sizce gitmeli miyim?

en büyük korkum gercekten tam kurtuldum derken
yok hastalık bu istisna bir durum. Siz mesafenizi ve sınırlarınızı bildikten sonra yüz bulup fazlasını isteyemez. Eşiniz de zorlamıyor sizi zaten, saygı duyuyor görüşmemenize anladığım kadarıyla o bakımdan korkmayın.

yorumlariniz cok güzel gercekten öyle inanin hic gitmek icimden gelmiyor ama 5 dk dan bisey kaybetmem herhalde diyorum bilemiyorum hala inanin

ameliyat bir de evet

Ben olsam gitmem

30 yıllık evliyim, herşeyi çok alttan aldım. Aman ayıp olmasın, aman elalem ne der, aman kocamla aram bozulmasın, aman söyle, aman böyle vallahi kendime yaptım
Kıymet mi bilindi? Yok
Şimdiki aklım olsa hayatta alttan almaz, umursamazdım

İçinden gelmeyen hiç bir şeyi yapma
Kimse değişmez bunu unutma

tesekkür ederim güzel yorumunuz icin, burada sizinle dertlestikten sonra biraz fikrim degisti ama ya bisey olursa hastalik ya bu seferde gitmedim diye vicdan azabi da cekebilirim

İstemediğiniz hiçbir yere gitmek zorunda değilsiniz. Gitmeyin.
Madem hazır mesafe koymuşsunuz, düşünmek bile sizi bunaltıyor, gitmeyin.

tesekkür ederim güzel yorumunuz icin, burada sizinle dertlestikten sonra biraz fikrim degisti ama ya bisey olursa hastalik ya bu seferde gitmedim diye vicdan azabi da cekebilirim

Neyin vicdan azabını cekeceksiniz?
Kadın sizi ayirmaya çalışmış,
bu da demek oluyor ki kadın size bayilmiyor aman gelinim gelse de beni görse diye bir eksiklik te hissetmiyordur.

Tabi ki gitmelisiniz, dediğiniz gibi 5 dk geçmiş olsun der bir şey söylemesine fırsat vermeden çıkarsınız.

Uffff varlığı ayrı dert yokluğu ayrı. İlla kasinacaklar. Eşiniz yanindayken telefona isteyip bir geçmiş olsun diyebilirsiniz. Ya da keyfiniz istemiyorsa hiçbir şey yapmayın. Vicdan göstermeyene ben de göstermem.

Eskiden olsa gidin derdim madem kötülük yapmış gitmeyin.

Hasta olunca aramamış mevzusunu geçerdim ama eşimden ayırmaya çalışmak af edilecek bir şey değil.

Aynı şeyi sizin aileniz yapsa eşiniz ne tepki verirdi? O sizin ailenizi af eder miydi?

Ben de seneler sonra öğrendim keşke sadece ben zannetmeseydim . Buradaki birçok olayı birebir yaşadım ama ne zaman kendimi geri çektim eşim ısrar etse de kaç kere denese de pes etmedim.Ama benimkiler gençliğimi aldı ne zamanki ihtiyacım oldu o aradığım mesafeyi koydu ailesi yorulmasın diye ..elaleme karşı gideyim diye istiyorlar ama gitmem .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…