Sizce gerçeği direk söylemelimiyim?

Niye axıklama yapmak zorundasın ki bizde tanıstırdık bir arkadasla birini. Cocuk bize sebebini soyledi onunla tanıstıgımdan beri sürekli fakelerden birileri beni ekliyor işletiyor deniyor falan dedi. Bende direkt o kız aklıma geldi içmden dedim sever sevgilsiini denemeyi fakelerden. O olduvunu anladım yani. Cocuk kıza guvenemedigi içn bitirmiş yani surekli test edildigini dusunmus. Kıza demedim bu sebebten diye ama barıstırsana falan dedignde ya biz bir vesile ılduk ama olmadıysa tekrar tekrar adamı darlıyamam kş sbebinide bize soylemedi aranızda kotu bişey mi gecti neden soylemedi dedim. Yok o bitirdi vs dedi e sen bilmiyosan bize mi anlatacak yani. Baska bir arkadasta böyle yapıyordu ve oda elektrşk alaamıstı ayrılınca bana soyledignde valla bilmiyorm ayrıldıgınızı bile senden ogrendim cocuga soramsm sebeb ne diye okadr soramam dedim

Gerçeği söylemelisiniz yalanı değil.
Madem sevdiğiniz bir arkadaşınız, onun iyiliği için ve daha fazla karşı tarafa da rezil olmaması adına
Arkadaşınıza ,

Belli ki olmayacak bu iş,
istese dönerdi yazma artık diye yol gösterin.
Açık ve net şekilde.

Sevgilisi var falan gibi yalanlara gerek yok.

Bende üzülüyorum çokta iyi niyetli arkadaşım işi yokken bile onu bırakmayı aklindan geçirmedi iş sorun değil dedi ama oğlan istemiyor
İyi de oğlan işe tekrar alınmış ama hâlâ dönmemiş işte kıza kız hâlâ neyini anlamıyor. Ay bırak şu takınlı arkadaşını. İnsanda az bi gurur olur yahu

Eşimin bir arkadaşını yakın arkadaşımla tanistirmistik 1 sene olucak neredeyse hatta geçti belki bir süre görüştüler daha sonrasında oğlan işten çıkarıldı bunu bahaneme etti artk ne oldu bilmiyorum kızdan ayrıldı isim düzenim olmadan bir ilişki düşünmem senide bekletemem diye ama sorun şu ki arkadaşım hala onu bekliyor sürekli soruyor oğlana msjlar attı kaç kez dönüş yapmadı simdi tekrar mesleğine geri döndü arkadaşım bekliyor 3 ay olacak ama yazmadı tabi oğlan çevre herkes diyor ki arkadaşını beğenmedi ondan bu şekilde arkadaşımın onu beklemeside beni sinir ediyor açıkçası bütün taliplerinide geri çeviriyor hayatında biri var oğlanın diyecektim beklemesin önüne baksın diye ama deme dedi eşim karışma sizce demelimiyim yüzüne direk seni beğenmedi sevmedi diyemem
çocuk istese senin peşinden koşardı.
bence ilgisi yok sana karşı boşuna bekleme deyin

arkadaşınız adına üzüldümm ,ama gerçekler acıtır maalesef.açık açık konuşun bence.ayrılmak için işi bahane yapmış vs diye gerçekleri anlatın hatta yüksek sesle kendine gel falan diyebilirsin.çocuk kızdan dahamı yakısıklı anlamadım.

Eşimin bir arkadaşını yakın arkadaşımla tanistirmistik 1 sene olucak neredeyse hatta geçti belki bir süre görüştüler daha sonrasında oğlan işten çıkarıldı bunu bahaneme etti artk ne oldu bilmiyorum kızdan ayrıldı isim düzenim olmadan bir ilişki düşünmem senide bekletemem diye ama sorun şu ki arkadaşım hala onu bekliyor sürekli soruyor oğlana msjlar attı kaç kez dönüş yapmadı simdi tekrar mesleğine geri döndü arkadaşım bekliyor 3 ay olacak ama yazmadı tabi oğlan çevre herkes diyor ki arkadaşını beğenmedi ondan bu şekilde arkadaşımın onu beklemeside beni sinir ediyor açıkçası bütün taliplerinide geri çeviriyor hayatında biri var oğlanın diyecektim beklemesin önüne baksın diye ama deme dedi eşim karışma sizce demelimiyim yüzüne direk seni beğenmedi sevmedi diyemem
Cocugun kizdan ayrıldığı gün gibi aşikar. Kiz daha neyi bekliyor bilmiyorum. Yalan soylemeyin sakin kiza karşı. Olanı gormesini sağlayın yada hic karismayin. Sakin umut da vermeyin.

Böyle işler hep risklidir, bulaşmamak lazım. Hatta İyi olursa Allahtan, kötü olursa kuldan bilinir diye de bir laf vardır. Olumsuz sonuçlanınca insan arada kalıyor pişman oluyor. Bence yalan söylemeyin ama beğenmedi etmedi de demeyin, "boşver, ben yanılmışım sana pek uygun biri değilmiş, sen önüne bak" mealinde bir şeyler söyleyebilirsiniz.

Eleği asmış biri olarak söyleyeceğim şey erkek gerçekten istese asla o kızdan ayrilmazdi. ASLA.

Yaptık onuda eşime arattım sor şuna dedim kiz bekliyor talipleri çıkıyor oğlan demiş ki ben istemiyorum beklemesin arkadaşıma dedim diyor ki yok işi olmadığı için öyle yapiyor beni istemediğinden değil diyor
o zaman yüzüne küt küt söyleyin
baktınız olmuyor çocukla görüntülü konuşturun
dost acı söyler ve maalesef arkadaşınız bunu istiyor
üzülecek evet ama geçecek
yoksa kurtulamazsınız sormasından darlamasından

1 yıldır adamı mı bekliyor arkadaşınız 😂
Şaka gibi ..
Sen ne dersen de arkadaşın normal değil zaten . Adamın buna açıkça istemediğini söylemesi gerekiyor .

Aynı şeyi ben de arkadaşımla yaşamıştım günün sonunda hiçbir şey diyemedim

Yaptık onuda eşime arattım sor şuna dedim kiz bekliyor talipleri çıkıyor oğlan demiş ki ben istemiyorum beklemesin arkadaşıma dedim diyor ki yok işi olmadığı için öyle yapiyor beni istemediğinden değil diyor
Arkadaşınız iyi değil galiba çok değişik bir kafa yapısı

Böyle böyle kimse kimseyi tanıştırmak istemiyor arkadaşınız çok ilginç biri

Eşiniz arkadaşıyla konuşsun. Bu kızla bir daha görüşmek istemiyorsan açık açık konuş senden hala ümidi var desin, her gün bizi darlıyor sanki dönecekmişsin gibi sanıyor desin.
En mantıklı cevap bu. Çocuk mesaj filan atmak istemezse siz anlatın biz sorduk istemediği için beklemesin diyor deyin yapacak birşey yok hayat bir erkekten ibaret değil belli ki arkadaşınız o kişiyi beğendi ama çocuk onu istemiyor. İstemeyen birine ısrarcı olmasın N Nurpnrr

En mantıklı cevap bu. Çocuk mesaj filan atmak istemezse siz anlatın biz sorduk istemediği için beklemesin diyor deyin yapacak birşey yok hayat bir erkekten ibaret değil belli ki arkadaşınız o kişiyi beğendi ama çocuk onu istemiyor. İstemeyen birine ısrarcı olmasın N Nurpnrr
Dedim demez olurmuyim istemiyor değil diyor işin den dolayi imiş sürekli soruyor Ahmet olsun çocuğun adı iste Ahmet ne yapıyor iyimi

Umudunu kessin diye dedim böyle dersem artk beklemez
Yetişkin bir kadın kendi kararini kendi versin, yalan söylemeyin . Gider sorar olmadığını öğrenir sizinle arası bozulur

Karşısına etkileneceği erkek çıkınca unutur zamana birakin

Diyorum ama dinlemiyor hiç takmış oğlana sürekli soruyor bide 2 3 güne bir bana ne yapıyormuş haberin varmi fln diye bende diyorum bosver onu artk sen hayatına yeni birilerini al diye ama hiç
Bana sorma artık diyin.
Yani tanıştırdınız diye sürekli iclerinde olmak zorunda mısınız?
Ben hayatımda 1 kez tanıştırdım birilerini,en başında açık açık söyledim ben taraf olamam,anlaşırsınız ,anlaşamazsınız o sizin konunuz,ben sadece tanışmanıza vesile oldum ,aranıza girmem,ilişkinize müdahil olmam diye.
Gerçekten de öyle.
Tamam tanıştırdınız da her ayrılıkta,sorunda ellerini tutup hadi barışın diyecek haliniz yok ki.
1 Kez ciddi şekilde tersleyin. Bir daha sormaz bence azıcık beynini kullanabiliyorsa.

Back
X