sizce gitmeli miyim?

Quonto

Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2023
118
191
18
29
Kizlar merhaba

daha önce kayinvalide problemiyle alakali konu acmistim buraya. ben görüsmüyorum kendileriyle. problemler yasandi ve görüsmeme karari aldim. psikolojik olarak yipratmislardi beni hastaligimda gecmis olsun dahi demediler bir problem yokken esimle ayirmaya vs calistilar . simdi bu kisi hastalanmis ve ameliyat olmus. sizce yarin hastaneye gitmeli miyim ? siz olsaniz ne yapardiniz ? esimin hatrina 5 dk ugrayip gecmis olsun demek istiyorum ama bilemiyorum icim cok huzursuz tekrar karsilasmak vs of cok bunaliyorum . tesekkürler

Her kavga her tartışma ok da. Bu eşle ayirmaya calisma mevzusu kesin net boyle "ne ölüne ne dirine" kivaminda bi görüşmemeyi gerektiriyor bence. Cok üst level bi serefsizlik çünkü. Ben olsam gitmem
evet ama bu da esimle daha cok cikmaza sürüklemez mi beni zaten gitsem de bu sefer de 5 dk durdu gitti diyecekler. daha kötü

Eşim iyiyse hatrı için on dakika uğrardım. Hiç tereddüt etmeden.

Bence uğrayın ne olursa olsun sizin iyiliğinizdendir. Yarın Allah korusun bir şey olsa pişman olursunuz ölümlü dünya. Eşinizde de büyük yaralar olur. Gidin bence belki aranız düzelir bu vesileyle. Düzelmese bile Allah rızası için giderdim ben olsam sonra yine mesafe koyacaksam koyardım.

Eğer böyle laf sokacak karakterde biriyseniz gidin. Eğer böyle biri değilseniz gitmeyin.

aram düzelsin hic istemiyorum kötü kalpli insani durduk yere üzen cinsten insanlar. o yüzden uzak durmak istiyorum yairn da bir 5 dk giderim gecmis olsun der cikarim artik

Gitmeyin. Ufacık bişeyden yüz bulup sonra daha fazlasını ister bu tip insanlar...

öyle bir insan degilim malesef birine laf söyleyemem hic sevmem bana da densin istemem gidip gitmemek konusunda cok kararsiizim

Gitme o zaman. Sabahtan kalk bir börek gibi bir şey yap. Kocanla gönder. Ya da çiçek al gönder.

evet ama bu da esimle daha cok cikmaza sürüklemez mi beni zaten gitsem de bu sefer de 5 dk durdu gitti diyecekler. daha kötü
Yok hiç gelmedi demeleri daha kötü bence. Gidin, soğuk da yapmayın, geçmiş olsun deyin ama kısa kalın ki o arada derede sizi üzecek sinirlendirecek bir şey demeye fırsatı olmasın bence.

yok sen bilirsin diyor ama üzülür biliyorum onu annesi sonucta ben huzursuz hissederim sadece
Onlar için degil kendiniz için 5 dakika ayırıp gidin.
Kötü kalpli insanlar mesafeden,tavırdan laftan anlamazlar bildiklerinden şaşmazlar kısacası.

Yok hiç gelmedi demeleri daha kötü bence. Gidin, soğuk da yapmayın, geçmiş olsun deyin ama kısa kalın ki o arada derede sizi üzecek sinirlendirecek bir şey demeye fırsatı olmasın bence.
evet suan caniyla ugrasiyordur zaten bana cok bisey diyecegini düsünmüyorum ama belli de olmaz tabi

yurt disindayim burada hastanelere cicek bile sokulmuyor malesef + doktorun verdigi yiyecekler sadece

Zıkkımın kökünü yesin o zaman. Yuvanı yıkmaya kalkmış kadın. Gidip ne yapacaksın. Boşver. Öyle sıradan laf dalaşı, laf sokma olsa neyse ama yuvanı yıkmaya kalkması çok ağır bir şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…