- 2 Haziran 2017
- 187
- 64
- 98
- Konu Sahibi Saftirikinsan
-
Bune be hayır tabıkıde sakın kendıne haksızlık edip çok bişe beklediğini düşünnme bence onda gariplik var biraz dikkat et derim inşallah oda uzakta oldugu için böyle yapıyodurBen Yeni Doğum yaptım memleketteyim eşim de doğuda görev yapıyor şuan orda.50 gün oldu doğum yapalı Ben kvlerde kalıyorum ve hastane işi dışında hiç evden çıkmadım şimdiye kadar. Eşim anneme bile gitmeme izin vermiyor. Bebekler prematüre doğduğu için onu bahane ediyor ama bebekler kendilerini toparladılar çok şükür. Evden dışarı çıkamdığım için kafamı dağıtacak bi durumum hiç olmuyor bu yüzden eşimden ilgi bekliyorum biraz. O da bana karşı fazla ilgi göstermiyor. İlgi dediysem dertleşmek içimi dökmek sohbet etmek ve bunu tabi ki o uygun olduğu zamanlarda yapmak. Bunu ona dile getirdiğimde sen annesin mecbur böyle olacak ne bekliyorsun onlar senin çocukların bıktın mı onlardan falan diye birsürü laf sayıyor. Ondan böyle şeyler beklememi istemiyorFakat kendisi orda ne kadar olabilirse o kadar sosyal takılıyor. Yani bütün imkanları kullanıyor.
Akşam yine konuşmak istedim sohbet edemedik seninle sohbet etmek istiyorum özledim dedim. Başım ağrıyor üstüme çok geliyorsun dedi. Bekar hayatındaki gibi takılmak istiyor. Çoğu zaman ses çıkarmıyorum fakat ses ettiğimde de beni çok sıkıyorsun diyor. Bugün yine aynı konu oldu ondan ilgi beklediğimi ve sadece onunla konuşarak kafamı dağıttığımı rahatladığımı söyledim(çünkü başka yapacak bişeye imkanım yok dışarı çıkmamı istemiyor ). beni çok sıkıyorsun boğuyorsun üstüme geliyorsun böyle olunca senden uzaklaşıyorum soğuyorum tiksiniyorum dedi. Ben de biz evliyiz evli olduğumuz için de beklentilerim isteklerim heveslerim var dedim. O da benim hiçbir hevesim yok tek isteğim de çocuklarımı güzel yetiştirmek dedi. Ben de o zaman senin bahsettiğin şey sadece ev arkadaşlığı evlilik değil dedim. O da evet öyle o zaman dedi. Ben evimin işine çocuklarıma bakacakmışım ondan da sevgi ilgi şefkat hoşgörü öpme sarılma öyle şeyler hiç beklemicekmişim olgun olacakmışım. Böyle öpme sarılma sevgi ilgi beklemek olgunluk değilmiş.
Benim beklentim çok mu fazla? Evlilik bu değil mi?
Evet ikiz. Hamile kalmanın pişmanlığını yaşayalı çok oldu maalesef.Vay kıro vay
Sen bana bende senin çocuklarına bakayım de
Bak şu münasebetsizin dediklerine böylesine çocuk mu yapılır
Birde ikiz heralde bebekler
Üzme tatlı canını bu kadir bilmez içinEvet ikiz. Hamile kalmanın pişmanlığını yaşayalı çok oldu maalesef.
Çok sevdiğim bir söz duymuştum çocuklarını mutlu yetiştirmek istiyorsan annesini mutlu etmen lazım. Bunu ona da söylüyorum ama nafile...Konu biraz şey gibi aman neyse.
Evlilik bu değil tatlım, bu odalık, bu seni bebek bakıcısı bir robot sanan eşinin yontulmamıșlıgı.
Anneliğini eleştirmek, 3 günlük baba olan ve çocuklarının anasının rahatını gözetmeyen bir dangozun haddine kalmadı. Ne bencil, ne duyarsız davranışlar bunlar, senin de gezmeye, soluklanmaya, kadın olarak ihtiyaçlarının giderilmesine ve adam akıllı bir eşe ihtiyacın var.
Bilmem nasıl yaparsınız ama, bir şekilde ona evdeki kaplanı göstermeniz gerekiyor.
İmkanım var. Burdan çok daha iyi yardım alırım kendi ailemde fakat huzursuzluk çıkmasın diye susuyorum.Annene gitmene izin vermiyor mu?
Benim kızıma biri böyle ambargo koyacak...
Büyük konuşmıyım diyorum sadece...
O sana karşı böyle kıroyken sen neden kendini küçük düşürüyosun ki?sende onu umursama,hem neden kv de kalıyosun? Kendi ailende kalma imkanın yok mu?
aynen öyle istiyor. Gerçi daha önce de böyle düşünceleri vardı. Mesela bir keresinde karı koca arasında mesafe olmalı bence diye saçma bi cümle kurmuştu. Fazla samimi olmamalıymış.Nasıl izin vermiyor annene gitmene. Ne olmuş cocuklar prematüre ise.Kv nin evi Yenidoğan Yoğun bakım ünitesimi.Orda kalınca guvendeler mi.
Gidin biraz da annenızde kalın. Anne oldunuz diye karı koca ilişkisi ,sosyal hayatınız falan mı bitmeli imis.
Hamileliğimden beri böyle. Beni sevmiyor musun diyorum sevgiyle ne alakası var diyor.Öncedendemi böyleydi ?
Mesafeni koy sende kendini toparlayınca. Görsün mesafe ne demek.aynen öyle istiyor. Gerçi daha önce de böyle düşünceleri vardı. Mesela bir keresinde karı koca arasında mesafe olmalı bence diye saçma bi cümle kurmuştu. Fazla samimi olmamalıymış.
İmkanım var. Burdan çok daha iyi yardım alırım kendi ailemde fakat huzursuzluk çıkmasın diye susuyorum.
O bey abiye söyle beynini unuttuğu yerden alsın ,bak aniden lazım oluyor ,kullanamıyor ,cık cık cık. ..Ben Yeni Doğum yaptım memleketteyim eşim de doğuda görev yapıyor şuan orda.50 gün oldu doğum yapalı Ben kvlerde kalıyorum ve hastane işi dışında hiç evden çıkmadım şimdiye kadar. Eşim anneme bile gitmeme izin vermiyor. Bebekler prematüre doğduğu için onu bahane ediyor ama bebekler kendilerini toparladılar çok şükür. Evden dışarı çıkamdığım için kafamı dağıtacak bi durumum hiç olmuyor bu yüzden eşimden ilgi bekliyorum biraz. O da bana karşı fazla ilgi göstermiyor. İlgi dediysem dertleşmek içimi dökmek sohbet etmek ve bunu tabi ki o uygun olduğu zamanlarda yapmak. Bunu ona dile getirdiğimde sen annesin mecbur böyle olacak ne bekliyorsun onlar senin çocukların bıktın mı onlardan falan diye birsürü laf sayıyor. Ondan böyle şeyler beklememi istemiyorFakat kendisi orda ne kadar olabilirse o kadar sosyal takılıyor. Yani bütün imkanları kullanıyor.
Akşam yine konuşmak istedim sohbet edemedik seninle sohbet etmek istiyorum özledim dedim. Başım ağrıyor üstüme çok geliyorsun dedi. Bekar hayatındaki gibi takılmak istiyor. Çoğu zaman ses çıkarmıyorum fakat ses ettiğimde de beni çok sıkıyorsun diyor. Bugün yine aynı konu oldu ondan ilgi beklediğimi ve sadece onunla konuşarak kafamı dağıttığımı rahatladığımı söyledim(çünkü başka yapacak bişeye imkanım yok dışarı çıkmamı istemiyor ). beni çok sıkıyorsun boğuyorsun üstüme geliyorsun böyle olunca senden uzaklaşıyorum soğuyorum tiksiniyorum dedi. Ben de biz evliyiz evli olduğumuz için de beklentilerim isteklerim heveslerim var dedim. O da benim hiçbir hevesim yok tek isteğim de çocuklarımı güzel yetiştirmek dedi. Ben de o zaman senin bahsettiğin şey sadece ev arkadaşlığı evlilik değil dedim. O da evet öyle o zaman dedi. Ben evimin işine çocuklarıma bakacakmışım ondan da sevgi ilgi şefkat hoşgörü öpme sarılma öyle şeyler hiç beklemicekmişim olgun olacakmışım. Böyle öpme sarılma sevgi ilgi beklemek olgunluk değilmiş.
Benim beklentim çok mu fazla? Evlilik bu değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?