Sizce gercekten istiyo mu/zoraki mi ?

Bence eşinle çok iyi ol öncelikle onu yanına çek. 1 ay boş bırakınca tabiki düşünceleri ailesine kayacak.
İlgili davran sevecen davran ve yavaş yavaş taşınma fikrini oluştur.
Annesiyle de gerekmedikçe görüşme, hı görüşsende herkesini içinde iyi ol- tek kalınca dişlerini göster

Deriin nefess .. Hakkimda hayirlisi olsun yorumlariniz icin cok tesekkur ettim hepsi ayri ayir dusundurdu beni. Zaten bu sekilde devam edemez esimde biliyo

Bence herkes kendince haklı değil . Eşinin annesinin kesinlikle bi haklilik payı yok. Sizin evliliginize karisamaz. Zaten karışmasa iyi bi evliliginiz olacakmis eşini anlattigina gore. esine de buraya yazdigin gibi kendini ifade ettin mi ? Anlamiyorsa daha fazla uzmesin seni

Ne diller doktum :) zamana biraktim simdilik annem kizgin geldigim icin geri donme sansimda yok hayirlisi

Senin anlamamakta karar ettiğin bazı noktalar var:
1- eşin annesine Bağımlı bir Kişilik
2- eşin annesiyle Gönül bağıyla seninle defter üzerinde evli.
3- kayınvalidenin bu tavırlarından rahatsız Okan yalnızca sensin, eşin değil.
4- eşin sana mutsuz da olsak burada yasayacağız diyerek ailesinin kuklası OLDUĞUNU belli etmiş.
5- evinizde ne olup bitiyorsa bütün sülale bundan haberdar ve sizin gizli saklınız yok.
6- mücadele etsen bile eninde sonunda eşinin ailesi galip gelecek, sen ise üzüldüğün ile kalacaksın.

sen kocanin 3. esimisin?
ilk gelin dovulmus ikinci gelin kacmismi ne biseyler okudum onceki sayfalarda.

Dogru. Yediremiyorum sanirim

sen kocanin 3. esimisin?
ilk gelin dovulmus ikinci gelin kacmismi ne biseyler okudum onceki sayfalarda.

Yok daa aile icerisinden bahsetmistim dayisinin gelinleri

bence önce kendine bağla onu sonrasını halletmen kolaylaşır ...bi aşk sevgi bağlılığı lazım sana değer veriyor belli ama aşk lazım sevgi lazım saygı lazım bunları bul derim

Evliliğiniz aşk dolu değil yazdığınız gibi, kocanız karaktersiz . Size biçtiği değer ortada ,savaşır mısınız boşanır mısınız bilemem ama kendinizi kandırmayın. Eşiniz bir ezik bunu ne kadar çabuk kabullenirseniz o kadar kolay olur.

Bir de bana evlendiğine pişman gibi geldi ya...o da ayrı hikaye. Saçma sapan konuşmuş eşinizin sevgisinden emin olmadan acele evlendiğini sonra da pişman olduğunu düşündüm. Ama en önemli probleminiz bu değil bence, adamın karakter yoksunu olması.

Annesinin her dediğini yapacak kadar ''salak,saf'' ama eşinin söylediklerini dinlemeyip, yapmayacak kadar da '' akıllı '' bir adam! enteresan ?

Ne diller doktum :) zamana biraktim simdilik annem kizgin geldigim icin geri donme sansimda yok hayirlisi

Yok canim annen simdi kizgindir ama gitsen yine kabul eder dayanamaz anneler :)) inşallah duzelir diyelim ama. Esin anne hastaligindan kurtulmazsa zor biraz

Annesinin her dediğini yapacak kadar ''salak,saf'' ama eşinin söylediklerini dinlemeyip, yapmayacak kadar da '' akıllı '' bir adam! enteresan ?

Evet oyle yazmaliydin onun safligi ailesine karsi. "Onlar iyi niyetli hic bi anne oglunun kotulugunu istemez"

Annem konusunda umarim oyle olur desperateone

Bir evliliğin içinde aile varsa ve erkek aile kavramını sadece anne sanıyorsa, hakkı görmüyorsa, idrakı darsa, yerle bir oluyor o ilişki maalesef . Kadın çektiğiyle kalıyor.
Sonra, yıllar sonra adam " sıkıldım" deyip gidiyor, aldatıyor, boşanıyor. " Hayata bir defa geliyor ya onlar !

Yazık çok yazıkbende çok küçük yaşta görücü usulü böyle aciz bir adamla ewlendim.. Sewgisizce boşu boşuna belki düzelir diye uçtu gitti yıllarım.. 27 yaşımda boşandım ama iki çocuk kaldı arada üzüntü oldu iki kat.. Şimdi bana sor pişmanlığımı sadece daha erken boşanmadığım derim.. Sewer düzelir ümidiyle kendimi kandırmışım burdan çıkarman gereken dersi sen çıkar bebeğim hakkında hayırlısı olsun herşeyin kendini çok sew...

O kaynana sende olduğu surece sizden bişey olmaz bizden olmadıgı gibi

Canım ya neler çekmişsin sankı senı esır pazarından köle almışlar demekkı bu yaşadıklarını eşinede uyguluyordu sız evlı degılken hıc laubalı olma o kadınla bıraz dişini göster kv eşinede bune ya ben sızın kölenızmıyım fln yeter artık dıye sert bı ses tonla konuş madem ıyılıkten anlamıyor anlıyacagı dılden konuş sızın gözünüzü korkutmak istemış amacına da ulaşmış artık korkmayın hıç bırşeyde yapamaz sıze eşınızin kendınıze çekın bırlıkte oldunuzmu kv,nıze borusuda ötemez saygısız olmayın kv kendı sınırlarınızın oldugunu ve onun o sınırları gecemeyecegını gösterın sınır derken özel hayatınız sıze aıt nasıl ıstrsenız onu yaşayabılırsınız aradıgında telefonla her seferınde bu bızim özelımız kusura bakmayın dıye konuşma yapın cok konuşursa da cok ısım var kapatmam lazım deyıp kapatın

Bu kaynanayi şeytan gorse korkup kaçar yanından.Allah sabir versin bu nedir ya. Alsin oğlunu kendi evlensin tobe tobe sinir oldum. Gelinin babasida düğünde oynamaz zaten.Altinlari ne yapacakmis yok yok cok sinir bir durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…