• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce haklılar mi ( resimli)

Bence haklılar,zaten o paylaşımları %90 ilgili kişi görmüyor.Görse bile zaten illa arayarak,mesaj atarak veya yüz yüze duygular ifade ediliyor.Yaraya tuz basmaya gerek yok,showa gerek yok.Sosyal medya bana çok sahte geliyor ki zaten ilgili kişinin görmediği bir şeyi paylaşmak tamamen sahtelik.He sosyal medyadan rahatsız olan da kullanmasın orası ayrı mevzu.Mesela ben kullanmıyorum kafam rahat

Özel günler bence özel kutlanmali. Dün iki babamı da aradım uzaktalar kutladim. Sosyal medyada gerek duymadım. Yapanlara sözüm yok. Ama ben iletmem gereken kişilere ilettim gerisi mühim değil.

Babami cok kucuk yasta kaybettim. Boyle insanlara da hic kizmiyorum. Bir gun bile olsa bilsinler babasinin kiymetini opsunler koklasinlar. Bu insanlar anneler gunununde de mi kutlamiyor? Ben kutluyorum. Beni tek basima buyutmus canimi veririm ona nasil kutlamam? Babam yok ama sosyal medyama annemi atiyorum baktikca icin isiniyor fotograflarimiza. Eskiden dedem haric hic kimseye babalar gunu icin aramazdim, hakkim yok gibi gelirdi (anneler gununde teyzelelrimi ararim cunku) kayinpederimle ilk defa bu sene kutladik artik onu da astim. Ilerde cocugum olunca esimle de kutlayacagim, insan kendi burukluklarini baskalarini acisina cekerek degil guzel anilarla yer degistirerek gidermeli bence.

Babami cok kucuk yasta kaybettim. Boyle insanlara da hic kizmiyorum. Bir gun bile olsa bilsinler babasinin kiymetini opsunler koklasinlar. Bu insanlar anneler gunununde de mi kutlamiyor? Ben kutluyorum. Beni tek basima buyutmus canimi veririm ona nasil kutlamam? Babam yok ama sosyal medyama annemi atiyorum baktikca icin isiniyor fotograflarimiza. Eskiden dedem haric hic kimseye babalar gunu icin aramazdim, hakkim yok gibi gelirdi (anneler gununde teyzelelrimi ararim cunku) kayinpederimle ilk defa bu sene kutladik artik onu da astim. Ilerde cocugum olunca esimle de kutlayacagim, insan kendi burukluklarini baskalarini acisina cekerek degil guzel anilarla yer degistirerek gidermeli bence.
Ne güzel keşke herkez senin gibi dusunebilse ,🥰

Bende çok saçma buluyorum.
Tamam paylaşım yapmak istiyosun ama insanın gözüne sokmaya da gerek yok.
Sanki dünyada bi tek o kişinin var, bazıları cidden abartıyor.

Ben şöyle düşünüyorum; birilerinin yiyecek yemeği yok yemekte eş dostla fotograf atamayiz, birileri tatile gidemiyor nispet sanirlar atamayiz, birilerinin bebeği olmuyor bebeğimizi paylasmayalim,birileri süslenmemiyor ailesi izin vermiyor giyinip atmayalalim, Kimisinin evi yok Ev aldim diye sevincimizi paylasmayalim, kimisinin annesi, kimisinin babasi yok diye onlarla olan güzel anıları paylaşmayalım, kimisi evlenemiyor, kimi dugun yapamadi dugun fotografi koymayalim, kimisinin saçı yok boyatıp yapıp gözlerine sokmayalim...
Yani bu konu uzar da gider,yani demem o ki sen kutlayip oraya koymasan da babalar günü diye tv heryer bağırıyor, kimse paylaşım yapti, mutlu anını paylaştı diye duyar kasmaya ben gerek duymuyorum.
Herkesin birseyleri yok zaten, o kadar ince düşünürsek hicbisey paylaşmamış olmamız lazim.

fikir genel anlamıyla doğru gibi gelebilir, ama bence de arkadaşlarınız kendi üzüntüsünü başkalarından çıkarmaya çalışıyor gibi anlaşılıyor buradan.
ona kalırsa anneler günü, yok 23 nisan, gibi diğer kutlamalar da var, her konuda karşıt görüş çıkıcak.
malesef ki şu hayatta hiç kimse eşit şartlarda değil.
ama bu tip itirazlar ve serzenişlerle bu paylaşımların önüne geçemezler, aksine devamlı kendi kendilerini onlara karşı doldurup, daha da hınç ve öfke ile dolarlar..

Bende milletin hayatına takılıpta kendine hayatı zindan edenlere Kızıyorum
Ee benimde çocuğum yok benim yok diye millet çocuğunu paylaşmasınmı 😡
Bende buna benzer bir yorum yapacaktım valla.. O zaman insan anasını kocasını colugunu cocugunu teyzesini halasınıda vs vs paylasmasın. Bence yalnıs bir dusunce acılarına saygım sonsuz tabıkı ıclerı yanıyor ama bide arkadasın dedıgı tarafı var konunun.
Benim sosyal medyada tek kızdıgım ve asla asla yapmadığım tek sey yiyecek paylasmak..ıste bu cok gunah o an o yıyecegı canı cekıpte alan var alamayan var. Direk yiyecek paylasmak nedir yahu nedir... ha bir masa olur topluca yada esinle felan filan kendinizide cekersin masada cıkar goruntude o normal. ama direk yiyecek paylasımı cok yalnıs cok.

Göstermelik kutlamaları sevmiyorum. Ziyaret edersin ararsin kutlarsın, aranızda özel olarak ,herkese paylaşım yapmak bana hoş gelmiyor ,böyle günleri de sevmem.

Bir de bana en komik gelen eşinin doğum gunu, anneler/ babalar günü vs sosyal medyadan kutluyorlar aşk sözleri ile , adam da altına yine seni seviyorumlar aşkımlar, halbuki yanyanasiniz ,belki adam yaninda oturuyor cevap yazarken 😂 nedir bu gösterme merakı bilmiyorum 😂

Sosyal medyada bu tür günleri hiç paylaşmıyorum aslında genel olarak hiç paylaşmıyorum sevmiyorum çünkü. Fakat paylaşanlara da asla niye paylaşıyorsun demeye hiçkimsenin hakkı yok. Hepimizin eksiklikleri var. Kimse çocuğunu paylaşmasın kimse sevdiğiyle fotoğraf atmasın o zaman ne de olsa bunlar başkasında da olmayabilir. Bu kadar görmeye katlanamayan insanlar sosyal medya kullanmasın. Çünkü duyar kasıncada iyi gözükmüyor dışarıdan. Birilerinin anne babası yok diye kimse kendi ailesini sevmekten ve anne baba olmaktan vazgeçmek zorunda değil.

Benimde babam yok.2 sene oldu kaybedeli. Sosyal medyamda tanımadığım aile yaşantısını bilmediğim biri yok çok nadir ailemle bir şey paylaşırım ama bunu paylaşırken annesi,babasi olmayan arkadasima hikayemi gizlerim mesela sirf ben annemle mutlulugumu ya da babamin olumuyle ilgili yazi paylasacagim diye insanlarin yarasini tekrar kanatmamin anlami yok.

anne baba çocuk konuları gerçekten hassas konular. annesi olmayan birine anneler günü yada anneyle çekilmiş fotoğraf acı verir. yada bebek sahibi olamayan birine. ama şu da bir gerçek ki bunun da sonu yok! resim şart değil, gerçekten bu konuda hassas olan insan, yolda parkta annesine sarılan çocuğu görünce de üzülür. yada normal zamanda bir sosyal medyadaki baba kız resmine de takılabilir. reklamlar dönüyor tvde herşeyden öte. çok görmek istemiyorsa kişi hassassa, o zamanlarda sosyal medyaları kapalı tutmak daha makul geliyor bana.

İki babası vefat eden arkadaşım .böyle paylaşımlar yapmışlar. Biraz icerlendim açıkçasi,bu durumda yazıldığı gibi yılda 1 kez babalar günü oluyor (oyuzden kutlayanlarada kızamıyorum ) babası vefat eden yada bosananlar onlarda böyle paylaşımlara üzuluyorlar demekki onlarada hak veriyorum . Sizce böyle paylaşımlar yanlismi ?Eki Görüntüle 2652449
Bunun haklisi haksizi yok.Kaybetmeyen anlama.Babalar gunu gibi her yerde baba baba diye paylasimlar yapilirken olmayan kaybeden elbet uzulur.Fakat bu baskasinin babasiyla olan resmine ya da paylasimina kirici,uzucu bir sey soyleme hakki vermez.Zaten kiii soyleyen kisi de normal psikolojiyle bunu yapmiyordur.Fazlasiyla duygusallik iceren bir sitemdir ama kisiye karsi degil olmayana kayba

İyi de herkesin etrafında böyle insanlar var herşeye duyar kasamayız ki. Çok saçma ve gereksiz olmuş.
Benimde çocuğum olmuyor o zaman herkes çocuğunun resmini paylaşmasın yasak mı diyicem.
Oda böyle duyar kasmak yerine babasının fotoğrafını paylaşıp altına duygularını yazabilirdi. Yada paylaşmasa ve çok rahatsız olduysa o gün sosyal medya ile ilgilenmesin. İnsanlar birileri alınacak bozulacak diye içerik mi paylaşmasınlar adı üstü sosyal medya.

Aha kavgali konu en sevdigim ayagimi suruyerek mi geldim nedir :KK53:

icinde teshir, zararli madde tesvigi falan olmadigi surece herhangi bir paylasimi sacma bulmuyorum. Bana gore anneler, babalar, sevgililer, ogretmenler, muhtarlar, kaymakamlar gibi gunlerin hepsi sacma. Ama kutlayan da kutlar ona bakarsaniz cocugu olmayan var kimse cocuk paylasmasin, ac olan var kimse yemek paylasmasin, marka giyemeyen var kimse kiyafet paylasmasina kadar gider. En fazla engeller gecerim hosuma gitmezse nedir ki diyor, kendi tayfama selamlarimi iletip gelecek yila kadar kayboluyorum muhtemelen :KK53: sevgilerimlen ofis..
Kaybolma office sensiz olmuyor

Back
X