Sizce haksız mıyım ne olur yorum yapin

Se_n_299

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2018
2.837
1.746
133
40
Kaynanam iki gündür şehir dışında bende kayinbabam gile cocuklarina yemeği ben yaptım dün. Aynı binadayiz. Diğer eltim o kadar tembeldir ki bin minnetle iş yapar.o aynı binada değil. Bugün de sozde babam gile yemeğe yardıma geldi inanın öyle oturuyo yapsada elinin ucuyla. Neyse hiç sorun etmedim yaptim yemekleri. aksam oldu kaynanam şahsiyeti de geldi. Çay koydum evleri dublex yukarı çıktık eşim çocuklar birde diğer kaynım. Ben çayı demlemeye inecektim eşim kızdı bırak yapsinlar artık kaç kişiler aşağıda dedi.tm dedim çünkü eltime sinir oluyor işten kaçmasına.bunlar çayı yapmış aşağıda sadece kendilerine katmış iciyo. Eltimin eşi de aşağıdan bize seslendi çay oldu diye. Esimde siz doldurun getirin çayları ne olck dedi. Kaynım da oldu başka dedi gitti. İyide ha onlar çayı getirmiş ha ben defalarca koyup götürdüm yukarıya onlar varken bile. Sizce bu hoş bir tutum mu yani eltimin cidden sinir oldum.ailecek kaynanam bilhassa nankorler vallahi ilk firsaatta tasincam. Bütün pskoljim bozuldu yakına taşınınca bunlara. Daha bir sürü şey var yazmıyorum.
 
Son düzenleme:
Sadece çay katmak kısmına takıldım nedense :halay: Yanlış anlaşılmasın dalga geçmiyorum eminim yöresel bir kullanımdır. Değişik geldi sadece.
Birde şunu söylemek istiyorum bekarım ve evlenirsem herkesten uzakta oturmak istiyorum.
Allah yardımcınız olsun.
 
Hayır ne olck bir çay koycak . Ne demek yani yukarı getirmeyip siz kendinize katın demek. Cidden haklıyim demi art niyet geldi bana.
 
Taşının tabi ki. Çay katmak derken çaylarınızı doldurup götürün mü demek istiyorlardı size
 
Sadece çay katmak kısmına takıldım nedense :halay: Yanlış anlaşılmasın dalga geçmiyorum eminim yöresel bir kullanımdır. Değişik geldi sadece.
Birde şunu söylemek istiyorum bekarım ve evlenirsem herkesten uzakta oturmak istiyorum.
Allah yardımcınız olsun.
Neresi ilginç :) çay katmiyor musunuz
 
Herkes kendine yakışanı yapmış. Şükret eşin ve sen merhametli değer veren insanlar olduğunuz için. Haklı olmak haksız olmaktan daha iyidir. Hele o vicdan rahatlığı herşeye bedeldir. Elini kalbine götürdüğünde başını yastığa koyduğunda vicdanın seninle savaş vermiyorsa doldur bir çay iç kana kana :)))
 
ısteyen buyursun çayını doldursun siz niye yada elti niye dolduruyor
yahu bir adam neden çay doldurmayı yemek yapmayı kendine hakaret sayar
kaynana gimişte siz yapmışsınız
vay vay ne büyük mağrifet
niye diğerleri bedensel yada zihinsel engellimi
 
ısteyen buyursun çayını doldursun siz niye yada elti niye dolduruyor
yahu bir adam neden çay doldurmayı yemek yapmayı kendine hakaret sayar
kaynana gimişte siz yapmışsınız
vay vay ne büyük mağrifet
niye diğerleri bedensel yada zihinsel engellimi
Bunlarda var o. Erkekler çay katmaz yemeğini yer kalkar hiç isterse. Ama eşim evde yapar yine
 
Hiç sorun etmedim demişsiniz ama bu ayrıntıları vererek sorun ettiğinizi belirtmişsiniz. Eltiniz akıllıymış karışmıyor. Bilmeyenin bileği ağrımaz derler. Siz de yapmayın. Kendiniz için iş yapıyorsunuz değil mi kendiniz istediği için? O yüzden eltiniz yapsın yapmasın neden umurunuzda?
Çay katmak anladığım kadarıyla çay doldurmak demek istiyorsunuz. Neden illa birileri çay doldurmak zorunda orasını anlamadım, herkes kendi çayını doldursun işte.
 
Millet birbirine hizmetçi arıyor galiba. Ha esinize gelince: eltiden bekleyecegine oda cay demleyebilir. Erkeklerin eline yapışmıyor. Keşke erkekler de ev işlerini kendileri becerse de herkes gelinlere gözünü dikmese böyle konularda.
Ek not: birsey yapıyorsam evde xy yaptı yapmadı hesabı yapmam. Ama birinin işinin ucundan tutmasını istiyorsam açık açık yüzüne söylerim "sende şunu yap" diye. Arkasından konuşup kendi kendime kızmam
 
Eskiden uzak oturuyodum 10 günde bir gelirdim kafam rahattı. Şimdi aynı binadayiz her gün sinir stresim. Eşime tasinalim diyorum taşınmiyor:KK43:
 
Back
X