Sizce Garip Bir Durum Mu?

Merhaba herkese,

Fikirlerinizi merak ettiğim bir konu var. Yakın zamanda nikahım var. Nişanlımla her şeyi ortak aldık. Evimize ne aldıysak yarı yarıya böldük. Öyle ödedik bana böylesi daha mantıklı geldi hep çünkü. Aileler alıyorsa karışırlar, kendilerinde karışmaya hak görürler diye düşündüm. Zaten bdv'de gördüğümüz kadarıyla genelde öyle oluyor.
Buraya kadar bir sorun yok. Ben düğün yapmayacağım, zaten bana göre değildi ama pandemi de bahanemiz oldu diyelim :)) Gelinliği damat alıyormuş vs gibi şeyleri hiç dinlemedim. Dediğim gibi bana öyle şeyler saçma geliyor. Kendim aldım. Ama bir uygulama üzerinden 2.el almayı tercih ettim zaten 1 saat giyeceğim diye. Fotoğraf çekimi için yine bir uygulama üzerinden 2.el tercih ettim. Nedense 2.el aldığımı duyanlar bir garipsiyor. Yok neden ben almışım zaten damadın alması gerekiyormuş, 2.el neden almışım. Yaptığımın mantıklı olduğunu düşünüyorum ama sizin de fikirlerinizi merak ettim açıkçası.
Bencede yani en iyisini yapmissin.. ben de olsam 2.el alirdm sonucta 1. 2 saatlik giyebilecegim birsey yani. Iyi yapmssn bence.. ama takildigim su benim karar senin tabiki ama ilk evliligin deil mi? Neden dügün istemedin yani dans oyun herkz bi arada bence cok hoş oluyor dugunler yani benim fikrim bu anı olarak bir video kaliyor sonucta. Insallah mutlu olursun canim 😊

Bencede yani en iyisini yapmissin.. ben de olsam 2.el alirdm sonucta 1. 2 saatlik giyebilecegim birsey yani. Iyi yapmssn bence.. ama takildigim su benim karar senin tabiki ama ilk evliligin deil mi? Neden dügün istemedin yani dans oyun herkz bi arada bence cok hoş oluyor dugunler yani benim fikrim bu anı olarak bir video kaliyor sonucta. Insallah mutlu olursun canim 😊
Zaten pandemiden dolayı düğün istemiyordum. Kendi evimin bahçesi kocaman. Orda mis gibi bir kına gecesi yaptım. Kurtlarımı döktüm 😀 sabaha kadar eğlendik. Düğün de yapsam ancak böyle olurdu zaten

Onemlı olan esınızın ve sızın ıcınıze sınmesı mutlu olmanız
Kim ne derse desin

Back
X