Sizce fazla mı abartıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Veli nasıl dershaneye yazdırın diyor anlamadım. Böyle yuzsuzlugu ancak insan kullanmayı seven kurnaz insanlar yapar. Veli acaba aracı olun ücretsiz kaydetsinler mi demek istedi? Çok saçma. Beni de ingilizce kursuna yazdırır misiniz?

Şahsi fikrimdir
Tatil müthiş bir ihtiyaç degildir
Olmasa da yaşanır
Ama o velinin çocuğu belki de bu yardımla hayatını değiştirecek
Ben şahsen eşimle gurur duyardım böyle birşey yapsa

Tatil gayette bir ihtiyaçtir. Herkesin tatile ihtiyaci var. Herkesin imkani olmayabilir ama insanin dinlenmesi için kesinlikle bir ihtiyaç.

Adam iki yüzlü. Esinin isteklerini es geçip, baska bir aileyi düsünüyor. Konu sahibi herseyden kisiyor ve yine deger görmüyor. Elbette etrafa yardim edilmeli, ama ilk önce insan kendi çekirdek ailesine bakmali. Esini mutlu etmeli.

Kahve sever123 Kahve sever123 Yerinde olsam kisisel harcamalarimi yükseltirdim. Gerekirse kendi ailem ile tatile giderdim. Gerekirse daha iyi markadan makjaj/kisisel bakim ürünlerini alirdim. Esin seni biraz cepte görüyor. Herseyi çekmeni normal görüyor. Biraz restini çek. Insan oldugunu, ihtiyaçlarin oldugunu göster.

Kocanız iyi bir öğretmen olabilir ama iyi bir eş olmadığı kesin..

Öncelikle o evde ikiniz de çalışıyorsunuz..Sadece kendi çalışıyormuşçasına tepkiler veriyor (ki tek kişi de çalışsa karı kocanın para üzerindeki tasarruf hakkı eşittir) Düğün borcunu anladım ama aynı zamanda kendince kredileri var demişsiniz , nedir bunlar?? Ortak keseden gittiği için eşinizin bu "kendince" kredilerini de siz ödüyorsunuz..Tatil konusunu direkt kesip atabiliyor,sizin ne dediğinizi önemsemiyor vs ..Veli istedi die şak die 5000 TL borç altına girebiliyor ki yine size sormadan danışmadan..Maddi konularda sizin hiçbir isteğiniz dikkate alınmıyor gibi gözüküyor ki siz de çalışıyorsunuz..Kocanız maaş kartınızı da gasp etti mi merak ettim? Onu da göstermelik size bırakmıştır herhalde..bu ara kk'da asalak erkekler yaygın nedense.

Buraya rahatlamak için konu açıyorsunuz ama yazdıklarınızı kocanıza söyleyemiyorsunuz bile.Öyle evlilik olur mu sizce?? Aman kocam kırılmasın die die hasta olursunuz söyleyeyim..Ayrıca sustunuz die ilerde kimse sizi takdir etmeyecek,aksine susmasaydın diyecek eşiniz, ben mi istedim yapmasaydın diyecek. Çünkü hep böyle olur. ⁸

Düzgün bir evliliğiniz olsun istiosanız alın eşinizi karşınıza rahatsızlıklarınızı bir bir anlatın.Adamsa zaten anlar eşine gereken değeri gösterir bundan snra..Ayrıca ben olsam böyle bi evlilikte (şimdilik) çocuk yapmazdım.İlerde kendi paramla aç bırakır bu adam kendi çocuğumu.Önce bi kendine gelsin,düzelsin

Aynı benim babam. Bize gelince yok, başkalarına gelince 4 sene 5 sene burs... bize ayakkabı almaz, başkalarına gelince ayakkabılar, botlar, montlar. Konu sahibinin eşini takdir edenler olmuş. Ben hiç etmiyorum. İlerde de başkalarına hayır diyemediği için kendi evladının rızkından bile kesebilir. Umarım eşiniz de babam gibi olmaz. Onun savurduğu ama harcamadığı paralar yüzünden üniversite hayatım iş okul arasında sürünerek geçti. Hayata bir sürü borçla başladım. Kardeşlerim de öyle. Sevmiyorum böyle adamları

Ne demek tatil isteğinizi para bahanesiyle reddedip baskalarinin ihtiyacina tamam demek..Boyle bir sey yapamaz.Sozin kendinizi degersiz hissetmeniz normal yani.Ayrica kimse kusura bakmasin da calisan insanin tatile gitmesi bir luks degildir gayette ihtiyactir.Bazilari bir cocugun egitimine katkida bulunmus gurur duyun tatil bundan daha onemli degildir gibi seyler yazmislar, ben buna katilmiyorum.Bu yapilan iyilik , iyilik degil.Esini bu denli degersiz hissetirecek ama bir taraftanda birilerinin hayatina değecek ve gurur duyulan iyi adam olacak:))Burda bir mantik hatasi yok mu veya esini para konusunda uzerken bir baskasina parayla iyilik yapmaktaki amac ne olabilir?.El iyisi örnegi işte bunun baska acikkamasi yok..Bence esinizi uyarin sessiz kalmayin boyle adamlar cok kullaniliyir toplumumuzdaki gozuacik bir kitle tarafindan..Aklini basina alsin.Susmayin lutfen

Eğitim önemli evet tatil çok gerekli değil ama bu kendi çocuğunuz için geçerli olurdu, başkası için değil.
Durumu olmayıp dershaneye gidemeyen bir sürü çocuk var. Kimsenin velisi de çocuğumu dershaneye yazdırın demiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X