Yok canım babasıyla eşim aynı dukkanda çalışıyor dükkan için malzeme aldılar falan zaten askerde orda kalmak için gidiyor ..Kredi ne içindi, düğün için mi?
Keşke askerliği bekleseydiniz evlenmek için.
Çok yiprandim ya bir de kapıyı vurup gitti şeytan diyor ki git babanın evine tek kalsın burdaüzüldüm adınakeşke askerliğini yapsaydı da öyle evlenseydiniz resmen borç kitleyip gitmiş oldu.
yaparız ederiz deyio de hiç bir şey yapmayan ailelere de sinir oluyorum.
O birikimlerinizi vermeseydiniz keşke, nasıl iş size güvenerek mi kredi almış bunlar.Yok canım babasıyla eşim aynı dukkanda çalışıyor dükkan için malzeme aldılar falan zaten askerde orda kalmak için gidiyor ..
Dükkanı kapat dedim ya hep yiyorlar inan ben eşimle bir gün bir yere gitmedim
Onu geçtim kimsem yok bu şehirde bir kere para istemedim aldiysamda çeyrek altın yaptım 20 tane onu da götürdü krediye yatırdı
Diyorum ki biz ödedik yeter
Daha gitmeden çalışıp gerisini sen ödersin
Aileyle iş olmuyor inan bütün cefa bize kaldı bütün sefasini onlar yaşadı o da artık orda kalmak için gidiyor çünkü ben bu yerde ve eşimin orda çalışmasından yana değilim
Eşimin üstüne ama kefili bir tanıdık o demezsen babasının evi ipotekliymisO birikimlerinizi vermeseydiniz keşke, nasıl iş size güvenerek mi kredi almış bunlar.
Kesinlikle çalışmalısınız, ama sakın krediyi ödemeyin.
Kimin üstüne kredi benim üstüme demeyin sakın?
Eşimin üstüne ama kefili bir tanıdık o demezsen babasının evi ipotekliymis
Dükkanı işleten kimse onlar düşünsün, askere gideceği belliydi sonuçta değil mi,Eşimin üstüne ama kefili bir tanıdık o demezsen babasının evi ipotekliymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?