Kocanız iyi bir öğretmen olabilir ama iyi bir eş olmadığı kesin..
Öncelikle o evde ikiniz de çalışıyorsunuz..Sadece kendi çalışıyormuşçasına tepkiler veriyor (ki tek kişi de çalışsa karı kocanın para üzerindeki tasarruf hakkı eşittir) Düğün borcunu anladım ama aynı zamanda kendince kredileri var demişsiniz , nedir bunlar?? Ortak keseden gittiği için eşinizin bu "kendince" kredilerini de siz ödüyorsunuz..Tatil konusunu direkt kesip atabiliyor,sizin ne dediğinizi önemsemiyor vs ..Veli istedi die şak die 5000 TL borç altına girebiliyor ki yine size sormadan danışmadan..Maddi konularda sizin hiçbir isteğiniz dikkate alınmıyor gibi gözüküyor ki siz de çalışıyorsunuz..Kocanız maaş kartınızı da gasp etti mi merak ettim? Onu da göstermelik size bırakmıştır herhalde..bu ara kk'da asalak erkekler yaygın nedense.
Buraya rahatlamak için konu açıyorsunuz ama yazdıklarınızı kocanıza söyleyemiyorsunuz bile.Öyle evlilik olur mu sizce?? Aman kocam kırılmasın die die hasta olursunuz söyleyeyim..Ayrıca sustunuz die ilerde kimse sizi takdir etmeyecek,aksine susmasaydın diyecek eşiniz, ben mi istedim yapmasaydın diyecek. Çünkü hep böyle olur. ⁸
Düzgün bir evliliğiniz olsun istiosanız alın eşinizi karşınıza rahatsızlıklarınızı bir bir anlatın.Adamsa zaten anlar eşine gereken değeri gösterir bundan snra..Ayrıca ben olsam böyle bi evlilikte (şimdilik) çocuk yapmazdım.İlerde kendi paramla aç bırakır bu adam kendi çocuğumu.Önce bi kendine gelsin,düzelsin