evet ama bu da esimle daha cok cikmaza sürüklemez mi beniHer kavga her tartışma ok da. Bu eşle ayirmaya calisma mevzusu kesin net boyle "ne ölüne ne dirine" kivaminda bi görüşmemeyi gerektiriyor bence. Cok üst level bi serefsizlik çünkü. Ben olsam gitmem
Eşim iyiyse hatrı için on dakika uğrardım. Hiç tereddüt etmeden.Kizlar merhaba
daha önce kayinvalide problemiyle alakali konu acmistim buraya. ben görüsmüyorum kendileriyle. problemler yasandi ve görüsmeme karari aldim. psikolojik olarak yipratmislardi beni hastaligimda gecmis olsun dahi demediler bir problem yokken esimle ayirmaya vs calistilar . simdi bu kisi hastalanmis ve ameliyat olmus. sizce yarin hastaneye gitmeli miyim ? siz olsaniz ne yapardiniz ? esimin hatrina 5 dk ugrayip gecmis olsun demek istiyorum ama bilemiyorum icim cok huzursuz tekrar karsilasmak vs of cok bunaliyorum . tesekkürler
Bence uğrayın ne olursa olsun sizin iyiliğinizdendir. Yarın Allah korusun bir şey olsa pişman olursunuz ölümlü dünya. Eşinizde de büyük yaralar olur. Gidin bence belki aranız düzelir bu vesileyle. Düzelmese bile Allah rızası için giderdim ben olsam sonra yine mesafe koyacaksam koyardım.Kizlar merhaba
daha önce kayinvalide problemiyle alakali konu acmistim buraya. ben görüsmüyorum kendileriyle. problemler yasandi ve görüsmeme karari aldim. psikolojik olarak yipratmislardi beni hastaligimda gecmis olsun dahi demediler bir problem yokken esimle ayirmaya vs calistilar . simdi bu kisi hastalanmis ve ameliyat olmus. sizce yarin hastaneye gitmeli miyim ? siz olsaniz ne yapardiniz ? esimin hatrina 5 dk ugrayip gecmis olsun demek istiyorum ama bilemiyorum icim cok huzursuz tekrar karsilasmak vs of cok bunaliyorum . tesekkürler
Kizlar merhaba
aram düzelsin hic istemiyorum kötü kalpli insani durduk yere üzen cinsten insanlar. o yüzden uzak durmak istiyorum yairn da bir 5 dk giderim gecmis olsun der cikarim artikBence uğrayın ne olursa olsun sizin iyiliğinizdendir. Yarın Allah korusun bir şey olsa pişman olursunuz ölümlü dünya. Eşinizde de büyük yaralar olur. Gidin bence belki aranız düzelir bu vesileyle. Düzelmese bile Allah rızası için giderdim ben olsam sonra yine mesafe koyacaksam koyardım.
öyle bir insan degilim malesef birine laf söyleyemem hic sevmem bana da densin istememEğer böyle laf sokacak karakterde biriyseniz gidin. Eğer böyle biri değilseniz gitmeyin.
Gitmeyin. Ufacık bişeyden yüz bulup sonra daha fazlasını ister bu tip insanlar...Kizlar merhaba
öyle bir insan degilim malesef birine laf söyleyemem hic sevmem bana da densin istememgidip gitmemek konusunda cok kararsiizim
yok sen bilirsin diyor ama üzülür biliyorum onu annesi sonucta ben huzursuz hissederim sadeceGitmezseniz eşiniz bunu önünüze getirip huzursuzluk yaratır mı? Yaratacaksa gidin.
en büyük korkum gercekten tam kurtuldum derkenGitmeyin. Ufacık bişeyden yüz bulup sonra daha fazlasını ister bu tip insanlar...
Yok hiç gelmedi demeleri daha kötü bence. Gidin, soğuk da yapmayın, geçmiş olsun deyin ama kısa kalın ki o arada derede sizi üzecek sinirlendirecek bir şey demeye fırsatı olmasın bence.evet ama bu da esimle daha cok cikmaza sürüklemez mi benizaten gitsem de bu sefer de 5 dk durdu gitti diyecekler. daha kötü
yurt disindayim burada hastanelere cicek bile sokulmuyor malesef + doktorun verdigi yiyecekler sadeceGitme o zaman. Sabahtan kalk bir börek gibi bir şey yap. Kocanla gönder. Ya da çiçek al gönder.
Onlar için degil kendiniz için 5 dakika ayırıp gidin.yok sen bilirsin diyor ama üzülür biliyorum onu annesi sonucta ben huzursuz hissederim sadece
evet suan caniyla ugrasiyordur zaten bana cok bisey diyecegini düsünmüyorum ama belli de olmaz tabiYok hiç gelmedi demeleri daha kötü bence. Gidin, soğuk da yapmayın, geçmiş olsun deyin ama kısa kalın ki o arada derede sizi üzecek sinirlendirecek bir şey demeye fırsatı olmasın bence.
yok esimsiz asla gitmem zatenGidersen de eşinle git yanlız gitme
yurt disindayim burada hastanelere cicek bile sokulmuyor malesef + doktorun verdigi yiyecekler sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?