Sizce gerçeği direk söylemelimiyim?

Dedim demez olurmuyim istemiyor değil diyor işin den dolayi imiş sürekli soruyor Ahmet olsun çocuğun adı iste Ahmet ne yapıyor iyimi
Ahmete söyleyin bahane filan öne sürmeden dümdüz gerçeği söylesin karşı tarafa. İstemiyorsa istemiyorum desin ben başkasını düşünüyorum desin kadın umudu kessin.

Eşimin bir arkadaşını yakın arkadaşımla tanistirmistik 1 sene olucak neredeyse hatta geçti belki bir süre görüştüler daha sonrasında oğlan işten çıkarıldı bunu bahaneme etti artk ne oldu bilmiyorum kızdan ayrıldı isim düzenim olmadan bir ilişki düşünmem senide bekletemem diye ama sorun şu ki arkadaşım hala onu bekliyor sürekli soruyor oğlana msjlar attı kaç kez dönüş yapmadı simdi tekrar mesleğine geri döndü arkadaşım bekliyor 3 ay olacak ama yazmadı tabi oğlan çevre herkes diyor ki arkadaşını beğenmedi ondan bu şekilde arkadaşımın onu beklemeside beni sinir ediyor açıkçası bütün taliplerinide geri çeviriyor hayatında biri var oğlanın diyecektim beklemesin önüne baksın diye ama deme dedi eşim karışma sizce demelimiyim yüzüne direk seni beğenmedi sevmedi diyemem

Yaptık onuda eşime arattım sor şuna dedim kiz bekliyor talipleri çıkıyor oğlan demiş ki ben istemiyorum beklemesin arkadaşıma dedim diyor ki yok işi olmadığı için öyle yapiyor beni istemediğinden değil diyor

Arkadaşınıza çocuğun "ben istemiyorum, beklemesin" dediğini söylemişsiniz zaten. Bunu bilmesine rağmen, arkadaşınız halen çocuğa mesaj atıyorsa; arkadaşınız için yapabileceğiniz bir şey yok.

Back