yok hastalık bu istisna bir durum. Siz mesafenizi ve sınırlarınızı bildikten sonra yüz bulup fazlasını isteyemez. Eşiniz de zorlamıyor sizi zaten, saygı duyuyor görüşmemenize anladığım kadarıyla o bakımdan korkmayın.en büyük korkum gercekten tam kurtuldum derken
cookk haklisiniz en iyisi 5 dk ugramak simdiden stresi cok fazla sardi malesefOnlar için degil kendiniz için 5 dakika ayırıp gidin.
Kötü kalpli insanlar mesafeden,tavırdan laftan anlamazlar bildiklerinden şaşmazlar kısacası.
yorumlariniz cok güzelZıkkımın kökünü yesin o zaman. Yuvanı yıkmaya kalkmış kadın. Gidip ne yapacaksın. Boşver. Öyle sıradan laf dalaşı, laf sokma olsa neyse ama yuvanı yıkmaya kalkması çok ağır bir şey.
ameliyat bir de evetyok hastalık bu istisna bir durum. Siz mesafenizi ve sınırlarınızı bildikten sonra yüz bulup fazlasını isteyemez. Eşiniz de zorlamıyor sizi zaten, saygı duyuyor görüşmemenize anladığım kadarıyla o bakımdan korkmayın.
yok sen bilirsin diyor ama üzülür biliyorum onu annesi sonucta ben huzursuz hissederim sadece
gitsem bir dert gitmesem bir dertO zaman gerek yok gitmeyin, ben olsam gitmezdim
tesekkür ederim güzel yorumunuz icin, burada sizinle dertlestikten sonra biraz fikrim degisti ama ya bisey olursa hastalik ya bu seferde gitmedim diye vicdan azabi da cekebilirimBen olsam gitmem
30 yıllık evliyim, herşeyi çok alttan aldım. Aman ayıp olmasın, aman elalem ne der, aman kocamla aram bozulmasın, aman söyle, aman böyle vallahi kendime yaptım
Kıymet mi bilindi? Yok
Şimdiki aklım olsa hayatta alttan almaz, umursamazdım
İçinden gelmeyen hiç bir şeyi yapma
Kimse değişmez bunu unutma
İstemediğiniz hiçbir yere gitmek zorunda değilsiniz. Gitmeyin.Kizlar merhaba
daha önce kayinvalide problemiyle alakali konu acmistim buraya. ben görüsmüyorum kendileriyle. problemler yasandi ve görüsmeme karari aldim. psikolojik olarak yipratmislardi beni hastaligimda gecmis olsun dahi demediler bir problem yokken esimle ayirmaya vs calistilar . simdi bu kisi hastalanmis ve ameliyat olmus. sizce yarin hastaneye gitmeli miyim ? siz olsaniz ne yapardiniz ? esimin hatrina 5 dk ugrayip gecmis olsun demek istiyorum ama bilemiyorum icim cok huzursuz tekrar karsilasmak vs of cok bunaliyorum . tesekkürler
tesekkür ederim güzel yorumunuz icin, burada sizinle dertlestikten sonra biraz fikrim degisti ama ya bisey olursa hastalik ya bu seferde gitmedim diye vicdan azabi da cekebilirim
Tabi ki gitmelisiniz, dediğiniz gibi 5 dk geçmiş olsun der bir şey söylemesine fırsat vermeden çıkarsınız.Kizlar merhaba
daha önce kayinvalide problemiyle alakali konu acmistim buraya. ben görüsmüyorum kendileriyle. problemler yasandi ve görüsmeme karari aldim. psikolojik olarak yipratmislardi beni hastaligimda gecmis olsun dahi demediler bir problem yokken esimle ayirmaya vs calistilar . simdi bu kisi hastalanmis ve ameliyat olmus. sizce yarin hastaneye gitmeli miyim ? siz olsaniz ne yapardiniz ? esimin hatrina 5 dk ugrayip gecmis olsun demek istiyorum ama bilemiyorum icim cok huzursuz tekrar karsilasmak vs of cok bunaliyorum . tesekkürler
Eskiden olsa gidin derdim madem kötülük yapmış gitmeyin.Kizlar merhaba
Ben de seneler sonra öğrendim keşke sadece ben zannetmeseydim . Buradaki birçok olayı birebir yaşadım ama ne zaman kendimi geri çektim eşim ısrar etse de kaç kere denese de pes etmedim.Ama benimkiler gençliğimi aldı ne zamanki ihtiyacım oldu o aradığım mesafeyi koydu ailesi yorulmasın diye ..elaleme karşı gideyim diye istiyorlar ama gitmem .Ben olsam gitmem
30 yıllık evliyim, herşeyi çok alttan aldım. Aman ayıp olmasın, aman elalem ne der, aman kocamla aram bozulmasın, aman söyle, aman böyle vallahi kendime yaptım
Kıymet mi bilindi? Yok
Şimdiki aklım olsa hayatta alttan almaz, umursamazdım
İçinden gelmeyen hiç bir şeyi yapma
Kimse değişmez bunu unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?