sizce geri dönecek mi?

Bak bakalım neden böyle oluyor,bir ilişki nasıl giderse gitsin en tehlikeli davranış kısasa kısas davranmaktır bence.

Son düzenleme:
Bak bakalım neden böyle oluyor,bir ilişki nasıl giderse gitsin en tehlikeli davranış kısasa kısas davranmaktır bence.

bunu bana o mecbur ettı.en buyuk salaklıgım onu aramam oldu.o hatasına ragmen aramam oldu hatasını soylıyemıyorum ama affedılcek bısey dııldı..
ama bn aradım aptalım aptal

aynı hatayı bende yaptım her hata yaptığında affettim her aradığında kabul ettim yokluğumu hissedemedi bii o yüzden nerde hata yaptığnıda hiç anlayamadı şimdide aynı pozisyon arasa yine kabul edeceğimi bilio ya artık sarmadı nasıl olsa elinin altındayım gibi göörüo ama artık yanılıo tabiki eger dönecek olursa buraya yazıorum kılımı bile kıpırdatmıcam .. artık zorda olsa kapattım bu sayfayı kapatmalıyım yaniii çivi çiviyi söker derler yolumuza bakmamız lazım
senin ne hissettiğini felan çok iyi anlıorm eminim gözün hep telefonda hep facede hep yolda yürürken bi an karşına çıkıverecekmiş gibi .. ama yok öyle bi dünya onlar bizimle egolarını tatmin etti kendilerini artık kime uzansam elde ederim gözüyle bakıolar seninki o kadar sevilmeye benimde g.tm kalklarıdı yazmış ama asıl o durumda olan oo.. biz naptık biz sadece sevdik ... hatalarını kabul ettik .. herşeyi affettik niye çünkü hakaten sevdik ama onlar niyeti farklıydı işte açık yüreklilikle temiz bi kalple sevio olsalardı onlarda affederdi yada hata yapmazdı kavga etmezdi körü körüne severdi..
ama şunu anladım yani senin sevdiğin seni sevmio seni seveni sen sevemiosun tam buldum diosun g.tu kalkıo kendini bişi zannedio ve gidio olay bundan ibaret yani

aynen dedıgın gıbı.ve bende dusunuyorum napsam o sısırdıgım egosunu ındırırım dıye bunun yolu bıtek aramamaktan gecıyıo..ama artık ıse yararmı bılmıyorum.ya da aradıgında kabul etmemekten gecıyo ama araması gerekıo bunu gormesı ıcın malesef.
aynen oyle yasadıklaırmı cok guzel tarıf etmıssın.belkı o da sevdı ama o bukadar sevdı ıste acıta acıta sevmeyı bılmıyodu.pısmanlıgını gostersın Allahım onun bana.sadece bunu goreyım

aminnn inşşş .. bende pişman olup dönmesini diliyorum.. sırff dünyanın kaç bucak olduğnu bu sefer görsün diye.. inş.. arar kuzum senide benide dediğim hemen yazıcam ararsa gelşmelerin hepsini aktarıcam.. ama arasa şimdiye kadar arardı benimde aklıma birini bulduğu gelio valla yoksa bunlar boşta kalsa duramaz arardı

bız yıne yapamayız aha suraya yazıyorum yıne barısırız kac bucak oldunu fılan gosteremeyız
ınsallah gelısme olurda bızde kararlı dururuzda gosterırız

Bırak geri dönmesin! Hayatında net olmayan insanlara yer verme arkadasım. Seven insan biliyorsun ne yapar ne yapmaz. Kendin için ürettiğin tesellileri bi kenara bırak ve gerçeği gör.
Sürekli bu şekilde ayrılıklar yaşıyorsanız belliki ilişkiniz monotonlaşmış. bişeyler yanlış gidiyor işte. bunun çözümü için ikinizinde emek vermesi gerekir, geri çekilmeniz değil. ha eğer emek vermeye haliniz yoksa azad edin kendinizi.

bnm halım varda onun yok hali. yok tesellı bulmak dııl bnmkı sadece gercegı gormek ıcın sorudm bu soruyu.donucek dedıklerınde ıcım rahatlıyo dııl yanı

Arkadasım bu senin durumu bende yaşadım. Arafta gibi hisseder insan kendini. ne yapıcak ne edicek bilmez insan. debelenir durur.. benm eski erkek arkadasımda öyle sessiz sedasız ayrılır yine hafif bi rüzgarla barısırdık. bigün yine ayrıldık usulca. 1 hafta sonra nişanlandı. sal gitsin yaa, sal gitsin. emin ol karşı tarafta heves kalmamıssa bosuna kürek çekiyor insan.

ayrılıp tekrar barışınca ilişki yıprandıgından bu tür sorunların olması normal bence.. olmuyorsa zorlamayın derim :) ama böyle olmuyor işte insan sevince..

Nasılsın dese nolcak sanki ya. Dengesiz bir insanmış. Soğukluklar giriyorsa araya, sık sık ayrılmalar oluyorsa bu ilişkiden hayır bekleme.
Mesajına cevap verirsin sen yine, yoklamış olur seni o da. Biraz zaman sonra yine aranıza sessizlikler girer falan ...
Böyle ilişki olmaz. Seven erkek böyle yapmaz. Bir de sevinmişsin nasılsın yazdı diye.

yok canım ya sevınme dııl sadece msj attıgı ıcın cok sasrdım ve hemen buraya gırdım heycandan aslında sevınme dııl ne bende bılmıyorum.haklsın bnde cvp atmadım zaten msj atalı 2 saat oluyo

bence yinede sen bilirsin ama bu zamana kadar nerdeydi ? kimbilir kimlere takıldı ve cevap bulamayınca geri sana dönmeye çalışıyo seven insan taaa o zamandan bırakmazdı aynen geçen dediğimz gibi işlerin böyle yürümediğini gördü pişman oldu ve döndü yani bırak biraz sürünsün eğer çok seviosa seni zaten senin peşinde koşmak onu bıktırmaz tam tersi seven insan her türlü koşar peşinden

oyle dıılmı.kızalr aksamına aradı acmadım sonra msj attı neden cevap vermıosun dıye ıyı yazıp yolladım nıye bole davranıon baskasınımı buldun fılan dedı.hayr demedım hıc.oyle cevap attım ama kısa kısa soguk.
pekı sızce bole yaptım dıye bu kız bnden vazgecmıs dıye dusunup aramayı bırakırmı sızce ıyı yaptımmı:26:

bence iyi yapmışsın böyle uzun uuzun konuşsan hemen yine havalara girerdi unutamamış felan diye tekrar geri geri asılmaya kendini naza çekmeye başlardı bence böyle devam et kısa ve soğuk ne evet de ne hayır de kıvransın dursun ... yeterli olduğunu hissettiğin zamanda ağzına geleni say içinden ne geçiosa gerçi şuda var onlar ne zaman bize gerçeklerden bahsetti ki ? işleri güçleri palavra böyle adamlarada içinden geldiğnii söyle demek tuhaf gelio .. ama yinede senin iyiliğin için .. hiçbişey kalmasın içinde çünkü o yokken eminim bi dolu tarttın biçtin yanlışın nerde olduğunu farkettin bi takım tespitlerin oldunu hepsini sırala .. mesela benim içimde ukte kaldı içimdekileri bi kusamadım yanlışlarını sıralayamadım o yzüden hala kendi kendime konuşup kendi kendime sinirleniyorum felan kendime eziyet ediyorum.
bütün bunlardan bi bahset doya doya kavga et tartış tamamen ayrılıyosanda barışıyosanda bütün bunları masaya döküp ondan sonra yolunu çiz derim .. mesajlarına hiç cevap vermemekte çözüm değil sevmio olsan amaaan be der geçersin ama sevdiğin adam sana msj atıyo o yüzden mesajına cevap ver ama ilk önce bi kıvrandır hakketti bence

ogun cvp verdım zaten sonrada ıcımdekı herseı döktum dedgın gıbı.sonra ısıne gelmedı tabı okul nasıl fılan dıye kapatmaya calıstı ıyı dedım o kadar.bıda ararmı bılmıyorum ya ıcındekılerı solesende bıse degısmıo emın ol ıcımde kaldı dıye uzulme sonucta soledımde noldu onun ugrastıgını gormek ıstıyorum umarım ugrasır dıcem ama ıkı gun oldu bıda bıse yazmadı

hmm o zaman bu iş daha ileriye gitmez gibi geldi baksana konuyu değiştirmiş felan .. yani uğraşmak istemiyo bencce yanlış bi insan hiç uğraşma... sevio olsa uğraşır nerde hatamız var düzeltelim der seven insan için kavga etmek tartışmak bile mutluluktur bence .. dahada aramaz gibime geldi baksana o yine laylay lom takılalım derdinde sorunumuz derdimiz tasamız olmasın çıkalım gezelim tozalım ... lafı geçiştiriosa bence durum bundan ibaret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…