Sizce fazla tutucu olmak erkeği sıkar mı

mesqul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2012
31
0
36
İstanbul
Arkdaşlar sizce bu zamanda tutucu olmak erkeği sıkıyor mu..Örneğin bir yere gidiceksiniz biri görür laf eder demeniz,dışarda rahat dolaşamamanız,ilişkinin başında bazı kurallar koymanız el tutuşma öpme vsgibi.Nasıl davranmak gerekiyor.Sıcak davransak hoppala diyorlar soğuk davransak onlar sıkılıyor.Nasıl davranmak gerek

bnce erkekten erkeğe değişir
ve o erkeğin yaşayış tarzına görede değişir

eger gercekten seviyorsa,sikmaz.Aksine o dusunur boyle seyleri.Sevmiyorsa fazlasiyla sikar...

sen nasil bir insansan ne hissediyorsan ve ne istiyorsan oyle davran , karsindaki erkek seni sen oldugun icin seviyorsa böyle seylerin önemi yok..bu seylerin kurali yok..

sen nasil bir insansan ne hissediyorsan ve ne istiyorsan oyle davran , karsindaki erkek seni sen oldugun icin seviyorsa böyle seylerin önemi yok..bu seylerin kurali yok..

Aslında bende kendimi sıkıyorum ailem tutucu olduğu için.rahat davranamıyorum.

eger gercekten seviyorsa,sikmaz.Aksine o dusunur boyle seyleri.Sevmiyorsa fazlasiyla sikar...

başta zaten sevgi olmuyo hoşlantı oluyor ve çabuk bitiyor.

o kızla sadece yatmak için çıkıyorsa bir hayli sıkar.yok eğer ciddi düşünüyorsa anlayış gösterir hatta hoşuna bile gider.bu söylediğim aynı erkek için bile geçerlidir.

o kızla sadece yatmak için çıkıyorsa bir hayli sıkar.yok eğer ciddi düşünüyorsa anlayış gösterir hatta hoşuna bile gider.bu söylediğim aynı erkek için bile geçerlidir.

Ben hayatıma girmek üzere olan insanların bu yüzden gittiğini anladım..Çok kastığım için belli bir süre sonra sıkılıyorlar...Sanırım hiç sevgilim olamıcak.

herkesin bir isteği oluyor elbette karşındakinin de buna saygı duyması gerekir.
tutuculukk derken el ele tutuşmanın bir sakıncası olmaz ki onun elini tutmayacak kadar sevmiyorsun demektir bu
birisi görmesin etmesin derkende erkeğin bunu anlayışı bırak düşünmesi gerekir
insanların gözünün içine sokarak yaşamak isteyen insan gösteriş peşindedir
sıkmamalı yani tabi ortada var olan bir sevgiden bahsediyorsak...

erkeklere fazla taviz verilmemesi gerektiği kanaatindeyim.sen içinden geldiği gibi davran,kendi inanç değerlerine ve sınırlarına göre davran.seven insan yok efendim el tutturmadı,yok efendim öptürmedi vs. nedenlerle terkedip gitmez.üstelik taviz tavizi doğurur.el ele tutuşmakta,sarılmakta belki bi sakınca yok ama bunu yaparsın öpüşmek ister,onu da yaparsın sevişmek ister,bi süre sonra o da yetmez...

Zaten sevgi aşamasında değilde tanışma sevgili olma aşamasında yaşanıyor.Aslında ben bazı şeyleri yaşamak istiyorum örneğin el ele tutuşmak gibi sadece biraz erken buluyorum ilk görüşmede ya da ikinci görüşmelerde.

Size katılıyorum..Aslında bende bazı şeyleri yaşamak istiyorum el ele tutuşmak gibi ama ilk buluşma ya da ikinci buluşma için erken buluyorum istediğim halde yapmıyorum.Kasıntı bir tip oluncada başlamadan bitiyor zaten.

He sen ilk zamanlardan bahsediyorsun böyle desen ya canım :)
İlk zamanlarda elbbette bayan tarafının bir ağırlığı olacaktır.
Öyle haydi babam ortalığa salın sarıl öp falan fazla samimi olur.
Zaman ilerledikçe herşey olur.
Tabi dediğin gibi aşırı bir boyutta olursa erkek sıkılabilir.
ne kadar zaman oldu peki?

bence her zaman kadının kendini ağırdan alması asilliğini gösterir bayan dediğin cıvık olmamalı çevre için değil kendisi için

evet ilk zamanlardan bahsediyorum kusura bakmayın yanlış anlattıysam.Benim hayatıma sürekli birileri girmeye çalışırken bişey olur olmaz.Bende dış görünüşü gözüme hitap ediyorsa belki sonradan pişman olmamak için konuşuyorum.Bide yıllardır kimseyle birlikte değilim onun boşluğu var birazda.Ama iyice tanımak sonra başlamak istiyorum olmuyor.Acaba hemen sevgili olsak sevgililik aşamasında birbirimizi tanısak dahamı iyi olur bilmiyorum..

Çok yerinde bir yorum olmuş, aynen katılıyorum.. Sizi, sizdekilerle birlikte sevecek bir insan elbet vardır.

Ben hayatıma girmek üzere olan insanların bu yüzden gittiğini anladım..Çok kastığım için belli bir süre sonra sıkılıyorlar...Sanırım hiç sevgilim olamıcak.

Hayatınıza girecek insanlar sizin prensiplerinizden dolayı gidiyorsa, gitmeli zaten..
Ayrıca bu kadar çok tutucu yetiştiyseniz ve bunun üzerine bir hayat kuruyorsanız sevgili arayışı içinede girmemelisiniz diye düşünüyorum.

İlk zamanlar için bence haklısın. Kadının bir ağırlığı olur, öyle hemen sarmaş dolaş olunmaz zaten. Ama bir zaman sonra biraz esnetebilirsin bu kuralları. Bir de tabii çok sert görünmemeye çalış. Belki fazla sert ve mesafeli göründüğün için sıkılıyordur karşındaki. Bunun ayarını sen yapacaksın yani. Ama bir de şöyle bir durum var; eğer karşındaki senin yaşam tarzına ve kriterlerine saygı duymuyorsa, senden yapamayacağın şeyler istiyorsa zaten onunla uğraşmanın gereği yok. Aslında çok da dert etme derim ben, bu işler kısmet işi, hayırlısını iste Allah'tan.

bence her zaman kadının kendini ağırdan alması asilliğini gösterir bayan dediğin cıvık olmamalı çevre için değil kendisi için

:128:

seyucum, bu arada tebrik ederim,çözdün sen bu forum işini :112:

Bu durum erkekten erkeğe değişir. Ama sen erkek arkadaşını mutlu etmek için karakterinden taviz verme. Kendi kişiliğin neyse öyle davran, taviz tavizi doğurur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…