Sizce gercekten istiyo mu/zoraki mi ?

Iste icimden gelmiyo. Sevgiye ihtiyacim var guzel kelimelere ama gordugum sey esimde sadece huzursuzluk ve endise. O beni biraz mutlu etse bende onu edecem ama cok takintili

Mesela yalanlarina ragmen geldikten sonra annesigile ugradik bikac kez anneannsine falan ama esim icin yetmedi. Daha iyi olmam lazim ailesiyle kendiligimden teklif etmem lazimmis annene babana gidelim diye. Yetmiyo bi turlu

Evet degerli olan benim ama benim degerlerim ile onun degerleri uyusmuyo ailede aile aileyle iyi olmamiz lazim bu kafada.

Arkadasi esime akil veriyo sen hayatina bak herkes hayatina bakacak olan sana olur diye ama esimin dedigi sey herks kendince hakli. Ya tamam ailende hakli olsun ama ne biliyim ya arkadasi kiz tarafana gitmis tasinmis mutlu benim esim niye bukadar stress yapiyo abartiyo

Yok goz korkutmak falan bilmez benim esim cok saftir salaga yakin saf. Ailesinin her dedigine inanir onlar benim kotulugumu istemez onlar iyi niyetli der hep iyi niyet altinda sikayette bulundular. Ayip ortulur iyi niyet budur diyorum ama yok anlamiyo. Benim dediklerimi dusunur ne niyetle soyldi acaba diye

EŞİNE AİLESİ HAYATI BOYUNCA HİÇ SORUMLULUK VERMEMİŞ...SEN YAPAMAZSIN EDEMEZSİN DUR.. KIZ GİBİ YETİŞTİRMİŞLER.. HADİ ONU GEÇTİM..

İnsan ne olursa olsun eşi ile dargınlığını kızgınlığını yada nasıl davranacağını 3.şahıs ailesinden ders alıyorsa.Sen yol yakınken vazgeç..İçindeki duygularını yaz bir kağıda ver. Cevabı da yazarak versin sana.

Bana ayriyken dedi ailemle iyi olalim bizde mutlu oluruz diye. Hep dedim niye baskalarini karistiriyosun aramiza. Baskalari dedigin ailem onlar baskalari falan degil diyodu. Aileyle iyi olursak bizde iyi olurmusuz yoksa bu bize yansirmis. Onlar soylenmesin diye ugrasacakmisim onlari mutlu edersem susarlarmis bizde mutlu olurmusuz

Benim bildigim gencler mutlu olsun denilir ben aileyle ugrasiyorum. Annesi tam bir seytan buna inaniyorum yalanlari dolanlari oyuncu herkesi inandiriyo

anasını al karşına eşinde olsun yanında yada tüm aile söyle içindekileri..Hani ztn kötüsün ya.Ya da ailen de gelsin..E sen gittin geldin ailen sustu..Baktı arkalarında destek yok..

Alın karşınıza böyle böyle söyleyin. Kimse bulunmaz Hint kumaşı değil..

Sizin olayı da ben merak ettim açıkçası☺ Eşinizin tepkisi ne oldu ve nasıl bu kadar dik durabildiniz

Baskin ne demek? Taviz vere derken ne demek istedin anlamadim

Konuşmalarından anladığım kadarıyla çok yumuşak başlısın ..
Bir erkeğin karısına söylememesi gereken şeyler eşinden çıkan cümleler ..
Kalbini kıran noktaları eşinle paylaş, sen yeterince eşine uymaya çabalamışsın, biraz da eşin sana çabalasın artık ..
Sen sınırlarını eşine belirtmekten çekinme, sevgi olmazsa problemli bir evlilik çekilmez.

Sizin olayı da ben merak ettim açıkçası☺ Eşinizin tepkisi ne oldu ve nasıl bu kadar dik durabildiniz

helal olsun sana dedi. Ben saygısızlık yapmadım..Benim yerimde sizin kızınız olsa siz kızınızı vermezdiniz dedim...

eşimin kredi borcu vardı babası sonradan öğrendi.nasıl ögrendi bizim paramız yetmedi ben yemek odası istedim.annesine dedim.. eşimin kredi borcu var siz alırmısınız diye..Aynı akşam babası aradı neymiş kredi borcunu bankadan öğrendik.. K valideye dedim bir daha eşim beni öldürse de ne size birşey derim ne de bana birşey deyin.. S
onra babası evi satıcam filan dedi. eşimde satarsan sat dedi... Borcu da 5 milyar gülermisin ağlarmısın..

Tum aile esimin annesinden sorulur. En buyuk abla. Hesap sorar diger ailedeki gelinlere. Diger gelinler ddigim yillarin gelini. Benden onceki gelin kacmis gitmis, ondan oncekide dayak yemis oturmus yerine. Sira bende
O zaman sende onların anladığı dilden konuş kendini ezdirme.

Pardon ama sizin eşler ne işe yariyo kv ile gorumce denen ucubeler size bunları yaparken

Az tek tük yasamisin ama evliligin ilk 6 ayinda 1 ay kocanin yaninda olmaman COK YANLIS.
Ailesine koz vermisin ....

Herseyi zamana birakicaksin, kocanin güvenini sarsmisin. Istedigin olmayinca, her defasinda kacicakmisin? Ben hatayi acikcasi sizde görüyorum.

Sanki evlilik için biraz acele edilmiş. Yaş 22 tanışıp kısa zamanda evlenmişsiniz. Eşin sanki sevgisinden emin değil pişman olmuş gibi geldi bana bilemiyorum
Sana sarılmak acı veriyo kullanıyo gibi hissediyırumun anlamı seni sevmiyorum seninle bişeyler yaşayınca kendi suçlu hissediyorumdur

Bu kayınvalide zihniyeti nedir ya sanki oğluna eş değilde kendine hizmetli diye evlendiriyolar oğullarını. Sonuna kadar haklı gördüm sizi, inşallah eşiniz artık taşın altına elini koyar artık aileden koptuğunun kendide bir aile oldugunun farkına varır.

Benimde guvencim sarsildi ona guvenip hic bilmedigim bir yere geldim beni ortada birakti ailesine koz verdigim kesin ayri kalmak hic iyi gelmedi dedigin gibi

Bu cok cirkin bu duygu ay aksam sorsammi ki bilmiyorum hic bir sey anlamadim evlilikten sanki basimda hala anne baba var gibi

Aileden kopmak mi? Esim hic sevmez aileyle mesafe olacak sogacaklar diye odu kopar. Istiyo ki her hafta bi dayi bi teyze 'gezelim' ama ben istemiyorum. Bu hafta sonu ablasinin oglunun dogum gunu var ben gitmicem. Ablasi whatsapp profiline biz ayriyken su yaziyi paylasmisti "bir sebeple severiz daha iyi bir sebeple sileriz sorun yok" onu hic dillendirmiyo ablamda bize gelmez diye uzuluyo anca..

Baktınız bu durum devam ediyo ozman sonuna kadar ailenle kal dersiniz ,simdilik yavaş yavaş bu hafta beraber şunu yapalım bunu yapalım diye haftabaşından plan yapın, bakalım bu işe yarıycakmı ablasıda ayrı bir terbiyesiz demekki sileriz sorun yok ne demek çocuk oyuncağımı bu evlilik. Al mektuplarını ver mektuplarını biticek birşeymi

Neden gitmiyomusun bence gitmelisin bi hediye al git yikilmadim ayaktayım mesajı vermelisin hic umrunda bile olmasın surat asmalari seni küçük görmeleri taş gibi karşılarında olmalısın Sen daha baskın cikmalisin

Annen haklı gördüğün gibi.. Bencede ayrı eve çıkmadan dönmemeliydin. Bak adam doldurulmuş senle ilgilenmiyo kendini haklı sanıyo. Gittiğin için sen suçlusun onlara göre. Keşke dönmeseydin ayrı eve çıkmadan. Çünkü beyfendimiz oldukça havalanmış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…