iki hafta once ayrıldık.biz hep boyle ayrılırız hıcbıse demeden hiç ayrılalm bıle demeden hatta kavga bıle etmeden..
bu çok saçma.daha yeni barışmıştık bı kac gun sonra yıne soguk davranmalar vs. bende ole davranınca msj atmadım o atmıyo takmıyo bıle bısey anlatıyorum cvp gelmıyo bıkac saat sonra ben surdayım hayatım dıye msj atıyo ne alaka ! bende msj atmaıdm artık gerı cektım kendımı.bu sefer o msj attı
-"hep boylesın ben atmadan atma msj yıne benden bekle" dedi
-"sen soguksun napım bole dııldın gıt kendını topla" dedım bende
o da bıse dedı buna uygun.neyse sonra geceıı geceler yazdım cvp vermedı dusunun sevgılın sana cvp atmıyo bnde bıda atmadım.ve ıkı hafta gectı bızım ayrılmamız bole ıste bu kadar sacma.ve kotuyum ılk hafta canım acımıyodu ama sımdı acıyo sonradan cıkıo acısı.geri donsün istiyorum ama sadece gerı dondugunde bnm beklemedımı gormesı ıcın donmesını ıstıyorum.her döndugunde ben bıraktıgı yerdeydım hep boyle oldu belkıde bu rahatlık bu yuzden oldu.bılmıyorum artık hıcbıse bılmıyorum napmalıyım sızce geri dönermi ?
Bak bakalım neden böyle oluyor,bir ilişki nasıl giderse gitsin en tehlikeli davranış kısasa kısas davranmaktır bence.
benımkı de aramadı 5hafta oldu boyle baskalarıyla oldugunu dusunuyoum ve canım acıyo.hıc bıse yapmıyorum ama bı yıldonumunde msj attım o da bugun yoklugumuzu kutluyorum dıye.tepkı vermedı.
bnmkıde feysınde sunu paylasmıs : sende haklısın o kadar sevılmeye benımde g.tüm kalkardı dıye.oylesınemı paylastı bılmıyorum.bnde falcıya gıttım bana arıcak dedı ama hala aramadı
defalarca ayrıldık her aradgında barsıtım ben bu son ayrılıgmda sunu ogrendımkı busfer gelınce onu reddetmem gerektıgını..ona ıstemıyorum demem gerektıgını cunku boyle demedıgım ıcın bu haldeyım eger ıstemıyorum deseydım ugrasıcak bıseyı olucaktı sımdı ıse nıye ugrassın aradıgında burda beklıyen bırısı var zaten onu. :2:
aynı hatayı bende yaptım her hata yaptığında affettim her aradığında kabul ettim yokluğumu hissedemedi bii o yüzden nerde hata yaptığnıda hiç anlayamadı şimdide aynı pozisyon arasa yine kabul edeceğimi bilio ya artık sarmadı nasıl olsa elinin altındayım gibi göörüo ama artık yanılıo tabiki eger dönecek olursa buraya yazıorum kılımı bile kıpırdatmıcam .. artık zorda olsa kapattım bu sayfayı kapatmalıyım yaniii çivi çiviyi söker derler yolumuza bakmamız lazım
senin ne hissettiğini felan çok iyi anlıorm eminim gözün hep telefonda hep facede hep yolda yürürken bi an karşına çıkıverecekmiş gibi .. ama yok öyle bi dünya onlar bizimle egolarını tatmin etti kendilerini artık kime uzansam elde ederim gözüyle bakıolar seninki o kadar sevilmeye benimde g.tm kalklarıdı yazmış ama asıl o durumda olan oo.. biz naptık biz sadece sevdik ... hatalarını kabul ettik .. herşeyi affettik niye çünkü hakaten sevdik ama onlar niyeti farklıydı işte açık yüreklilikle temiz bi kalple sevio olsalardı onlarda affederdi yada hata yapmazdı kavga etmezdi körü körüne severdi..
ama şunu anladım yani senin sevdiğin seni sevmio seni seveni sen sevemiosun tam buldum diosun g.tu kalkıo kendini bişi zannedio ve gidio olay bundan ibaret yani
aminnn inşşş .. bende pişman olup dönmesini diliyorum.. sırff dünyanın kaç bucak olduğnu bu sefer görsün diye.. inş.. arar kuzum senide benide dediğim hemen yazıcam ararsa gelşmelerin hepsini aktarıcam.. ama arasa şimdiye kadar arardıbenimde aklıma birini bulduğu gelio valla yoksa bunlar boşta kalsa duramaz arardı
Bırak geri dönmesin! Hayatında net olmayan insanlara yer verme arkadasım. Seven insan biliyorsun ne yapar ne yapmaz. Kendin için ürettiğin tesellileri bi kenara bırak ve gerçeği gör.
Sürekli bu şekilde ayrılıklar yaşıyorsanız belliki ilişkiniz monotonlaşmış. bişeyler yanlış gidiyor işte. bunun çözümü için ikinizinde emek vermesi gerekir, geri çekilmeniz değil. ha eğer emek vermeye haliniz yoksa azad edin kendinizi.
ayrılıp tekrar barışınca ilişki yıprandıgından bu tür sorunların olması normal bence.. olmuyorsa zorlamayın derim :) ama böyle olmuyor işte insan sevince..
aynen DEDIGIN gıbı canım ya
Nasılsın dese nolcak sanki ya. Dengesiz bir insanmış. Soğukluklar giriyorsa araya, sık sık ayrılmalar oluyorsa bu ilişkiden hayır bekleme.
Mesajına cevap verirsin sen yine, yoklamış olur seni o da. Biraz zaman sonra yine aranıza sessizlikler girer falan ...
Böyle ilişki olmaz. Seven erkek böyle yapmaz. Bir de sevinmişsin nasılsın yazdı diye.
bence yinede sen bilirsin ama bu zamana kadar nerdeydi ? kimbilir kimlere takıldı ve cevap bulamayınca geri sana dönmeye çalışıyo seven insan taaa o zamandan bırakmazdı aynen geçen dediğimz gibi işlerin böyle yürümediğini gördü pişman oldu ve döndü yani bırak biraz sürünsün eğer çok seviosa seni zaten senin peşinde koşmak onu bıktırmaz tam tersi seven insan her türlü koşar peşinden
oyle dıılmı.kızalr aksamına aradı acmadım sonra msj attı neden cevap vermıosun dıye ıyı yazıp yolladım nıye bole davranıon baskasınımı buldun fılan dedı.hayr demedım hıc.oyle cevap attım ama kısa kısa soguk.
pekı sızce bole yaptım dıye bu kız bnden vazgecmıs dıye dusunup aramayı bırakırmı sızce ıyı yaptımmı:26:
bence iyi yapmışsın böyle uzun uuzun konuşsan hemen yine havalara girerdi unutamamış felan diye tekrar geri geri asılmaya kendini naza çekmeye başlardı bence böyle devam et kısa ve soğuk ne evet de ne hayır de kıvransın dursun ... yeterli olduğunu hissettiğin zamanda ağzına geleni say içinden ne geçiosa gerçi şuda var onlar ne zaman bize gerçeklerden bahsetti ki ? işleri güçleri palavra böyle adamlarada içinden geldiğnii söyle demek tuhaf gelio .. ama yinede senin iyiliğin için .. hiçbişey kalmasın içinde çünkü o yokken eminim bi dolu tarttın biçtin yanlışın nerde olduğunu farkettin bi takım tespitlerin oldunu hepsini sırala .. mesela benim içimde ukte kaldı içimdekileri bi kusamadım yanlışlarını sıralayamadım o yzüden hala kendi kendime konuşup kendi kendime sinirleniyorum felan kendime eziyet ediyorum.
bütün bunlardan bi bahset doya doya kavga et tartış tamamen ayrılıyosanda barışıyosanda bütün bunları masaya döküp ondan sonra yolunu çiz derim .. mesajlarına hiç cevap vermemekte çözüm değil sevmio olsan amaaan be der geçersin ama sevdiğin adam sana msj atıyoo yüzden mesajına cevap ver ama ilk önce bi kıvrandır hakketti bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?