Kaynanam iki gündür şehir dışında bende kayinbabam gile cocuklarina yemeği ben yaptım dün. Aynı binadayiz. Diğer eltim o kadar tembeldir ki bin minnetle iş yapar.o aynı binada değil. Bugün de sozde babam gile yemeğe yardıma geldi inanın öyle oturuyo yapsada elinin ucuyla. Neyse hiç sorun etmedim yaptim yemekleri. aksam oldu kaynanam şahsiyeti de geldi. Çay koydum evleri dublex yukarı çıktık eşim çocuklar birde diğer kaynım. Ben çayı demlemeye inecektim eşim kızdı bırak yapsinlar artık kaç kişiler aşağıda dedi.tm dedim çünkü eltime sinir oluyor işten kaçmasına.bunlar çayı yapmış aşağıda sadece kendilerine katmış iciyo. Eltimin eşi de aşağıdan bize seslendi çay oldu diye. Esimde siz doldurun getirin çayları ne olck dedi. Kaynım da oldu başka dedi gitti. İyide ha onlar çayı getirmiş ha ben defalarca koyup götürdüm yukarıya onlar varken bile. Sizce bu hoş bir tutum mu yani eltimin cidden sinir oldum.ailecek kaynanam bilhassa nankorler vallahi ilk firsaatta tasincam. Bütün pskoljim bozuldu yakına taşınınca bunlara. Daha bir sürü şey var yazmıyorum.
Son düzenleme: