sizce evlilikte nefret olur mu???

HeartLess

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2007
12.733
40
208
53
Diğer
aslında hoş bir kelime değil ama biraz önce evli bir arkadaşım eşimden nefret ediyorum dedi,tabiki geçici bir sinirle hissedilen duygudur diye yorumluyorum ben... peki sizce iki eş arasında nefret olurmu ve bu evliliği nasıl etkiler??siz eşinizden nefret etme seviyesine geldinizmi???
 
benim etrafımdaki insanlar hatta annem de der bunu ama o anki sinirle olduğunu düşünüyorum ben ......
 
Anammmmmmm,eşten nefret edülür müüü:asigim::asigim::asigim:
Kesin sinirledir bir de artık dolmuşluk vardır kesin yanii bencedekafamçokkarıştı
 
bi anlık sinirle veya birikimle söylemiş bir sözdür.
yoksa nefret ettiğin biriyle nasıl hayatı paylaşabilirki insan
 
Nefret değilde sinir patlaması oluyor arada bende.
Nefret duyduğum bir kişiyi yanımda görmek istemem.
Ben kocamın yanımdan ayrılmamasını istiyorum.
 
birikimi bir anda nefrete dönüştürüyoruz ama o anlık öfkemizden yaşadığımız duygular sakinleşince eski halimize dönüyoruz
 
Bence evlilikte nefret olmaz. Olursa zaten evlilik yürümez. Düşünsenize nefret ettiğin bir kişi ile bir ömür boyu nasıl yaşarsın? yaşanmaz. Ama tabi arkadaşlarında dediği gibi belki bir anlık bir sinirle ağızdan öyle bir kelime çıkabilir, öyle bir kelime çıksada gerçeklik payı yoktur bence.
 
Evlilikte nefret duygusu kol gezmeye başlarsa,çiftlerden herhangi biri bu kelimeyi tek seferliğine dahi ağzına almışsa;
o evlilik bitmiş demektir bana göre.
Ne uzatmanın,ne çabalamanın hiç bir anlamı yoktur!
Belki bir takım sorunlar yenilebilir,bebek özlemi,parasızlık,gelin kaynana sürtüşmesi gibi ama eşler arasına nefret girmişse herşey son bulmuş demektir.

Bana göre içten atılamayan en büyük ve kötü duygu nefret ve kindir..

Artık o evlilikte vürgüllere yer yoktur,nokta koyma zamanı gelmiştir..
 
Nefrette bir duygudur,ve nefrette sevgiden doğar...sitemde nefrette sevgiden doğan bırsey olduğunu dusunuyorum nefret sevgının kardesıdır sadece sınırle lafta olan seydır o nefretler
 
bazen üstüne atlayıp yüzünü gözünü parçalayasım geliyor özellikle derdimi anlatamamışsam o an nefret ediyorum diyorum içimden ama bir hareket yapıyor kopuyorum örneğin göz kırpar sinirli olduğumu bildiği halde yada öpücük yollar yada gülmemeye çalışır nefret falan kalmaz
 
bir anlık sinirin yansımasıdır o söz. insan sinirli olunca ağzından çıkanı kulağı duymuyor.
yoksa kolaymı öyle nefret edilen bir kişiyle yaşamak....
 
bende eşime evlendiğimiz ilk ay sinirle senden nefret ediyorum demiştim.Ama o gerçekten nefret ettiğim için değildi sadece sinirle söylenmiş bi laftı.Ben eşimi canımdan çok seviyorum.Şimdi öyle söyledim diye nefretmi etmiş oluyorum.Tabi söylenmemesi gerekiyor ama bazen insan sinirleniyor işte.
 
Kıskançlık oluyor , sevgi oluyor , aşk oluyor , kırgınlık yada üzüntü oluyor, şefkat oluyor da nefret neden olmasın?
İnsanı duyguların hepsi olabilir , gönlümüz hep sizi mutlu eden duyguların olmasından yana ama olabilir yani neden olmasın.
 

Öyle şey olur mu yavv?? :uhm: Sinirle söylemiştir o sinirlefisfisfis
 

Demek istedigmi demissin canim aynen bende öyle görüyorum, bu demek degildirki o sahislarin evliligi bitmistir ben kesinlikle öyle görmüyorum bazen bende esim beni gercekten cok sinir ettigi zaman ya nefret ettiriyorsun beni diyebiliyorum ama oda bende bunu sadece o anki sinirimden söyledigmi biliyoruz.

Sevgiylea.s.
 
Kesinlikle o sinirle soylenmis bir sozdur yoksa insan nefret ettigi bir insanla nasil omur gecirir nasil koynuna girer nasil hayati paylasir.
 
Kavga ettiğimiz zamanlarda ondan nefret ediyorum ama barışınca hiiiiiiiiiiç nefret kalmıyor. Bence o sinirle kızgınlığın adını nefret sanıyoruz.
 
nefret yıkıcı bir duygudur... bir kere en büyük zararı hissedene verir...
eşimden nefret ettiğimi düşünüyorsam kendime zarar vermemek adına o evliliği bitiririm...
hayat belli, gidilecek yol belli...daha aşağısı kurtarmaz beni...
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…