bence oturup düzgünce konuşmadan çözülmez bu. barışmak değil amacım sadece konuşalım de ve isterse konuşun. dışardan objektif bakınca biraz saçma geliyor canım ne demek sürekli ayrılmak :/ konuşmak istemezse de bitir bence tamamen , geri dönüşü olmadan
iki hafta once ayrıldık.biz hep boyle ayrılırız hıcbıse demeden hiç ayrılalm bıle demeden hatta kavga bıle etmeden..
bu çok saçma.daha yeni barışmıştık bı kac gun sonra yıne soguk davranmalar vs. bende ole davranınca msj atmadım o atmıyo takmıyo bıle bısey anlatıyorum cvp gelmıyo bıkac saat sonra ben surdayım hayatım dıye msj atıyo ne alaka ! bende msj atmaıdm artık gerı cektım kendımı.bu sefer o msj attı
-"hep boylesın ben atmadan atma msj yıne benden bekle" dedi
-"sen soguksun napım bole dııldın gıt kendını topla" dedım bende
o da bıse dedı buna uygun.neyse sonra gece ıı geceler yazdım cvp vermedı dusunun sevgılın sana cvp atmıyo bnde bıda atmadım.ve ıkı hafta gectı bızım ayrılmamız bole ıste bu kadar sacma.ve kotuyum ılk hafta canım acımıyodu ama sımdı acıyo sonradan cıkıo acısı.geri donsün istiyorum ama sadece gerı dondugunde bnm beklemedımı gormesı ıcın donmesını ıstıyorum.her döndugunde ben bıraktıgı yerdeydım hep boyle oldu belkıde bu rahatlık bu yuzden oldu.bılmıyorum artık hıcbıse bılmıyorum napmalıyım sızce geri dönermi ?
bende de aynı problem var bugün 13.gün tek tek sayıyorm günleri sanki bi ömür gibi geldi bana...
ama sakın arama arkadaşım pes etme seni seviosa arar zaten erkeklerin canı kıymetlidir acı çekmeye dayanamaz arar. ama aramıyosada koluna birini takmıştır yada yeni hedefler peşindedir şimdi sen aramış olursan hem seni sevmeyen bi adamı hemde mutsuz olacağın bi adamı aramış olup kendini iki kat ezdirmiş olacaksın benimki de bana hep trip atar aman sen sakın mesaj atma dönüş yapma hep ben arayıp sorayım derdi.. bi kere ben ayrılınca aradım bu sefer kendiimi çok haklı hissettiğim için aramadım
ama herkes şuan senin arayacağını düüşündüğü için aramıyo sakın arama diolar bende aynı fikirdeyim
sadece unutmaya çalıışıyorum şuan ama mümkünatı yok tabiki gözüm sürekli telefonda her saniye insan düşünürmü ya herr zaman aklıma geliyo dicem yanlış bi cümle olacak aklımdan hiç çıkmıoki ...
herşeyin ilacı zaman yada çivi çiviyi söker demişler karşıma biri çıktı mesela görüşmek isteyip duruo bütün çevremde ısrar edio salakmısın çocuk cok donanımlı bu bi fırsat die ama aklım hala o ipsiz sapsızda olduğu için bi türlü evet diyemedim
haala arayacak diye bekliyorum..
ama hayatımızı hebaaa ediyoruz başka bişey değil yani .. zaten çok düzgün ve mutlu gdiecek bi ilişki olsa sudan sebeplerle kavga çııkıp birbirimizi üzmezdik die düşünüyorum.. neyse bakalım neler olaacak yazıcam eger ararsa(
bizimde 3 senelik bi ilişkimiz vardı bizde 10 gun oldu ayrılalı ama gercekten sevdiğine inandıgım ıcın arıcakmıs gıbı geliyor.sınava gırdım sınavdan once aradı konustuk yıne ayrı olsakta.su anda sınırlı oldugu ıcın farklı dusunuor ama sınırı gecnce o da anlıcak ozledıgını.gercekten sevdiğini biliosan sende erkek arkadasının arar bence zaman gecsede.
benimkininde bugun sinavi vardi, msj atiim dedim bol sans diye tuttum kendimi atmadim, esek herif, ben aramicam iste inada bindirdim, o aramazsada biter gider, ki gitsin zaten, istemiyorum sevgili falan ne bu dert yaa, nasil gecti acaba sinavi, simdi sinavi bitince beni dogru duzgun dusunmeye baslamistir umarim, aklini bana versin ben cikmiim aklindan nolur allahimmm, sonra 2 gune kalmaz arasin olmazmi yaaa, sonrada ben hayir olmaz, yol al diyim muhaha
ay bunu okudukca kopuyorum kendikendime, psikopata bagladim :S
aglama benide aglatican yaaa
kek yiyelim, hadi kutlayalim bu gece, kurtulduk iyiki diye!!
canım, anlattıgının aynısı bizde de vardı erkek arkadaşımla. sürekli çocuk gibi aramamalar, laf sokmalar.. ki aramaması haftalarca aylarca sürerdi hep benden beklerdi. çok çabaladım hep arayan ben oldum hem seviyorum dedim ve buna inandırdım kendimi. ama bi an geldi ki, en minicik hatasında patladım ve geri dönmemek üzere çektim gittim. 4 yılda inan güldüğümden çok ağladım canım. sen sen ol, aramasını bekleme,aramayı da asla düşünme. huylu huyundan vazgeçmiyor ki. düşünsene evlendiğinizde de günlerce eve gelmediğini böyle sebepsiz yere küsüp gittiğini? hayatını yakma canım, dinle beni.. 4 yıllık ilişkimi bu sebepten yaktım gitti. iyi ki de bitti. :)
evet cnm ama yedıremıyorum aklına gelmıyomuyum yaptıkları yanınamı kalıcak dıye.bazen cok ozluyorum gelmesını ve psmanlıgını gormek ıstıyorum
yok canım ya hala ses yok bende inat ettim inattan ziyade hakaten ben haklıydım tamam oda uğraştı özür diledi felan ama biliodu benim her türlü ona döncemi yani küslük yoktu konuşoduk yine sadece ben arkadaşz artık felan die takılıodum sonra çekti gitti .. geçen bi ortak arkadaşın faceinden bakayım profiline dedim 20 gün boyunca hiç bişey yazmamış sadece bi tane yazmış oda; bu saatten sonra ben tren gibi geçerim sende öküz gbii bakarsın yazmış bakarmısın lafa ... dahada bu adam aranır mı ? biz ayrılık şarkıları şunları bunları paylaşırken adamın yazdığı söze bak bari saygın olsun yani ... valla bende artık yeni biriyle tanıştım onunla görüşüorm çıkmıorz sadece arkadaşız ama çocuğun beklentisini biliorm bi türlü onu unutupta yoluma bakıp çocuğa evet diyemiyorum ..
falcıya bile gittim ... aramayacak sen yoluna bak dedio yüzden unutmam lazım .. arasam bile bu lafı diyen adam arayınca ne diye arıosun die bile çıkışır yani erkek milleti değilmi ya boşver yolumuza bakalım
seni de aramadı dimi ?
( özelden msj hakkım olmadığı için burdan yazdım )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?