Sizce evlilik nasıl olmalı? Benim beklentim mi fazla?

Saftirikinsan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2017
187
64
98
Ben Yeni Doğum yaptım memleketteyim eşim de doğuda görev yapıyor şuan orda.50 gün oldu doğum yapalı Ben kvlerde kalıyorum ve hastane işi dışında hiç evden çıkmadım şimdiye kadar. Eşim anneme bile gitmeme izin vermiyor. Bebekler prematüre doğduğu için onu bahane ediyor ama bebekler kendilerini toparladılar çok şükür. Evden dışarı çıkamdığım için kafamı dağıtacak bi durumum hiç olmuyor bu yüzden eşimden ilgi bekliyorum biraz. O da bana karşı fazla ilgi göstermiyor. İlgi dediysem dertleşmek içimi dökmek sohbet etmek ve bunu tabi ki o uygun olduğu zamanlarda yapmak. Bunu ona dile getirdiğimde sen annesin mecbur böyle olacak ne bekliyorsun onlar senin çocukların bıktın mı onlardan falan diye birsürü laf sayıyor. Ondan böyle şeyler beklememi istemiyorFakat kendisi orda ne kadar olabilirse o kadar sosyal takılıyor. Yani bütün imkanları kullanıyor.

Akşam yine konuşmak istedim sohbet edemedik seninle sohbet etmek istiyorum özledim dedim. Başım ağrıyor üstüme çok geliyorsun dedi. Bekar hayatındaki gibi takılmak istiyor. Çoğu zaman ses çıkarmıyorum fakat ses ettiğimde de beni çok sıkıyorsun diyor. Bugün yine aynı konu oldu ondan ilgi beklediğimi ve sadece onunla konuşarak kafamı dağıttığımı rahatladığımı söyledim(çünkü başka yapacak bişeye imkanım yok dışarı çıkmamı istemiyor ). beni çok sıkıyorsun boğuyorsun üstüme geliyorsun böyle olunca senden uzaklaşıyorum soğuyorum tiksiniyorum dedi. Ben de biz evliyiz evli olduğumuz için de beklentilerim isteklerim heveslerim var dedim. O da benim hiçbir hevesim yok tek isteğim de çocuklarımı güzel yetiştirmek dedi. Ben de o zaman senin bahsettiğin şey sadece ev arkadaşlığı evlilik değil dedim. O da evet öyle o zaman dedi. Ben evimin işine çocuklarıma bakacakmışım ondan da sevgi ilgi şefkat hoşgörü öpme sarılma öyle şeyler hiç beklemicekmişim olgun olacakmışım. Böyle öpme sarılma sevgi ilgi beklemek olgunluk değilmiş.
Benim beklentim çok mu fazla? Evlilik bu değil mi?

=>son birkaç aya kadar şiddetli kavgalarımız oluyordu onun anlayışsızlığı yüzünden olan ama suçu hep benim üzerimde kalan. Bunları örnek göstererek; beni tükettin dedi bugün. O yüzden böyleymiş. Bi de bu zaman olmuş iki çocuk doğmuş; ben böyleyim ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin dedi.

Son düzenleme:
Bune be hayır tabıkıde sakın kendıne haksızlık edip çok bişe beklediğini düşünnme bence onda gariplik var biraz dikkat et derim inşallah oda uzakta oldugu için böyle yapıyodur

Ne kadar yanlış düşünüyor eşiniz tabi ki evlenmek hem arkadaş olmak hem sevgili olmak hem birşeyler paylaşmak demektir. O bunun böyle olduğunu bilmiyorsa neden evlenmiş ? Bunu oba sordunuz mu ? Belki bir süre uzak Kaldığımız için hamileliğinde etkisiyle birşeyler kopmuş Olanilir ama görüştüğümüz zaman telafi edersiniz artık

Konu biraz şey gibi aman neyse.

Evlilik bu değil tatlım, bu odalık, bu seni bebek bakıcısı bir robot sanan eşinin yontulmamıșlıgı.

Anneliğini eleştirmek, 3 günlük baba olan ve çocuklarının anasının rahatını gözetmeyen bir dangozun haddine kalmadı. Ne bencil, ne duyarsız davranışlar bunlar, senin de gezmeye, soluklanmaya, kadın olarak ihtiyaçlarının giderilmesine ve adam akıllı bir eşe ihtiyacın var.

Bilmem nasıl yaparsınız ama, bir şekilde ona evdeki kaplanı göstermeniz gerekiyor.

Evet ikiz. Hamile kalmanın pişmanlığını yaşayalı çok oldu maalesef.
Üzme tatlı canını bu kadir bilmez için
Babalık ehliyeti olmalı ve böylesi ömür boyu babalıktan muaf tutulmalı
Çocuklarını doğuran kadını düşünmeyen çocukları için ilgili babayı oynamasın bi zahmet yemezler

Annene gitmene izin vermiyor mu?
Benim kızıma biri böyle ambargo koyacak...
Büyük konuşmıyım diyorum sadece...
O sana karşı böyle kıroyken sen neden kendini küçük düşürüyosun ki?sende onu umursama,hem neden kv de kalıyosun? Kendi ailende kalma imkanın yok mu?

Olgun olmak ilgi beklememek miymiş ?

Adam sana tiksiniyorum demiş !
Ben senden karım olmanı değil ev arkadaşım olmanı istiyorum senin görevin belli demiş !

Babanın evine gitmek için daha ne bekliyorsun ?

Çok sevdiğim bir söz duymuştum çocuklarını mutlu yetiştirmek istiyorsan annesini mutlu etmen lazım. Bunu ona da söylüyorum ama nafile...

İmkanım var. Burdan çok daha iyi yardım alırım kendi ailemde fakat huzursuzluk çıkmasın diye susuyorum.

aynen öyle istiyor. Gerçi daha önce de böyle düşünceleri vardı. Mesela bir keresinde karı koca arasında mesafe olmalı bence diye saçma bi cümle kurmuştu. Fazla samimi olmamalıymış.

O bey abiye söyle beynini unuttuğu yerden alsın ,bak aniden lazım oluyor ,kullanamıyor ,cık cık cık. ..

Onun o anlattıkları, anasının - babasının 50 yıllık evliligidir zaar .. sarılıp ,öpmeyi saygısızlık olarak nitelendiren bir dangoz senin ömür boyu pişmanlığın olarak kalmaya devam eder zannımca çünkü böylesi çok sevilir ,çok aşık olunur ,olmadığında nefes falan kesilir mazallah ..bosanmazsin çünkü :)

Ne diye anasına bekçilik ve hizmetçilik ediyorsun ki , kendi evin yok mu ? Sana değer vermeyen adamin ailesiyle de bir bağın olmasın ..bırak git evine ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…