdiğini daha çözemedim. İzlemekten keyif aldığım bir filme saçma der durur beni gıcık eder. O yüzden o çalışırken tek başıma izlerim genelde. Onun seçtiği filmde ben sıkılıyorum. Benim seçtiğim filmde o sıkılır. Eşini tabi en iyi sen tanırsın. Onun ilgi alanlarına yönel biraz. Bana da öğretsene, bende merak ediyorum vs deyin biraz. Benim şimdiki hedefim bisiklet :) alıp beraber gezmeyi istiyorum. Bakalım ne zaman olacak:))
Rahatlıkları insanı çıldırttırKeyfine düşkün , miskin son dakkaya kadar plan yapmaz, uykucu , cansız oluyorlar .
İşleri stresli gerçekten. Uyumak istemesine ben şaşırmadım. Bizim evde tavla var. Mısır, çay, tavla üçlüsünü severiz. Ben evlendikten sonra öğrendim tavlayı ve geçenlerde 5-3 yendim. Çok keyifliydi onun delirmesi hırs yapması. Gidip kendim satın aldım ve bana öğretsene dedim durdum. Ona kalsa ne alırdı ne aklına gelirdi. Ps var. Bende oynamayı öğrendim. Karşılıklı futbol maçları yaparız ve artık denk takımlarda bile yenmeye başladım. İnanılmaz hırs yapıyor ben yenince ve sürekli oynamak istiyor :) Başka meşhur savaş oyunları var. Şimdi onları öğrenmeye çalışıyorum. Dart var evde duvarda durur. Arada atarız bulaşığına, çamaşırına falan. Eğlenceli oluyor. Yapboz var bin parçalık. Zaman alıyor epey. Yaparken derin derin sohbet ederiz. Telefonda PUBG diye bir oyun var. Eşim çok oynardı gıcık olurdum. Bende indirip öğrenince baktım çok keyifliymiş gerçekten. Savaş oyunu yani. Beraber takım olup kalan 88 kişiyi vuruyoruz. Bazen biz vuruluyoruz oyun hakkında kritikler yapıyoruz. Kuşumuz var. Onunla oynuyoruz. Ayda bir nargile keyfimiz var. Gidip saatlerce liseliler gibi takılır sohbet ederiz. Ben derdim hadi gidelim diye genelde. Biraz kilo aldım diye dırdır ettim. İki üç akşamda bir yürüyüşe çıkıyoruz. Zaman geçip gidiyor. Bıraksam benimkide pubg oyununu erkek arkadaşlarıyla oynar ve bir oyun en az 20 dakika sürüyor. Nargileye arkadaşlarıyla gidecek. Ps maçlarını kendisi yapacak. Ben kendim dahil oluyorum hadi diye. Sonra baktı ki eşim benle yaparken de keyif alıyor. Sonra kendisi hadi oynayalım demeye başladı. Arkadaşlarına benimle oyun oynadığını söyleyince şaşırıyorlarmış. Benimki araba yarışı bile oynamaz demiş birkaç arkadaşı eşleri için. Biraz kafa dengi olmak lazım. Sizinle yapabileceği aktivite olmazsa sıkılması normal. Ben bütçemize göre gezi planı yapıyorum. Soruyorum eğer uygunsa gideriz. Sabah işten geleceği zaman oldukça sade bir kahvaltı ve termosla çay hazırlarım. Girer girmez derim ki hadi pikniğe gidelim. O gözlerimdeki hevesi görünce kıramıyor :) her seferinde iyi ki geldik içim açıldı der. Ama eve gelince akşama kadar uyumasına da müsade ediyorum. Hakkıdır yani. Sabaha kadar uyumadan çalışıyorlar. Vücuttan ziyade beyin yorgunluğu oluyor. Biraz da böyle dene. Ben eşim için boyu uzamış bir çocuk diyorum. Gerçekten çocuk ruhlu. Ki kırk küsür yaşındaki abim bile oyun oynamayı sever. Biz eşimle film izlemeyi beceremeyiz. Sevdiğimiz tarzlar tamamen farklı. Ben polisiye, bilim kurgu, fantastik filmler severim ama eşimin ne sevdiğini daha çözemedim. İzlemekten keyif aldığım bir filme saçma der durur beni gıcık eder. O yüzden o çalışırken tek başıma izlerim genelde. Onun seçtiği filmde ben sıkılıyorum. Benim seçtiğim filmde o sıkılır. Eşini tabi en iyi sen tanırsın. Onun ilgi alanlarına yönel biraz. Bana da öğretsene, bende merak ediyorum vs deyin biraz. Benim şimdiki hedefim bisiklet :) alıp beraber gezmeyi istiyorum. Bakalım ne zaman olacak:))
Herşeyi karşı taraftan bekleyerek bu acabalardan kurtulamazsınız. Hiç bir şeyi önce eşim yapsın demiyorum , cinsellikte dahil buna . Yukarıda bi arkadaşın dediği gibi , adanın huyu bu uyumayı seviyor . Kuruntu yapiyosunuz ve bu konuya takıldığınız içinde kendinizi dolduruyosunuz bence . Gidin yanına uyandırın seni özledim deyin ne bileyim öpüşün koklasın, gidişatı değiştirmek için birazda siz biseyler yapınHepinize iyi geceler öncelikle ... Kendimi çok mutsuz hissediyorum hemde çok mutsuz ... Bi günlüğe yazıp rahatlamak gibi düşünüyorum burayı , yoksa kimsenin kimseye bı çare olamayacağını biliyorum ... Hepimiz biliyoruz ... Bundan 4 yıl önce eşimle tesadüfen tanıştık ... Onunla tanışmadan evlilik fikri aklımın ucunda dahi yoktu ... Onunla tanıştım ,sevdim ... Ama en çok sevildiğimi hissettim .. Öyle hissettirdi ... Biran önce evlenip mutlu olmak istedim ... Yani birini seversin evlenirsin mutlu olursun dimi ? Hep böyle düşünüyordum ... Bana evlenme teklifi etti kabul ettim ... Çok zorlu günler atlattık ailelerimizi ikna etmek için çok uğraştık .. Sonunda evlendik... Belli zorlukların ardından şu an da kendi evimizdeyiz yaklaşık 2 yıldır ... Peki noldu şimdi ??? Seviyor muyum ?? Çok seviyorum ... O beni seviyor mu ?? Seviyor ( Yani öyle hissediyorum) Sonuç ?? Mutsuzum ... Aramızda en başından beri hep saygı vardır .. Bana güvenir ben ona guvenirim .. Beni kisitlamaz ne istersem yapar kısaca .. Sorun şu ki .. Ben evliliği hiç böyle hayal etmiyordum ... Sonuçta sevgiliyken görüşemiyoruz dini şimdi aynı evin içindeyiz mutlu olmamiz lazım dimi ... Tabiki her günüm rüya gibi geçmeyecek bunu biliyorum ama neden herşey bu kadar sıkıci olmak zorunda ... Ben onunla karı koca olmanın yanı sıra çok iyi anlaşan arkadaşlar gibi olmak istiyorum .. Kahvemizi alalım çıkalım balkona saatlerce sohbet edelim isterdim .. Yani öyle hayal ederdim... Dün eşimle dışarı çıktık alışveriş falan eve geldik sonra uyuduk... Bugün de dışarı cikmayalim ise gidiyorsun evimizde olalım dedim ... Saat 4 de işten geldi yemek yedi ve uyudu .. İnanabiliyor musunuz saat 6 dan beri uyuyor ve hala uyanmadi ... Ve bu bugün olan birşey değil sürekli böyle .. Yani bizim vakit geçirmemiz için ya dışarı çıkmamız lazım yada eve misafir gelmesi lazım .. Onun dışında evde ikimiz hiç birşey yapmıyoruz ... Sabaha kadar da uyuyacak biliyorum ... Sabah da gayet zinde bir şekilde hiç birşey olmamış gibi beni öpüp ise gidecek ... 12 SAAT .. Evet tam 12 saat uyuyor eğer dışarı çıkmazsak.. Ben bu gece oturdum , düşündüm ve su sonuca vardım .. Bu adam in bı sağlık sorunu yok uyku ile alakalı. . Çünkü arkadaşları falan varken sabahlara kadar oturup sohbet edebilen bı insan .. Maç olduğun da saat kaç olursa olsun özetine kadar izleyen bı insan . Komiser aradığında saat kaç olursa olsun göreve gidebilen bı insan. . O zaman sorun bende .. Kocam benimle birşeyler yapmaktan hoşlanmıyor yada beni sıkıcı bukuyor.. Benim aklıma başka birşey gelmedi .. Yarın bunu kendisine adam akıllı soracağım ... Kusura bakmayın uzun oldu. . İyi geceler
Vay bee!
Size helal olsun.
Eşim defalarca hadi birlikte maça gidelim demiştir hep bir şekilde erteledim 6 yıldır gitmedim.
Kızlar geliyor hep üstlerine forma görsen nasıl egleniyorlar.
Ben seni bir kere ikna edemedim der hep.
Utandım şimdi valla..
Ne hatunlar var..
Şu bahsettiğiniz meşhur savaş oyunu eşimin elinden düşmüyor .. Geçen indirdim oynayamadim ... PS e gelince .. Evde var ama ben maç tan gerçekten nefret ediyorum GTA falan oynuyorum genelde .. Haklısınız galiba .. Benim sorunum kendimle bence .. Mutlu olmayı hep karşı taraftan bekliyorum .. kendim için birşey yaptığım yokİşleri stresli gerçekten. Uyumak istemesine ben şaşırmadım. Bizim evde tavla var. Mısır, çay, tavla üçlüsünü severiz. Ben evlendikten sonra öğrendim tavlayı ve geçenlerde 5-3 yendim. Çok keyifliydi onun delirmesi hırs yapması. Gidip kendim satın aldım ve bana öğretsene dedim durdum. Ona kalsa ne alırdı ne aklına gelirdi. Ps var. Bende oynamayı öğrendim. Karşılıklı futbol maçları yaparız ve artık denk takımlarda bile yenmeye başladım. İnanılmaz hırs yapıyor ben yenince ve sürekli oynamak istiyor :) Başka meşhur savaş oyunları var. Şimdi onları öğrenmeye çalışıyorum. Dart var evde duvarda durur. Arada atarız bulaşığına, çamaşırına falan. Eğlenceli oluyor. Yapboz var bin parçalık. Zaman alıyor epey. Yaparken derin derin sohbet ederiz. Telefonda PUBG diye bir oyun var. Eşim çok oynardı gıcık olurdum. Bende indirip öğrenince baktım çok keyifliymiş gerçekten. Savaş oyunu yani. Beraber takım olup kalan 88 kişiyi vuruyoruz. Bazen biz vuruluyoruz oyun hakkında kritikler yapıyoruz. Kuşumuz var. Onunla oynuyoruz. Ayda bir nargile keyfimiz var. Gidip saatlerce liseliler gibi takılır sohbet ederiz. Ben derdim hadi gidelim diye genelde. Biraz kilo aldım diye dırdır ettim. İki üç akşamda bir yürüyüşe çıkıyoruz. Zaman geçip gidiyor. Bıraksam benimkide pubg oyununu erkek arkadaşlarıyla oynar ve bir oyun en az 20 dakika sürüyor. Nargileye arkadaşlarıyla gidecek. Ps maçlarını kendisi yapacak. Ben kendim dahil oluyorum hadi diye. Sonra baktı ki eşim benle yaparken de keyif alıyor. Sonra kendisi hadi oynayalım demeye başladı. Arkadaşlarına benimle oyun oynadığını söyleyince şaşırıyorlarmış. Benimki araba yarışı bile oynamaz demiş birkaç arkadaşı eşleri için. Biraz kafa dengi olmak lazım. Sizinle yapabileceği aktivite olmazsa sıkılması normal. Ben bütçemize göre gezi planı yapıyorum. Soruyorum eğer uygunsa gideriz. Sabah işten geleceği zaman oldukça sade bir kahvaltı ve termosla çay hazırlarım. Girer girmez derim ki hadi pikniğe gidelim. O gözlerimdeki hevesi görünce kıramıyor :) her seferinde iyi ki geldik içim açıldı der. Ama eve gelince akşama kadar uyumasına da müsade ediyorum. Hakkıdır yani. Sabaha kadar uyumadan çalışıyorlar. Vücuttan ziyade beyin yorgunluğu oluyor. Biraz da böyle dene. Ben eşim için boyu uzamış bir çocuk diyorum. Gerçekten çocuk ruhlu. Ki kırk küsür yaşındaki abim bile oyun oynamayı sever. Biz eşimle film izlemeyi beceremeyiz. Sevdiğimiz tarzlar tamamen farklı. Ben polisiye, bilim kurgu, fantastik filmler severim ama eşimin ne sevdiğini daha çözemedim. İzlemekten keyif aldığım bir filme saçma der durur beni gıcık eder. O yüzden o çalışırken tek başıma izlerim genelde. Onun seçtiği filmde ben sıkılıyorum. Benim seçtiğim filmde o sıkılır. Eşini tabi en iyi sen tanırsın. Onun ilgi alanlarına yönel biraz. Bana da öğretsene, bende merak ediyorum vs deyin biraz. Benim şimdiki hedefim bisiklet :) alıp beraber gezmeyi istiyorum. Bakalım ne zaman olacak:))
Şu bahsettiğiniz meşhur savaş oyunu eşimin elinden düşmüyor .. Geçen indirdim oynayamadim ... PS e gelince .. Evde var ama ben maç tan gerçekten nefret ediyorum GTA falan oynuyorum genelde .. Haklısınız galiba .. Benim sorunum kendimle bence .. Mutlu olmayı hep karşı taraftan bekliyorum .. kendim için birşey yaptığım yok
Haha tam aynı şeyi yazıodum.Aslinda direk bakinca ne alaka olacaksin ama cocuk yap cocuk
Bütün bu problemleri alip götürür, gününü o kadar cok doldurur ki esler birbirini özler.
Tabi güzel bir evliligin üzerine yapilmali, esin ilgisizse onu daha da itecekse yapmayin.
Ama caniniz sikiliyorsa zamani anlamlandirmanin en iyi yolu.
Bizde bu durum süpriz yasandi, o gün bu gün yalniz kalamiyoruz.
Sarilsak dört kisi birden sariliyoruz.
Ama uyku kismi sikintili ya, biz cok az uyuruz, yapilacak o kadar cok sey var ki uykuyla harap edilemez aslinda.
Ama bazi insanlarin tercihi bu yönde olabiliyor.
Kari koca uyuyanlar da var.
Ay o uyurken spora cikabilirsin, kitap okuyabilirsin.
Olmadi yataga gidip onu gidiklayabilirsin.
Uyuma yeaaa benlen ilgileeen diyebilirsin.
Canim balik ekmek cikti hadi cikalim diyebilirsiin..
Hepinize iyi geceler öncelikle ... Kendimi çok mutsuz hissediyorum hemde çok mutsuz ... Bi günlüğe yazıp rahatlamak gibi düşünüyorum burayı , yoksa kimsenin kimseye bı çare olamayacağını biliyorum ... Hepimiz biliyoruz ... Bundan 4 yıl önce eşimle tesadüfen tanıştık ... Onunla tanışmadan evlilik fikri aklımın ucunda dahi yoktu ... Onunla tanıştım ,sevdim ... Ama en çok sevildiğimi hissettim .. Öyle hissettirdi ... Biran önce evlenip mutlu olmak istedim ... Yani birini seversin evlenirsin mutlu olursun dimi ? Hep böyle düşünüyordum ... Bana evlenme teklifi etti kabul ettim ... Çok zorlu günler atlattık ailelerimizi ikna etmek için çok uğraştık .. Sonunda evlendik... Belli zorlukların ardından şu an da kendi evimizdeyiz yaklaşık 2 yıldır ... Peki noldu şimdi ??? Seviyor muyum ?? Çok seviyorum ... O beni seviyor mu ?? Seviyor ( Yani öyle hissediyorum) Sonuç ?? Mutsuzum ... Aramızda en başından beri hep saygı vardır .. Bana güvenir ben ona guvenirim .. Beni kisitlamaz ne istersem yapar kısaca .. Sorun şu ki .. Ben evliliği hiç böyle hayal etmiyordum ... Sonuçta sevgiliyken görüşemiyoruz dini şimdi aynı evin içindeyiz mutlu olmamiz lazım dimi ... Tabiki her günüm rüya gibi geçmeyecek bunu biliyorum ama neden herşey bu kadar sıkıci olmak zorunda ... Ben onunla karı koca olmanın yanı sıra çok iyi anlaşan arkadaşlar gibi olmak istiyorum .. Kahvemizi alalım çıkalım balkona saatlerce sohbet edelim isterdim .. Yani öyle hayal ederdim... Dün eşimle dışarı çıktık alışveriş falan eve geldik sonra uyuduk... Bugün de dışarı cikmayalim ise gidiyorsun evimizde olalım dedim ... Saat 4 de işten geldi yemek yedi ve uyudu .. İnanabiliyor musunuz saat 6 dan beri uyuyor ve hala uyanmadi ... Ve bu bugün olan birşey değil sürekli böyle .. Yani bizim vakit geçirmemiz için ya dışarı çıkmamız lazım yada eve misafir gelmesi lazım .. Onun dışında evde ikimiz hiç birşey yapmıyoruz ... Sabaha kadar da uyuyacak biliyorum ... Sabah da gayet zinde bir şekilde hiç birşey olmamış gibi beni öpüp ise gidecek ... 12 SAAT .. Evet tam 12 saat uyuyor eğer dışarı çıkmazsak.. Ben bu gece oturdum , düşündüm ve su sonuca vardım .. Bu adam in bı sağlık sorunu yok uyku ile alakalı. . Çünkü arkadaşları falan varken sabahlara kadar oturup sohbet edebilen bı insan .. Maç olduğun da saat kaç olursa olsun özetine kadar izleyen bı insan . Komiser aradığında saat kaç olursa olsun göreve gidebilen bı insan. . O zaman sorun bende .. Kocam benimle birşeyler yapmaktan hoşlanmıyor yada beni sıkıcı bukuyor.. Benim aklıma başka birşey gelmedi .. Yarın bunu kendisine adam akıllı soracağım ... Kusura bakmayın uzun oldu. . İyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?