- Konu Sahibi Evlat Kokusu
-
Bosanirsam onunla evlenir diye gururunu onurunu ayaklar altina almayi göze almis yani .. ilgincKimse eşine güvenmezmi her kadın evi. Çocukları için çalışıp kendini heba ederken gerçekten her kadın aldatılmışmıdır.. Mesela eltim kocasının sevgilisi var biliyor boşanırsam onla evlenir boşamam diyor bunalım Bi Hatay bu
İçinde Allah korkusu olan erkek kesınlıkle aldatmaz. Bu kadar net. Ama yoksa hersey beklenir. Eşime güveniyorum o konuda. Nefis cok kotu bırsey ama her erkek aldatır diye bırsey yok canımKimse eşine güvenmezmi her kadın evi. Çocukları için çalışıp kendini heba ederken gerçekten her kadın aldatılmışmıdır.. Mesela eltim kocasının sevgilisi var biliyor boşanırsam onla evlenir boşamam diyor bunalım Bi Hatay bu
Bence bir erkeğin aldatmasının temel sebebi erken evlilikten kaynaklanan birşey yaşayamamış olmasıdır.Zamanında birçok ilişki yaşamış bir erkek ortada aşk Ve sevgi varsa Bunlarla birlikte saygıda olur Ve aldatmaz.İkinci etmen ise kaybetme korkusunun olmasıdır.Bence Kadınlar bu korkuyu her zaman yaşatmalı eşlerine Yani ilk yanlışta sizin basıp gideceğinizden emin olmalıKimse eşine güvenmezmi her kadın evi. Çocukları için çalışıp kendini heba ederken gerçekten her kadın aldatılmışmıdır.. Mesela eltim kocasının sevgilisi var biliyor boşanırsam onla evlenir boşamam diyor bunalım Bi Hatay bu
Aynen öyle aslında nasıl olsa çekiyor rahatlığı olmamalıBence bir erkeğin aldatmasının temel sebebi erken evlilikten kaynaklanan birşey yaşayamamış olmasıdır.Zamanında birçok ilişki yaşamış bir erkek ortada aşk Ve sevgi varsa Bunlarla birlikte saygıda olur Ve aldatmaz.İkinci etmen ise kaybetme korkusunun olmasıdır.Bence Kadınlar bu korkuyu her zaman yaşatmalı eşlerine Yani ilk yanlışta sizin basıp gideceğinizden emin olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?