Sizce Garip Bir Durum Mu?

Neden tercih etmezdiniz acaba? Bir nedeni var mı, merak ettiğimden soruyorum yanlış anlamayın lütfen.

Sizin aksinize benim mantikli bir nedenim yok aslinda. Tamamen ilk ben giyeyim istememden kaynakli, duygusal hissi acisindan. 🙄 Bu benim icin gecerli tabi.
Borca vs girilecekse, butce ustunde kaliyorsa ben dahi işin birinci giymis, ikinci giymiş kismina takilmazdim o ayri.

Merhaba herkese,

Fikirlerinizi merak ettiğim bir konu var. Yakın zamanda nikahım var. Nişanlımla her şeyi ortak aldık. Evimize ne aldıysak yarı yarıya böldük. Öyle ödedik bana böylesi daha mantıklı geldi hep çünkü. Aileler alıyorsa karışırlar, kendilerinde karışmaya hak görürler diye düşündüm. Zaten bdv'de gördüğümüz kadarıyla genelde öyle oluyor.
Buraya kadar bir sorun yok. Ben düğün yapmayacağım, zaten bana göre değildi ama pandemi de bahanemiz oldu diyelim :)) Gelinliği damat alıyormuş vs gibi şeyleri hiç dinlemedim. Dediğim gibi bana öyle şeyler saçma geliyor. Kendim aldım. Ama bir uygulama üzerinden 2.el almayı tercih ettim zaten 1 saat giyeceğim diye. Fotoğraf çekimi için yine bir uygulama üzerinden 2.el tercih ettim. Nedense 2.el aldığımı duyanlar bir garipsiyor. Yok neden ben almışım zaten damadın alması gerekiyormuş, 2.el neden almışım. Yaptığımın mantıklı olduğunu düşünüyorum ama sizin de fikirlerinizi merak ettim açıkçası.
ben de 2. el alip giydim, kimseye de demedim. kimseye soz hakki vermedim..
ayni fiyata da satmistim gelinliğimi. sade bi elbise gibiydi, ben kabarık sevmiyorum..
kime ne alırım alırım..1 saat nikahta giyeceğim seye dünya para vermem, vermedim de...
balayına yurtdisina gittim

Bence çok iyi yapmışsınız. İnsanlar sizin ucuza güzel şeyler çıkarmanızı kıskanmış bence 😅 ikinci el olması asla sorun değil önemli olan huzurunuz. Ama şu da size ders olsun herkese her şeyi söylemeyin. Yeni aldım deseydiniz aaa süper çok güzel falan derlerdi emin olun 👍

Çok mantıklı. Ben ne isteme, ne nişan ne de düğün yaptım. Nikahta da pantolon ceket takım giymiştim. 🤷Hiç sorun da olmadı. ikinci el olur. Niye olmasın? Zaten nikah kısa bir olay. Milleti sallayın gitsin.
İstemenin olmamasına şaşırdım diğerlerinin olmaması normal t😊

Bence çok iyi yapmışsınız. İnsanlar sizin ucuza güzel şeyler çıkarmanızı kıskanmış bence 😅 ikinci el olması asla sorun değil önemli olan huzurunuz. Ama şu da size ders olsun herkese her şeyi söylemeyin. Yeni aldım deseydiniz aaa süper çok güzel falan derlerdi emin olun 👍
Aslında neden saklayayım ki diye düşündüm. Ama haklısınız söylemeseydim kesinlikle daha iyiydi.

Merhaba herkese,

Fikirlerinizi merak ettiğim bir konu var. Yakın zamanda nikahım var. Nişanlımla her şeyi ortak aldık. Evimize ne aldıysak yarı yarıya böldük. Öyle ödedik bana böylesi daha mantıklı geldi hep çünkü. Aileler alıyorsa karışırlar, kendilerinde karışmaya hak görürler diye düşündüm. Zaten bdv'de gördüğümüz kadarıyla genelde öyle oluyor.
Buraya kadar bir sorun yok. Ben düğün yapmayacağım, zaten bana göre değildi ama pandemi de bahanemiz oldu diyelim :)) Gelinliği damat alıyormuş vs gibi şeyleri hiç dinlemedim. Dediğim gibi bana öyle şeyler saçma geliyor. Kendim aldım. Ama bir uygulama üzerinden 2.el almayı tercih ettim zaten 1 saat giyeceğim diye. Fotoğraf çekimi için yine bir uygulama üzerinden 2.el tercih ettim. Nedense 2.el aldığımı duyanlar bir garipsiyor. Yok neden ben almışım zaten damadın alması gerekiyormuş, 2.el neden almışım. Yaptığımın mantıklı olduğunu düşünüyorum ama sizin de fikirlerinizi merak ettim açıkçası.
İnsanlar herşeyi konuşur
Benim evimde orta sehpa niye yok diye karışan da oldu
Niye elit semtte elit binada oturuyorum diye karışanda oldu
Bunlarda aileler değil ha
Öyle bi hadsizlik ...

İnsanlar herşeyi konuşur
Benim evimde orta sehpa niye yok diye karışan da oldu
Niye elit semtte elit binada oturuyorum diye karışanda oldu
Bunlarda aileler değil ha
Öyle bi hadsizlik ...
Ay ne güzel dediniz hadsizlik kesinlikle. Ben de kendime soruyorum bazen bu haddi nerden buldular diye. Yapı olarak yumuşak yüzlü de değilimdir. Ama insanlar artık asla had bilemiyorlar.

Türkiyede yaşamıyorsunuz sanırım
Gelinlik parasıyla Parise gidiliyor mu ya 😂

Dugun yapmayip dügünün parasiyla dunya turuna cikacagiz diyenler gibi olmuş. (Cikamadilar) 😬 Dunya turu attiracak paraya dugun yapmaya kalkabilen insanlar zaten hem o dugunu yapar hem de dunya turu atar herhalde. 😛

Siz beğendikten sonra başkalarının ne dediğine çok aldırış etmeyin. Biz gelinliğe dünya para verdik, kutu içinde depoda duruyor. Şimdiki aklım olsa yapmazdım

Dugun yapmayip dügünün parasiyla dunya turuna cikacagiz diyenler gibi olmuş. (Cikamadilar) 😬 Dunya turu attiracak paraya dugun yapmaya kalkabilen insanlar zaten hem o dugunu yapar hem de dunya turu atar herhalde. 😛
Eskiden öyleymiş sanırım ama şimdi malum kur artınca yurtdışı falan hayal oluyor. Biz düğün parasına karadeniz turuna çıkarız diye düşündük en fazla. :))

Merhaba herkese,

Tam benim kafadasin👏👏
Helal olsun sana. Gosteris degilde istedigini yapiyorsun. Aynen boyle devam et. Sana mutluluklar dilerim☺️🌸

Merhaba herkese,

Gayet mantikli.

Mutluluklar diliyorum. 🥰

Ay ne güzel dediniz hadsizlik kesinlikle. Ben de kendime soruyorum bazen bu haddi nerden buldular diye. Yapı olarak yumuşak yüzlü de değilimdir. Ama insanlar artık asla had bilemiyorlar.
Karşındakini dinlemedigini sallamadigini belli etsen de
Biri ay ayıp ediyorsun diye açık açık uyarsa da yine yapacağını yapıyor 😊asgari saygıdan bile bı haberler

Özel dikim bir gelinlik giymiştim. Ertesi gün içine giremedim hatta düğün günümde zor girdim. Bir sürü para döküldü düğne giysiye şimdi hepsi dolap bekçisi. İnsan yaşantının eşyalar daha değerli olduğunu geç anlıyor bazen sizin düşünceleriniz çok güzel boşverin milleti

Ne bileyim valla
Benim gelinlik ucuzdu herhalde
Parise biraz zor götürür benim gelinlik 😂

Bi ihtimal belki Türkiyede yaşamıyordur o yorumu yapan kişi
Belki öyle mümkün olur gelinlik parasıyla Parise gitmek 😂

Bana mutfagimi ikinci el aldim diye "Sen yeni gelinsin. Birde okumussun, ikinci mutfak niye" diyen oldu. Bence iyi yapmissiniz.

Back
X